- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.799
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
- #6.481
Proluton olucam bugün canımDoktorunu ara canım ikizlerin oldugu icin tedbir olarak acilde dusuk onleyici igne yaparlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proluton olucam bugün canımDoktorunu ara canım ikizlerin oldugu icin tedbir olarak acilde dusuk onleyici igne yaparlar
İnşallah canımAllah razi olsun canim insallah devami gelir dua et
Kanaman varmis korkma ben klozete oturmustum afedersin tuvaletimi yapar gibi kan akmisti hemen acile gttim kese duruyodu saglikliydi kan sulandiriciyi kes istirat et demisti doktorum sende o sekilde yap bi progestan vuruldum gecmisti kanamam icini ferah tut cok normalmis
Tam adini hatrlayamadm aynen bundan veriyorlar canım arkadasimin basina geldi ondan sakince igneni yaptr bisi olmayacak insallahProluton olucam bugün canım
İnşallah canımTam adini hatrlayamadm aynen bundan veriyorlar canım arkadasimin basina geldi ondan sakince igneni yaptr bisi olmayacak insallah![]()
Yaaaa otur oturdugun yerdeNe bileyim hevesleniyorum boyle gorunce
Dunu de sayarsak 2![]()
O cok mukemmel bir igneBana oldu daha keseyi görmedik , benimki baya pembeydi canim sildikce de geldi. Proluton depot yaptirdik. Once lekelenmeye döndü dun aksamdan beride kesildi gibi .
Cok sagol canim benim insallah devam eder
Tabi canım bu dönemde en önemlisi stressten uzak durmak. Kuzum 4+6 neye göre hesaplıyorsun? İnternetten hesaplama şeylerine baktım son adet tarihine göre 4+2çıkıyor. Ama böastokist transfer tarihine göre yada yumurta toplandıgı güne göre hesapladıgımda 4+4 çıkıyorKizlar ben de bugun 4+6’yim. Arada lekelenme bende de oluyor. Ama benimki bazi gunler hic olmuyor bazi gunler de akinti gibi cok acik kahve birazcik camasirima bulasiyor. Sonra peceteye silince hic bisey gelmiyor. Doktor normal demisti ama corasprini kesti. Şunu fark ettim ben stres yapinca artiyordu sanki sonra cok normal alistirdim kendimi baya kesildi artik yok denecek kadar az![]()
Embriyo dondurulmuş muydu? 3. Gün embriyosu için 10'uncu günü en az beklemen gerekiyor diye biliyorum canımKızlar bende erken gebelik testi yaptım sabahın 7’Sinde .Tabiki negatif .3.gün tek embriyo .Bugün 8.gün .Ya daha idrara geçmedi Ya da tutmadı .Bakalım çarşamba kan verince göreceğiz .Halbuki içimde bir his vardı dün gece , tuttu diye hissediyordum
Insallah canim cok sagol ❤
Evet canım dondurulmuş .Ben salaklık ettim , erkenden yaptım .5.gün embriyosu 5.gün çıkıyorsa Buda 8.gün çıkar diye düşündümEmbriyo dondurulmuş muydu? 3. Gün embriyosu için 10'uncu günü en az beklemen gerekiyor diye biliyorum canım
Bekle gununu canm belki idrar daha gecmemistirKızlar bende erken gebelik testi yaptım sabahın 7’Sinde .Tabiki negatif .3.gün tek embriyo .Bugün 8.gün .Ya daha idrara geçmedi Ya da tutmadı .Bakalım çarşamba kan verince göreceğiz .Halbuki içimde bir his vardı dün gece , tuttu diye hissediyordum
3.gün embriyosu olduğu için belki geçmemiştir diye düşünüyorum .Olmadıysa da yapacak birşey yokBekle gununu canm belki idrar daha gecmemistir
Benım 5. Gun dondurulmus embrıyo idi ona rağmen 6. Gün sadece benım gorebılecegım sılıklıkte hayalet bır cızgı gormustum. İnşallah vardır canım idrara geçmesi 3. Gün embriyosunda biraz daha uzun sürüyor sabırEvet canım dondurulmuş .Ben salaklık ettim , erkenden yaptım .5.gün embriyosu 5.gün çıkıyorsa Buda 8.gün çıkar diye düşündüm
İnşallah canım .Benım 5. Gun dondurulmus embrıyo idi ona rağmen 6. Gün sadece benım gorebılecegım sılıklıkte hayalet bır cızgı gormustum. İnşallah vardır canım idrara geçmesi 3. Gün embriyosunda biraz daha uzun sürüyor sabır![]()