- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.601
Hadi hayırlısı inşallah pozitifi görürsünCanim hemsire donus yapti lekelenme cok normal stres olmayin dedi. Zaten yarin test gunum. Ogleden sonra gidip test yaptiracagim cok heyecanliyim
Iyim canm evdeyim ama cok cektim o serum cok kötuydu bendemi oyle oldu anlamadim elimin ustunden damar yolu acıldi bilegim koptu kivrandim kolum buz gibi oldu hemsireyi cagirdik normal ilac yogun filan dedi ama cok kotuydu bi sure sonra gecti ikincisi boyle olmaz insallah elim agriyo hala@Yasnaz Simdi nasilsin canım hala ağrıyor mu
Bende buraya takılıyorum kim ne yazmış, hangi gün ne hissetmiş bakıyorum hepGecmiyor zaman valla siteye girip çıkıyorumöğlen bilgisayarda isim vardı onlari yaptım uzun sure oturamayinca laptopu kucagima alip denedim falan normal rutine dönme cabalarındayım anlayacağın sen neler yaptın
Yağlı serum oldugu icindir canım damarlardan gecerken yakiyorIyim canm evdeyim ama cok cektim o serum cok kötuydu bendemi oyle oldu anlamadim elimin ustunden damar yolu acıldi bilegim koptu kivrandim kolum buz gibi oldu hemsireyi cagirdik normal ilac yogun filan dedi ama cok kotuydu bi sure sonra gecti ikincisi boyle olmaz insallah elim agriyo hala
Canm benmde yok ama doktorum verdiSelam kizlar, ben de 4 ekimde transfer oldum, cok sukur 8. Gun pozitifi gordum, 10. Gun de katlandi. Ben hibor 7500 igne, prolutex igne, coraspin ve estrofem kullaniyorum. Tup bebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ama bana garip geliyor, pihtilasma sorunum da olmamisti hic, acaba zarari olur mu bu ignelerin? Kadin dogum doktoruma haftaya cuma gidecegim.
Serumu kaç saatte bitirdiler. Yoğun bir serum olduğu için biraz uzun sürede vermek lazımmış. Bana 1 saatte uyguladılar.Iyim canm evdeyim ama cok cektim o serum cok kötuydu bendemi oyle oldu anlamadim elimin ustunden damar yolu acıldi bilegim koptu kivrandim kolum buz gibi oldu hemsireyi cagirdik normal ilac yogun filan dedi ama cok kotuydu bi sure sonra gecti ikincisi boyle olmaz insallah elim agriyo hala
Var mi bir seylerBende buraya takılıyorum kim ne yazmış, hangi gün ne hissetmiş bakıyorum hep
Evet burdayız15 ekimde transfer oldum benimle aynı zamanda olan var mı :)
Sağ kasığımda bir sancı var yalnızca onun dışında bir şey hissetmiyorumVar mi bir seyler
Ya canm evet cok zordu dayanicam.mecburYağlı serum oldugu icindir canım damarlardan gecerken yakiyordayan kuzum minik yavrun icin
Evrene pozitif enerji yolla yeni merkeze gerek kalmayacak inşallahAy çok teşekkür ederim evet bir tane dondurulmuş 3.gün embriyom kalmıştı onu transfer yaptırdıkİnşallah tutar , tutmazsa Şişli memorial e karar verdik eşimle tabi bir değişiklik olmazsa ❤Ama inşallah bu tutar da gerek kalmaz
Benim yok kasklarda bir ağrı...yogun gaz sancım var acaba progestan fitil yapar mi onu bilmiyorumSağ kasığımda bir sancı var yalnızca onun dışında bir şey hissetmiyorumSende herhangi bir değişiklik ya da belirti var mı
Ben ikinci denememde adet agrisi cekiyodum pozitif olmustu ama onlar hep ilaclardan negatif denememde de aynilarini yasamistimKızlar lekelenme olmadan sadece adet belirtisi olup pozitif gören var mıbende adet belirtileri var lekelenme falan yok
İnşallah canım , çokta umutlandırmayım kendimi diyorum .Sonra hayal kurarken buluyorum kendimiEvrene pozitif enerji yolla yeni merkeze gerek kalmayacak inşallah
Hadi hayirli olsun insallah guzel haberler alirizAy çok teşekkür ederim evet bir tane dondurulmuş 3.gün embriyom kalmıştı onu transfer yaptırdıkİnşallah tutar , tutmazsa Şişli memorial e karar verdik eşimle tabi bir değişiklik olmazsa ❤Ama inşallah bu tutar da gerek kalmaz
İnşallah canımHadi hayirli olsun insallah guzel haberler aliriz
Hayırlısı ile pozitif sonucu goreceksin canimKizlar yarin transferin 9.gunu ve ilk testimi yapacagimdua edin bana
Olacak ben inaniyorumKizlar yarin transferin 9.gunu ve ilk testimi yapacagimdua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?