- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Anne Adayı | Transfer Tarihi | Sonuç |
---|---|---|
| 4 ekim | |
| 3 ekim | |
| ||
| 6 ekim | negatif |
| 9 ekim | |
| 13 ekim | |
C Cigdemss | 8 ekim | |
| 15 ekim | kimyasal |
S sunshine__ | 7 ekim | negatif |
| 17 ekim | negatif |
@Yasnaz | 20 ekim | |
Z Z P | 22 ekim | |
| 10 ekim | |
M Misli_naa | 10 ekim | |
| 28 eylül | |
M merveustabasioglu | 5 ekim | kimyasal |
Z Zzzzzzzz29 | 8 ekim | |
| 28 eylül | kimyasal |
M Modacikiz | 28 eylül | |
| 12 ekim | |
B bus9105 | 15 ekim | negatif |
| 8 ekim | negatif |
Z ZgulkrcZ | 9 ekim | negatif |
M mila34 | 8 ekim | |
B Birboncukannesi | 3 ekim | |
H hayat2828 | 30 ekim | |
| 14 ekim | negatif |
Y yk10 | 16 ekim | |
| belli degil | |
| 17 ekim | |
S Selinbe | 15 ekim | negatif |
S S9292 | 15 ekim | |
C crosword | 12 ekim | |
S surayya | 12 ekim | |
| 30-31 ekim | |
I izmir3590 | 13 ekim | |
| 10 ekim | negatif |
M Mirayseval | 12 ekim | negatif |
| 24 ekim | |
G gulcans | 29 ekim | |
E endo | ||
B baby girlL | 19 ekim | |
| 15 ekim | negatif |
| 17 ekim | negatif |
E elif06bade | 13 ekim | |
| 19 ekim | |
| 26 ekim |
Benimde eşim azospermi çok şükğr bulundu embri olultu ama ben 2 ay geçici menopoza girecekmişim iğne yapıcam somra transfer oda kasım opacak galiba. Sizin kaç embriyo oluştu kalitelerini soyledilermiUyuyomusunuz hanımlaar ekim ayında transfer olacak kimse yokmuuu
11 yumurta toplanmıştı 8 embriyo döllendi doktorum 5. Güne gitmesini istedigi icin 4 embriyo 5. Güne gitti kalite olarak çok iyiler gebelik vaadedecek embriyolar dediler ilk transferimdeki embriyom 5ab 2. Transferimdeki embriyom 4bc kalitedeydiler.Benimde eşim azospermi çok şükğr bulundu embri olultu ama ben 2 ay geçici menopoza girecekmişim iğne yapıcam somra transfer oda kasım opacak galiba. Sizin kaç embriyo oluştu kalitelerini soyledilermi
Benimde 16 dan 10 u döllendi 6 sı 5. Güne gitti ama 4bb kaliteleri iyimi kötümü bilemedim hiç11 yumurta toplanmıştı 8 embriyo döllendi doktorum 5. Güne gitmesini istedigi icin 4 embriyo 5. Güne gitti kalite olarak çok iyiler gebelik vaadedecek embriyolar dediler ilk transferimdeki embriyom 5ab 2. Transferimdeki embriyom 4bc kalitedeydiler.
Iyi iyi korkmaBenimde 16 dan 10 u döllendi 6 sı 5. Güne gitti ama 4bb kaliteleri iyimi kötümü bilemedim hiç
Gerçi buna binlerce şükür azospermi işk öğrensiğimizde 1 tane sperm için ağlıyordukIyi iyi korkmabenim ilk embriyom daha kaliteliymis ama tutmamıştı öyle düşun
Heh aynen öyleGerçi buna binlerce şükür azospermi işk öğrensiğimizde 1 tane sperm için ağlıyorduk
Ahh ahhh doktorunuz kimHeh aynen öyle
Çok kötu gunler geride kaldi emin olun en zoru sperm bulmaktı gerisi gelicek insallah simdi degilse sonra illa olucak
Cem çelik sizin?Ahh ahhh doktorunuz kim
Erbil yağmur eşim için tansel beyi istedik o yuzden erbil beyCem çelik sizin?
Anladim biz hic uroloji doktoru aramadik direk ben kendim için cem beyi istemistim bahçeciye gidince ege can şerefoğlu üroloji doktoru vardı eşimin tedavisini o yapti cok sükur spermler bulundu donduruldu bi hamilelik kısmı kaldı bakalimErbil yağmur eşim için tansel beyi istedik o yuzden erbil bey
Cem beyi bende çok araşturdım da önceliik eşimindiAnladim biz hic uroloji doktoru aramadik direk ben kendim için cem beyi istemistim bahçeciye gidince ege can şerefoğlu üroloji doktoru vardı eşimin tedavisini o yapti cok sükur spermler bulundu donduruldu bi hamilelik kısmı kaldı bakalim
Bizdede öyleydi ama şans bu ya sperm bulundu gerçi ege beyde gayet başarılı bi uroloji doktoruCem beyi bende çok araşturdım da önceliik eşimindi
İnsallah hepimizin kucağı dolsunBizdede öyleydi ama şans bu ya sperm bulundu gerçi ege beyde gayet başarılı bi uroloji doktoru
Insallah biran önceİnsallah hepimizin kucağı dolsun
Canım cem celikten memnun musun bırebır kendısı mı ılgılenıyor hastayla, yaklasımı nasıl ilgili mi acele acele mı muayene edıyor yoksa kafandakı tum soruları cevaplıyor muInsallah biran önce
Işık hızıyla muayene oluyosun yalan değilCanım cem celikten memnun musun bırebır kendısı mı ılgılenıyor hastayla, yaklasımı nasıl ilgili mi acele acele mı muayene edıyor yoksa kafandakı tum soruları cevaplıyor mu
Iyıymıs o zaman tesekkür ederim cevap içinIşık hızıyla muayene oluyosun yalan değil
Mutlaka cem bey muayene ediyor istedigini sorabilirsin ama muayene bitene kadar sonrasinda baska odaya gecip başka hastaya bakiyor cunku
Doktorumuz cok tercih ediliyor orada uzun saatler bekleyebiliyosunuz bekleyen hastalarin çogu cem beyin hastası.
Cok güler yuzlu pozitif bi doktor pes etmek yok devam ediyoruz diyor muayenede omzuma dokunup hersey yolunda diyor transferde yine odaya gelip olucak 10 gun sonra guzel haberlerle geliceksin diye teselli eden her saat whatsaptan mesajina cevap veren acil durumlarda yapman gerekenleri söyleyen bi doktor.
3. Denemem olucak bak başka birinde denemek aklimin ucundan gecmiyo cunku doktorumu cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?