- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.441
Sagol canimOlmadı canım hala da yokk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimOlmadı canım hala da yokk
bende hala duruyor senın o testınOhh gercektenmi
Icime su serpildi ben sabah 7 den beri acaba yanlismi goruyorum diyorumya 5. Gunde bukadar cikmasi beni cok sasirtti aslnda gecen transfermde 6. Gun boyleydi bunda beklemiyodum cikmasini insallah test beni yanilmiyodur
![]()
Tebrikler kuzucumEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380![]()
Konu sahibimiz de gebe olduğuna göre. Haydi dansa
![]()
Iyı yapmıssın doktorun calısmıyorsa da mutlaka baska bır doktora gozukAnladım canım çok korkuyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum bakalım![]()
Cok sevindim canimmm hadi gözümüz aydınEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380![]()
Amin canim insallah hepimiz guzel haberler alalim hepimiz burada hamileligimizi konusalimCok sevindim canimmm hadi gözümüz aydındarısı bize olsun
bende hala duruyor senın o testınbu gunkı testınden sımdı baktım da daha sılıkmıs
kaç kere kalkıp suraya baktım paylaştın mı dıye çok şükür
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin artık
![]()
Tesekkur ederim canimmmTebrikler kuzucum![]()
Sagol canim benimay cok sevindim cok mutlu oldum tebriklerrrrrr...
Bunda ben de gördüm, hadi hayırlısı ile sağlıkla büyüsün bebişler karnında, sonra da kucağına al
Bende beklicem gecen tedavimde 6. Gun pozitif gordum 7. Gun kan verdim 10. Gun kan verdim 15. Gun kan verdim delik desik oldu heryerim kendi? strese sokmicem idrar testi yaparim amaŞimdi işim zor kısmı başlıyor. Asıl bekleme şimdi başlıyorSakın kan verme canım. Bu kadar erken ikiye katlamıyor, sonra insan panik oluyor. Ben günümü bekleyeceğim
Oyle yapmayi dusunuyorum kuzumGerek yokerken gebelige bunla takip edersin canım koyulasma var mı![]()
Ya insallah canim cok aminBunda ben de gördüm, hadi hayırlısı ile sağlıkla büyüsün bebişler karnında, sonra da kucağına al![]()
Eki Görüntüle 2710378
Cok tatlisin yaKonu sahibimiz de gebe olduğuna göre. Haydi dansa
![]()
Doktoruna ulaş ama sakın benim yaptığım hatayı yapma alttan muayene ettirme acilde. Progestan iğne vursunlar canım. Pembe kahverengiye döndüyse kanama alanı varsa bile durmuş demek. Taze olan kırmızı pembe olur daha önceden olup şimdi gelen kahverengiye döner. Panik yapmadan sağlıklı hareket et. Bende 8. Haftada yaşadım gece acile gittim alttan bakın duruyorlar mı dedim. İçeri soktukları aleti Çıkardığında kalmış kan pıhtısıydı sadece. Alet çok kötüydü karnımdan göremeyince ben alttan bakın demiştim..Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli sulu kan gibi geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu şimdide kahverengi geliyor
Saol canım doktou kan sulandırıcıyı kes dedi proluton vurulucam bugün bide endol diye bi hap makattan uygula dedi yarın çağırdı doktorum bakacak bakalım umarım biley olmamıştır sende kasık ağrısı da olmuşmuyduDoktoruna ulaş ama sakın benim yaptığım hatayı yapma alttan muayene ettirme acilde. Progestan iğne vursunlar canım. Pembe kahverengiye döndüyse kanama alanı varsa bile durmuş demek. Taze olan kırmızı pembe olur daha önceden olup şimdi gelen kahverengiye döner. Panik yapmadan sağlıklı hareket et. Bende 8. Haftada yaşadım gece acile gittim alttan bakın duruyorlar mı dedim. İçeri soktukları aleti Çıkardığında kalmış kan pıhtısıydı sadece. Alet çok kötüydü karnımdan göremeyince ben alttan bakın demiştim..
Tebrik ederim canım. Silik çizgiler koyulaşsın İnşallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi![]()
Doktorum yarın gel kontrol edelim dedi kan sulandırıcıyı kes dedi proluton iğne olacam bugün bide endol diye ilacı makattan uyguladı dedi canım bakalım inşallah kötü bişey yokturCanım tüp bebekte kanamalar olabılıyor muhakkak nobetcı bır doktora gozuk kontrol etsınler gerekırse serum baglıyorlar bende sık sık oldu o kanamalar her seferınde gıttım doktora korkulacak bır sey yoktur ınsallah ama onlemını al mutlaka
Sagol canim insallahTebrik ederim canım. Silik çizgiler koyulaşsın İnşallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinne bu erken testler. Bu gidişle ben de dayanamadan erkenden test yapacağım sanırım.
![]()