- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.961
Hayirli olsun sizin deBende sizle aynı gün transfer olmuştum sizden görünce heryecanlandim test yaptım şimdi normal gebelik çift çizgiyi gördüm bende çok heyecanlı ve şaşkınım kanda görmeden için rahat etmicek ama çift çizgi görmek müthiş bı duygu insalh herkesin sonucu güzel olur
benımde erkendı ben kıyaslamak ıcın normalde yaptım normalde de cıktıAmiin insallahEvet erken senin de mi erkendi :)
Bende 13 Ekim de transfer oldum canım13 Ekim günü bende transfer oldum.
3. Denemem hayırlısı ile bekliyoruz.
Heyecanlıyım
İsteyen herkesin olur İNŞALLAH
Canım benm 5. Gün blastti zaman hiç geçmiyor tek embriyo dondurulmuşBende 3.gundeyim.bazen kasikta acı oluyo ve akinti. 3.gun embriyosu benim sizin ki
Elimde normal yok ya olsa yapardım simdibenımde erkendı ben kıyaslamak ıcın normalde yaptım normalde de cıktıbundan sonra yapacak arkadaslar fazla para vermeyın bence normalde de cıkıyo
Sen kani ne zaman vereceksin canimbenımde erkendı ben kıyaslamak ıcın normalde yaptım normalde de cıktıbundan sonra yapacak arkadaslar fazla para vermeyın bence normalde de cıkıyo
Canimmm dun konusmustuk cokkk sevindim tutmuşKizlar 7.günüm sabah yaptim idrar testi nasil sizce cok silik çıktı
Saol canim insalh hayırlısı olur hepimiz için bugün 5. Günüm transferden sonra çok yüksek çıkmaz ama yarın yaptırabilirim en azından var mı yok mu net olur sizin de hayırlı olsun insalh Allah'ım tamamına erdirir hepimizinkiniHayirli olsun sizin debenim de kan testini görmeden icim rahat etmeyecek ne zaman yaptiracaksin test
Benim yukselmisti canim tiroid ilacimin dozunu arttrdik 3 gun sonra tekrar kan verdm duzelmistiMerhaba arkadaşlar ben bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacağım ams iptal olma söz konusu tsh değeri normalken transfer ilaçlarına başladığınızda yükselen oldu mu ve bu durumdan dolayı iptal olan oldu mı ya da değer düzeldi mi
benım test gunu pazartesı canım..bekleyecemSen kani ne zaman vereceksin canim
İnsalh Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün beklemek çok zor güzel Haberler Alalım hep insalhBugün ne kadar güzel bir günrabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım. İnşallah biz de görebiliriz çift çizgiyi
Evet caniiim dün konusmustuk ama kan degerini görmeden sevinemiyorum kii insallah orda da yüksek cikar değerim Rabbim hepimizin yardimcisi olsunO
Canimmm dun konusmustuk cokkk sevindim tutmuş
Yaa nasil bekleyeceksiiiinbenım test gunu pazartesı canım..bekleyecem
Amin canim insallah bende yarın yaptırırım büyük ihtimal insallah güzel sonuclar aliriz hepimizSaol canim insalh hayırlısı olur hepimiz için bugün 5. Günüm transferden sonra çok yüksek çıkmaz ama yarın yaptırabilirim en azından var mı yok mu net olur sizin de hayırlı olsun insalh Allah'ım tamamına erdirir hepimizinkini
napayım eşim pzt verırsın dedı bıde her durumda heyecan yaşayacaz yanı kaçarı yok bende normal testlerden var hergun sabah yapıp koyulasmasını ızleyecemYaa nasil bekleyeceksiiiin
Insallah canim❤Bu topik bize de uğurlu gelir inşallah
Iste bikere olunca onu gecirmen cok zor oluyoKizlar ben kabiz oldum yabi kac gun kefiri birakmistim. Keske birakmasaydim sabahtan beri kuru kayisi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?