- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.799
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.461
Eki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380
Bende sancı olmuştu canım bildiğin böyle bıcak saplarcasına. Vajinal jelimi yapıyordum tam yatağa uzandım yapmak için bir şey saplandı nefes alamadım zorla yapıp on dakika bekledim geçti. Sonra uyudum gece lavaboya uyandım kıpkırmızı kan ben pıhtı atmıştım canım kanama alanım yoktu. 12 saat içinde önce kahverengiye dönüp sonra tamamen kesildi. Proluton çok müthiş bir iğne onu sürekli vuruldum ben 12. Haftaya kadar prolutex sonra ona geçtik. Haftada 1 gün vuruldum. 32. Haftaya kadar. İkiz gebelikte önlem amaçlı veriliyor. İyiki vuruldum diyorum 38. Haftanın ortasında doğum yaptım. 37+3 te o iğnenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.Saol canım doktou kan sulandırıcıyı kes dedi proluton vurulucam bugün bide endol diye bi hap makattan uygula dedi yarın çağırdı doktorum bakacak bakalım umarım biley olmamıştır sende kasık ağrısı da olmuşmuydu
Allah razi olsun canim insallah devami gelir dua etHayırlı olsun cok sevindim canım
İnşallah bişey yoktur canımCanım benim 5+5 haftalıkken sadece kese görmüştüm. Lekelenme vardı bir gün sonra parçalar düştü. Bebek düştü sanıp ilaçlarımı kestim. 6+5 gittiğimde kalp atışını duyunca, o kadar kanamadan sonra yerinde olduğunu görünce şoka düştüm. Kasığıma dokunamıyordum ağrıdan Pembe ve kahverengi lekelenme kırmızı kanamaları olup sağlıklı kavuşanlar çok.
Bende sancı olmuştu canım bildiğin böyle bıcak saplarcasına. Vajinal jelimi yapıyordum tam yatağa uzandım yapmak için bir şey saplandı nefes alamadım zorla yapıp on dakika bekledim geçti. Sonra uyudum gece lavaboya uyandım kıpkırmızı kan ben pıhtı atmıştım canım kanama alanım yoktu. 12 saat içinde önce kahverengiye dönüp sonra tamamen kesildi. Proluton çok müthiş bir iğne onu sürekli vuruldum ben 12. Haftaya kadar prolutex sonra ona geçtik. Haftada 1 gün vuruldum. 32. Haftaya kadar. İkiz gebelikte önlem amaçlı veriliyor. İyiki vuruldum diyorum 38. Haftanın ortasında doğum yaptım. 37+3 te o iğnenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.
İnşallah canım. Ben de endişeler başladı bile. Bugün göğüslerim ağrımıyor. Niye ağrımıyor acabaCok tatlisin yakalp atislarini duydugumuz gun dansin buyugunu ederiz
Evet kuzum bende yasamistim. 6.ci haftadada gelmisti 5.ci haftadada gelmisti. Simdi.doktorun sana prulot deport vurdurmasi lazim. Birde kalp atisi icin ck erkenKızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli sulu kan gibi geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu şimdide kahverengi geliyor
Bunlar cok normal canim bende yasamistim ama ihmal etmeyin hemen gidin doktoraAyy bu sabah benimde kahverengi geldi ben daha keseyi görmeye gitmedim
Evt aynen prolotuno transferden itibaren haftada 1 kullanıyordum hatta bugün günü kullanıcam kahverengiye döndü ilk gelen de tam kan gibi değildi sulu açık pembe renkliydi inşallah iyilerdir canımEvet kuzum bende yasamistim. 6.ci haftadada gelmisti 5.ci haftadada gelmisti. Simdi.doktorun sana prulot deport vurdurmasi lazim. Birde kalp atisi icin ck erkenacile de gidebilirsin ben gitmistim 1 gece yatmistim orda
Yaaaaaaa nasill sevindimmm masaAllahh sana kuzummmmEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380
Evet kuzum.sen stres etme suan iyilerdir bunlar.cok.normalEvt aynen prolotuno transferden itibaren haftada 1 kullanıyordum hatta bugün günü kullanıcam kahverengiye döndü ilk gelen de tam kan gibi değildi sulu açık pembe renkliydi inşallah iyilerdir canım
İnşallah hiçbir şey olmaz. Kese büyürken etrafında kılcal damarları çatlatabiliyormuş. İnşallah öyle bir şeydirSaol canım doktou kan sulandırıcıyı kes dedi proluton vurulucam bugün bide endol diye bi hap makattan uygula dedi yarın çağırdı doktorum bakacak bakalım umarım biley olmamıştır sende kasık ağrısı da olmuşmuydu
Senin daha kacinci gununBen de test yapicam aaz kaldi.
Evet silik bir çizgi var güzelEki Görüntüle 2710378
Ne bileyim hevesleniyorum boyle gorunceSenin daha kacinci gunun
Bana oldu daha keseyi görmedik , benimki baya pembeydi canim sildikce de geldi. Proluton depot yaptirdik. Once lekelenmeye döndü dun aksamdan beride kesildi gibi .Anladım canım çok korkuyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum bakalım
Gozun aydin canim, ins saglikla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?