Taze 5.gün embriyo transferi

5.gün embriyosu. Valla bi yandan korkuyorum olmadı diye kafamda birsürü soru işareti 🤷‍♀️ bir öncekinde düşük yapmıştım bunda da hep silik olunca anlayamadım
hangi marka testlerden yaptın? bir de predictör denesene o yanıltmıyor silik de olsa pozitiftir. Yalancı çizgi çıkarmaz

Canım benim 3 gündür farklı markayla da denedim hep böyle silik çıkıyor yaptıklarım. 3 gün farklı markalar hepsi böyle silik. 1 martta gideceğim ben. Anlamadım neden böyle silik hep yavaş yavaş mı büyümeye çalışıyor ki
Benimde test günüm 1 Mart siz çatlatma iğnesi falan kullandımız mı ve kaç embriyo transfer oldu

Çatlatma iğnesini 10 şubatta kullandım. Tek embriyo transferi oldum 5.gün
Sizin ?
Benimde transfer günüm hariç 5günüm ve 5AA tek embriyo transfer edildi ama ben çatlatma iğnesi kullanmadım benimki doğal oldu.Açıkçası test yapmaya çekiniyorum ilk transferimde olumsuz olmuştu

Benimde transfer günüm hariç 5günüm ve 5AA tek embriyo transfer edildi ama ben çatlatma iğnesi kullanmadım benimki doğal oldu.Açıkçası test yapmaya çekiniyorum ilk transferimde olumsuz olmuştu
İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🌺 ben 6.gün başladım tabi yapmaya test ama çok erken olduğunu bile bile yapmıştım

İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🌺 ben 6.gün başladım tabi yapmaya test ama çok erken olduğunu bile bile yapmıştım
İnşallah allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin💖geçen transferimde bende hep yaptım hatta yalancı pozitif bile gördüm silik çizgi olarak o yüzden bu transferimde hiç yapmama kararı aldım belki test günümden bi gün önce yaparım kendimi hazırlamak için

Aaaa hep silik mi çıktı ? İlk defa duydum onu da neler duyacağız daha 😮 nasıl oldu o

İnşallah hepimize isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🌺

Back