- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.421
Canım tüp bebekte kanamalar olabılıyor muhakkak nobetcı bır doktora gozuk kontrol etsınler gerekırse serum baglıyorlar bende sık sık oldu o kanamalar her seferınde gıttım doktora korkulacak bır sey yoktur ınsallah ama onlemını al mutlakaKızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli sulu kan gibi geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu şimdide kahverengi geliyor
tüp bebek tedavisi ile gebeliklerse kanama olabılıyor canım mutlaka nobetcı bır doktor bul ve kontrol ettır kendınıKızlar acil cevaplar mısınız. Geçen hafta cumartesi pozitifi aldım bende. Ama şuan açık sütlü kahverengi akıntım var. Nedendir sizce
Canım benim erken gebelik testinde çıkmamıştı yumurtlamadan 10 gün sonra. Ucuzunu sipariş verdim ( surelab) diye bir marka. Aynı gün silik çıktı. Her gün denedim koyulaşmaya başladı. Artık o tesste deneyeceğim. Benimki 5.gün dondurulmuş. Gebelik varsa 7.gün çıkar sanırım İnşallahGünaydın erken gebelik testleri ne kadar pahalı olmuş yaaaa
Şimdi 2 marka var biri predik... Olan yazmıyım silinmesin mesajım ismi bilinen şuan en ucuz 27 lira bir de comf...markası var o da 2lisi 14 lira hangisi ucuz olan iyi midir kullanan oldu mu
Bu bilgi için teşekkürler bizimde varBu arada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar varda kanaması olan bunu gıttıgı her doktorla paylassın erken donemde kan uyusmazlıgı ıgnesı de yapıyorlar
Tabıı kı de goruyoruzEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380
EveeeeetEki Görüntüle 2710378
Kizlar gölgeyi goruyosunuz dimi kameradan golge olarak cikiyo ama aslinda pembe cizgi
Var dimi bugun 5. Gunum bu sekilde cikmasi cok normal daha yeni idrara karisiyo 2 gun sonra tekrarlicam ozaman daha belirgin olur sanirim Eki Görüntüle 2710380
Ewet gördüm gördüm hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsinEki Görüntüle 2710378
Ohh gercektenmiTabıı kı de goruyoruz
Var canım olmaz mıEki Görüntüle 2710378
Yaaa cok mutlu oldum suan
Benden baska goren olduysa tamamdirEwet gördüm gördüm hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin
Anladım canım çok korkuyorum doktoruma yazdım cevap bekliyorum bakalımtüp bebek tedavisi ile gebeliklerse kanama olabılıyor canım mutlaka nobetcı bır doktor bul ve kontrol ettır kendını
Insallah canim insallahhVar canım olmaz mısağlıkla tutunmaya devam etsinler insallah
Şimdi işim zor kısmı başlıyor. Asıl bekleme şimdi başlıyorYaaa cok mutlu oldum suan
Benden baska goren olduysa tamamdirAllah razi olsun insallah devami gelir sasrtmaz test bizi
Gerek yokerken gebelige bunla takip edersin canım koyulasma var mıInsallah canim insallahherken gebelik yapsaydim daha belirgin cikardi ama elimde bu vardi neyse 2 gun sonra tekrarlicam
Olmadı canım hala da yokkGünaydınn kizlar..
Ya pozitif alan arkadaşlar belirtiniz oldu mu olmak zorunda mi..bi deyiverin..dun transferim oldu deliricimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?