- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.941
Bu arada benim bugun 6.gunum test yapmayacagim ama
Ne zman yapacaksın canım testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada benim bugun 6.gunum test yapmayacagim ama
insallah senden de güzel haber gelecek canımBu arada benim bugun 6.gunum test yapmayacagim ama
Hayırlı olsun görünüyor ya inşallah herkes pozitif görür yaKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Bende 3.gundeyim.bazen kasikta acı oluyo ve akinti. 3.gun embriyosu benim sizin kiKızlar günaydın
Transferimin 3. Günü.
Hamiş kalan arkadaşlarim belirtileriniz nelerdi.
Bende bacak ağrisi ve kasık ağrısı hala devam
Deneyimleriniz bize umut olsun
Sağlıkla bebişlerinizi kucağiniza alın inşallah
Gözün aydın canım erken gebelik testi mi yaptınKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Evet erken gebelik testiydi kan versem mi bilemedim görünüyor dimi kizlar ya ben mi hayal görüyorum diye düşünüyorumGözün aydın canım erken gebelik testi mi yaptın
Yok canm cok silik degil belli oluyor Rabbim sağlıkla arttrsın degerinKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Amin Insallah canim hepimiz hayirlisi ile bu ani yasayalim. Kanda görmeden icim rahat etmeyecek test günü pazartesi ama sanirim bekleyemeyecegim o günüYok canm cok silik degil belli oluyor Rabbim sağlıkla arttrsın degerin
ya hadı sende yap bak herkes pozıtıf goruyor senınkınıde gorelımBu arada benim bugun 6.gunum test yapmayacagim ama
Canim sana da hayirli olsun kan testi verecek misin tarihini mi bekleyeceksin :) ben bekleyemeyecegim sanirimya hadı sende yap bak herkes pozıtıf goruyor senınkınıde gorelım
ya evet cankm senın de poZotıf allahım burdakı herkesın pozıtıf olsunKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Amiin insallah Evet erken senin de mi erkendi :)ya evet cankm senın de poZotıf allahım burdakı herkesın pozıtıf olsun
senjnde erken gebelık dımı bak normal yap normalde de cıkacak
Kullandım canim 1_2 güne olurum büyük ihtimalle☺☺Söktürücü kullansana doktorun vermedi mi canım 2 ay cok uzun bi süre
Bu topik bize de uğurlu gelir inşallahGunaydin canim
Bugün ne kadar güzel bir gün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım. İnşallah biz de görebiliriz çift çizgiyiBende sizle aynı gün transfer olmuştum sizden görünce heryecanlandim test yaptım şimdi normal gebelik çift çizgiyi gördüm bende çok heyecanlı ve şaşkınım kanda görmeden için rahat etmicek ama çift çizgi görmek müthiş bı duygu insalh herkesin sonucu güzel olur
Evet bugün ne güzel haberler aldik cok şükür devami gelir insallah herkestenBugün ne kadar güzel bir gün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım. İnşallah biz de görebiliriz çift çizgiyi