EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

yaaa cok sevındımm ben kank pzt verecem sen verecekmısın pekı hemen

Maşallahh sizede Allah sağlıkla kucağiniza almayi nasip etsin bizlere nasil umut oluyosunuz

Yok hemen veremem yarın denk getirebilirsem yarın yoksa pazartesi veririm hala inanamıyorum aslında çok erken çıkması için çıkmaz diye düşünmüştüm
benımde aklıma gelmezdı benım tüp bebek tedavısı gormus arkadasım dedı onunkıde 5.gun embrıyosuydu bana dedıkı koydugu gunh sayma 5.gun erken gebelık testınde benım cıktı demıstı ben onun aklıyla aldım o testı yoksa aklıma gelmezdı normal testten de aldım karsılastırmak ıcın..gercekten cıktıonun aynı gun betası 58cıkmıs o aksam..bana senınkı daha koyu hatta dedı daha yuksek cıkabılır
onun kızı 1.5yaşında allahım bıze de nasip etsn

Amin insalh Allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla şu an garip bı heyecan merak var ne olacak diye ama insalh sonu da güzel olur Allah'ım tamamına erdirir benimde aklımda yoktu pazartsiye kadar test yapmak siz yapınca yapayım dedim

bende korkuyordum ama gunler gecmıyordu sabahı zor ettım buguntestı allahtan önceden alıp koyduydum bır cesaret yaptım inanamadım bıde erken saatte yaptım uyku sersemlıgı de var ustumde çizgi belırırken dedım heralde hayal görüyorum kafayı yedım sanrı o..baktım cızgı gercekten eşim hala uyuyor gıttım nırmal testten yaptım bıde onda da gördum başladım ağlamayayaa of pazartesı gelsın bıran önce kan verelım sen erken verırsen sonucunu bana soylermısın??ben pzt verecem kararlıyım ama hergun normal testten yapacam koyulasmasınj ızlemek ıcın

Tamm eğer yaparsam bugün yarın söylerim ben durarrim pazartesiye kadar da eşim kan verelim dedi insalh düzenli yükselme olurda sevincimiz heyecanımız yarıda kalmaz Allah'ım nasip etsin isteyen herkese benimde 5. Gün embriyosu 2 tane konulmuştu o yüzden mi erken çıktı acaba

benım tek embrıyo ama5.gun

Coook aminn canım inşallah kat kat artsın seninkisinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…