- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.901
Kaçıncı gun embriyosukızlar benim bugun 6.gun koyuldugu gunu saymazsak 5 erken gebelık yaptım böyle cıktı var dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gun embriyosukızlar benim bugun 6.gun koyuldugu gunu saymazsak 5 erken gebelık yaptım böyle cıktı var dimi
Ooo harikaa!! Benim de 8. Gün 139du, 10. Gün 339. Sen benden bir tık öndesin ama ikimize de maşallah diyelim.Benım sonucum da çıktı canım 413 çıkmış 8. Gün 241 di maşallah senın kide güzel senın ki kaçtı kaç oldu amin inşallah canım
Olmaz mı :) hemen kan ver bence de için rahatlasın:)kızlar benim bugun 6.gun koyuldugu gunu saymazsak 5 erken gebelık yaptım böyle cıktı var dimi
Etkisi en fazla bir hafta diye biliyorum benbu arada catlatma ıgnesı yapmıstım ayın 4unde etkısı kalmamıstır dımı
5.gun embrıyosu bu erken gebelıktı bıde normal yaptım normal testte de cıktı erken gebelık predictor onun kullanım talımatında hassasıetı 10 ml dıyor kalsa bıle ıgne etkısınden 10un aşagısı kalır yıne cıkmazdı ıcım rahatladıKaçıncı gun embriyosu
Tebrik ederim sağlikla katlanarak artsin degerin bencede kan ver canm5.gun embrıyosu bu erken gebelıktı bıde normal yaptım normal testte de cıktı erken gebelık predictor onun kullanım talımatında hassasıetı 10 ml dıyor kalsa bıle ıgne etkısınden 10un aşagısı kalır yıne cıkmazdı ıcım rahatladı
Hayırlı olsunkızlar benim bugun 6.gun koyuldugu gunu saymazsak 5 erken gebelık yaptım böyle cıktı var dimi
Var vaarkızlar benim bugun 6.gun koyuldugu gunu saymazsak 5 erken gebelık yaptım böyle cıktı var dimi
Gunaydin canimGünaydın kızlar
aynen benım test gunum pzt ogunu bekleyecem mecburVar vaar
Hadi gözun aydin bir hamilemiz daha olduu bu topik gercekten ugurlu geldi darisi bizleri başina
Ama simdi sabret ve test gununu bekleyip kan ver boyle erken ögrenince zaman gecmiyo
Insallah bizlerede ugurlu gelecekVar vaar
Hadi gözun aydin bir hamilemiz daha olduu bu topik gercekten ugurlu geldi darisi bizleri başina
Ama simdi sabret ve test gununu bekleyip kan ver boyle erken ögrenince zaman gecmiyo
Hayirli olsun kat kat degerin artsin insallahaynen benım test gunum pzt ogunu bekleyecem mecbur
Ya insallah gercekten buna inaniyorum❤Insallah bizlerede ugurlu gelecek
Ay canim beniiim❤❤ insallah devam eder kesesi kalp atisi bi sıknti yasamazsin bu mutlulugunu hic bisey bozmasn kimseyede soyleme herset netlesene kadarben hayatımda ılk defa cıft cızgı gordum sabah ınanamadım agladım hatta ..hala sevındırık gıbıyım evden calısıyorum masamda embrıyomun fotosu ıkı gebelık testı ıcım coşkuyla dolu ama kımse bılmıuoallahım emek veren bekleyen burdakı herkese nasip etsın benımde degerım katlı katlı artsın saglıkla kucagıma alayım
Duygulandım okurken bende hic cift cizgi görmedim büyuk ihtimal ayni duyguları yaşarım seninleben hayatımda ılk defa cıft cızgı gordum sabah ınanamadım agladım hatta ..hala sevındırık gıbıyım evden calısıyorum masamda embrıyomun fotosu ıkı gebelık testı ıcım coşkuyla dolu ama kımse bılmıuoallahım emek veren bekleyen burdakı herkese nasip etsın benımde degerım katlı katlı artsın saglıkla kucagıma alayım
2 kat artmış canım senınde çok iyi ben salı ginü kese görmeye gidicem senin doktorun ne dediOoo harikaa!! Benim de 8. Gün 139du, 10. Gün 339. Sen benden bir tık öndesin ama ikimize de maşallah diyelim.
ben hayatımda ılk defa cıft cızgı gordum sabah ınanamadım agladım hatta ..hala sevındırık gıbıyım evden calısıyorum masamda embrıyomun fotosu ıkı gebelık testı ıcım coşkuyla dolu ama kımse bılmıuoallahım emek veren bekleyen burdakı herkese nasip etsın benımde degerım katlı katlı artsın saglıkla kucagıma alayım
Bende sizle aynı gün transfer olmuştum sizden görünce heryecanlandim test yaptım şimdi normal gebelik çift çizgiyi gördüm bende çok heyecanlı ve şaşkınım kanda görmeden için rahat etmicek ama çift çizgi görmek müthiş bı duygu insalh herkesin sonucu güzel olurben hayatımda ılk defa cıft cızgı gordum sabah ınanamadım agladım hatta ..hala sevındırık gıbıyım evden calısıyorum masamda embrıyomun fotosu ıkı gebelık testı ıcım coşkuyla dolu ama kımse bılmıuoallahım emek veren bekleyen burdakı herkese nasip etsın benımde degerım katlı katlı artsın saglıkla kucagıma alayım