- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #3.581
@Yasnaz Simdi nasilsin canım hala ağrıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ne güzel inşallah hepimiz pozitif oluruz 26 ekim benim tahlil günüm erken test yapasım var :)Senle birlikte 6 kisi olduk
Amiinn insallah canım benimde 27 ekim test günüm erken test yapmama esim izin vermiyor yoksa yapardm bendeAaaa ne güzel inşallah hepimiz pozitif oluruz 26 ekim benim tahlil günüm erken test yapasım var :)
Yaa çok güldüm inşallah pozitif olduğunu da görürüzEki Görüntüle 2706599 Eki Görüntüle 2706599 kızlar transferin 1. Gününden selam
Hiiiii ben söylemeyi düşünmüyorumAmiinn insallah canım benimde 27 ekim test günüm erken test yapmama esim izin vermiyor yoksa yapardm bende
Merkez olarak neye karar verdin en son bahçeçi Ankara diyordun. Dondurulmuş ile oldunsa eski merkezinde olan minnoşlar inşallah pozitif sonucu yazarsın. Senin için özellikle çok dua edeceğimKızlar ben sabah 11 gibi transferimi oldum , bebeğimi aldım .Bakalım ne olacak , bekleyip göreceğiz
Hayirli olsun degerleriniz kacti acaba 8. Gun ve 10. GunSelam kizlar, ben de 4 ekimde transfer oldum, cok sukur 8. Gun pozitifi gordum, 10. Gun de katlandi. Ben hibor 7500 igne, prolutex igne, coraspin ve estrofem kullaniyorum. Tup bebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ama bana garip geliyor, pihtilasma sorunum da olmamisti hic, acaba zarari olur mu bu ignelerin? Kadin dogum doktoruma haftaya cuma gidecegim.
Canim hemsire donus yapti lekelenme cok normal stres olmayin dedi. Zaten yarin test gunum. Ogleden sonra gidip test yaptiracagim cok heyecanliyimEvet ben pozitifim doktor yazarsa bana da haber verir misin benimki önemli değil devam ederse söyle dedi
Hemsire donus yapti lekelenme cok normal stres yapma diyor. Neye gore normal bende onu anlamadim ama zaten yarin test gunum. İnsallah guzel haberler veririmmDoktorun donus yapti mi? Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
Durdu evet zaten dun sadece bir kez olmustu bugun de iki kez oldu. Surekli gelen bisey degil arada oluyor sonra bir bakiyorum hic bir sey yok. Allahim yarin sizlere guzel haberler vermemi nasip etsinViolett90 canım lekelenmen durdu mu
Canım hiçbir zararı yok kesinlikle kullanmayı bırakma. Estrofem ve prolutex i 12. Hafta bıraktım. 12 den 32 ye kadar prolun depar diye başka iğneye geçtim. Coaspirini 32. Haftada bıraktım. Kan sulandırıcıyı da doğumdan 5 gün önce. Ve ben özellikle prolutex ve sonrasında kullandığım proluton iğnesinin erken doğum yapmamamda etkisinin büyük olduğuna inanıyorum. Hiç aklını bulandırma devam et. Çok kolay ikiz gebelik geçirdim. İnşallah seninde öyle olurSelam kizlar, ben de 4 ekimde transfer oldum, cok sukur 8. Gun pozitifi gordum, 10. Gun de katlandi. Ben hibor 7500 igne, prolutex igne, coraspin ve estrofem kullaniyorum. Tup bebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ama bana garip geliyor, pihtilasma sorunum da olmamisti hic, acaba zarari olur mu bu ignelerin? Kadin dogum doktoruma haftaya cuma gidecegim.
Insallah canım dualarımiz seninle müjdeli haberi vereceksinDurdu evet zaten dun sadece bir kez olmustu bugun de iki kez oldu. Surekli gelen bisey degil arada oluyor sonra bir bakiyorum hic bir sey yok. Allahim yarin sizlere guzel haberler vermemi nasip etsin
Gecmiyor zaman valla siteye girip çıkıyorum öğlen bilgisayarda isim vardı onlari yaptım uzun sure oturamayinca laptopu kucagima alip denedim falan normal rutine dönme cabalarındayım anlayacağın sen neler yaptınRegen_ nasış gidiyor süreç, zamanı geçirmek için neler yapıyorsun
Göğüs hassasiyeti niz oldu mu erken donemdeEvet kese için gidicem kalp atışı için erken
Ay çok teşekkür ederim evet bir tane dondurulmuş 3.gün embriyom kalmıştı onu transfer yaptırdık İnşallah tutar , tutmazsa Şişli memorial e karar verdik eşimle tabi bir değişiklik olmazsa ❤Ama inşallah bu tutar da gerek kalmazMerkez olarak neye karar verdin en son bahçeçi Ankara diyordun. Dondurulmuş ile oldunsa eski merkezinde olan minnoşlar inşallah pozitif sonucu yazarsın. Senin için özellikle çok dua edeceğim
Ben varımKızlar lekelenme olmadan sadece adet belirtisi olup pozitif gören var mı bende adet belirtileri var lekelenme falan yok
Benım göğüs hassasiyetim hiç olmadı bugün transferin 13 günü hala da yokGöğüs hassasiyeti niz oldu mu erken donemde