- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.621
Evet o bende de oluyor hatta merkezden verdikleri bilgilendirme formuna da yazmışlarBenim yok kasklarda bir ağrı...yogun gaz sancım var acaba progestan fitil yapar mi onu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o bende de oluyor hatta merkezden verdikleri bilgilendirme formuna da yazmışlarBenim yok kasklarda bir ağrı...yogun gaz sancım var acaba progestan fitil yapar mi onu bilmiyorum
Demek ki normalEvet o bende de oluyor hatta merkezden verdikleri bilgilendirme formuna da yazmışlar
Progestanı fitil olarak günde 3 tane kullandım,estrofem çarkıfelek şeklinde hap günde 3 defa yada bunun yerine bantta verebiliyor bazı doktorlar, pregnecare kullandım günde 1 tane transferden sonrada oksapar iğne prolutex iğne progestana devam coraspin prednol hep ve prumolut-n iğneArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olanlar lütfen, transferden önce içtiğiniz ilaçları yazarmısınız.
Bende korkuyorum ya sanki adet günü gelecek gibi hissediyorum aşırı ağrı var ama lekelenme falan yokBen varım
Umarım benim de pozitiftir hayırlısıyla tabi.. devamlı adet olacakmışım olmuşum ha şimdi ha yarın modundayım biraz sinir bozucu.Ben ikinci denememde adet agrisi cekiyodum pozitif olmustu ama onlar hep ilaclardan negatif denememde de aynilarini yasamistim
Ben bir önceki transferimde kullandım canım çok şaşırmıştım doktorum verince çünkü onun yumurta geliştirici bi hap olduğunu biliyordum bizim şuan yumurtalarla işimiz ne ki diye sordum bir nevi doğal ortam hazırlıyoruz sanki hamile kalacakmışsın gibi yalancı bir nevi uyarı sistemi geliştirmek içinmiş canmBana opudan sonra estrofem, prednol, coraspin, folbiol vermişti ama 3 gün kullandıktan sonra kesmişti embriyoları dondurduk çünkü. Haftaya transfer ederiz dedi ama bu ay sadece femara ilacı verdi coraspin folbiol birde. Femara yumurta geliştirici bir ilaç 10 gündür kullanıyorum. Bir kaç kez sordum arkadaşlara konu da açmıştım ama kimse cevap vermedi. Sanırım kimse kullanmadı femarayı.
Inşallah tutunmuştur. Tutunsa zaten ağrı oluyor adet sancısı gibi yada yoğun bir ağrı. O yüzden stres yapmayın pozitif düşünün.Umarım benim de pozitiftir hayırlısıyla tabi.. devamlı adet olacakmışım olmuşum ha şimdi ha yarın modundayım biraz sinir bozucu.
Ayy içimi rahatlattınız biraz olsada teşekkür ederim. Peki tutunmuşmuydu embriyonuz önceki transferinizdeBen bir önceki transferimde kullandım canım çok şaşırmıştım doktorum verince çünkü onun yumurta geliştirici bi hap olduğunu biliyordum bizim şuan yumurtalarla işimiz ne ki diye sordum bir nevi doğal ortam hazırlıyoruz sanki hamile kalacakmışsın gibi yalancı bir nevi uyarı sistemi geliştirmek içinmiş canm
Ne demek rica ederim burda ne için varızki zaten birbirimize destek olmak için malesef tutmadı 1 ay sonra tekrar transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum umarım sizinki tutarAyy içimi rahatlattınız biraz olsada teşekkür ederim. Peki tutunmuşmuydu embriyonuz önceki transferinizde
Evet oyle oluyo malesefUmarım benim de pozitiftir hayırlısıyla tabi.. devamlı adet olacakmışım olmuşum ha şimdi ha yarın modundayım biraz sinir bozucu.
Direkt kan testi yapacagimHayırlısı ile pozitif sonucu goreceksin canim Idrar testi yapcak misin yoksa direkt kan mi verceksin
insallahh direkt kanda gorecegizOlacak ben inaniyorum test yapmadinki bi yapsaydin gorcektik
Estrofem, corasprin, prolutex, cipro, bi de bi tane daha ilac vardi kortizon gibi adini unuttumArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olanlar lütfen, transferden önce içtiğiniz ilaçları yazarmısınız.
Insallah caniminsallahh direkt kanda gorecegiz
Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün Inşallah.Ne demek rica ederim burda ne için varızki zaten birbirimize destek olmak için malesef tutmadı 1 ay sonra tekrar transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum umarım sizinki tutar
Cevabınız için teşekkürler. Inşallah mutlu haberler alırsınızEstrofem, corasprin, prolutex, cipro, bi de bi tane daha ilac vardi kortizon gibi adini unuttum
Naturel tercih etmesi adet duzensizligiyle alakali degil canim doktorun tercihiKızlar bende başladım dondurulmuş transfer için bugün.doktor adetlerim düzenli olduğu için natürel tercih etti insallah iyi ilerler herşey. Bu arada insülin direncim varmış hafif düzeyde yeni öğrendim bunun içinde ilaç başladı ne gibi bir etkisi olur bilemiyorum artık