Dünyanın En Çirkin Kızıyım

Ve biliyor musun Kişinin kendi ku

Sen güzelsin tamam mı? Her zaman bunu söyle kendine. Afedersin ama beğenmeyen de k*çını yesin. Argo olacak ama çok kızdım ablana. Benim de burnuma - ki hafif kemikli bir burnum var - laf ederdi hep kuzenlerim filan. Oldukça karakteristik bir yüzüm var. Bir ara eşimle arkadaşken burnumu mu yaptırsam diye öyle lafı geçti aramızda. Eşim bana direkt "Seni sen yapan diğerlerinden farklı kılan ve sana yakışan bir şeyi bozmak saf aptallıktır. Ben burnunu çok beğeniyorum" dedi. O günden beridir kuzenlerime kocamı burnumla tavladım diye bulaşıyorum 😄
Ahh burnumdaki kemeri düzelttirmeden önce biri çıksaydı da karşıma şöyle diyip engel olsaydı nolurdu sanki. Ben de çok pişmanım bu karakteristik özelliğimi bozduğuma

Ayağa kalk kendini baştan yarat. Bak bu kız da kilolu esmer ince dudaklı ama ne hale gelmiş. Bayılıyorum değişimine.
Screenshot_2020-09-15-22-17-06-487_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2020-09-15-22-17-06-487_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2020-09-15-22-17-14-412_com.instagram.android.jpg

Bence sizin güzellik çirkinlik değil bir sınır sorununuz var. İnsanlar size nasıl bu kadar rahat çirkin diyebiliyor. Hadi ortaokul lise falan gençler acımasız oluyor ama 22 yaşında birine nasıl şişko ayı falan denebiliyor aklım almadı. Tavsiyem cevap verip kendinizi savunamıyorsanız uzak durun. Bahane bulup görüşmeyin.
Evet evet çok doğru ben içine kapanık özgüvensizim koekağımda birine cevap versem ya sorun çıksa gibi

Böyle hissetmenin sebebi etrafında çirkin aptal insanların olması , istersen çok güzel ol istersen çok çirkin onlara ne imkanınız var mı bilmiyorum ama eğer bu durum çok rahatsız ediyorsa estetiğe başvurabilirsiniz kırık olan burnunuzu yaptırırsınız göz torbalarına ışık dolgusu dudak dolgusu botoks gibi gibi spor salonuna yazılabilirsiniz ? beni erkekler beğenir ama kızlar çok beğenmez lisedeyken bi kız çok çirkinsin derdi hatta erkekler sana nasıl bakıyor gibi gibi bu arkadaşımdı üstelik hayatımdan çıkardım ve daha iyi hissettim erkekleri çok takan biri değilim zaten güzel demeleri umurumda olmadı hiç etklilenmedim kızların hep kıskancına denk geldim dışlandım gibi gibi şimdi daha iyi arkadaşlarım var kafam rahat kimse beni eleştirmiyor sizde sizi eleştirmeyen insanlarla arkadaş olun yada sert gözükün mizacınız olsun eğer alttan alıp kendinizi ezdirmeye izin vermeyin biri laf söylüyorsa kaybetme korkunuz olmasın bağırın kızın uyarın sanki çok kusursuzlarmış gibi hareket ediyorlar :) isterlerse çok beğenilsinler isterlerse herşeye sahip olsunlar isterlerse tıp okusunlar psikoloji okusunlar paraları olsunlar ONLARI UMURSAMAYIN BEDENİNİZ SİZİN BEDENİNİZ VE ŞİKAYET ETMEYİN LÜTFEN KENDİNİZİ BİLİYORSUNUZ BU BEDENDE YENİ VAR OLMADINIZ DEĞİŞTİREMEYECEĞİNİZ ŞEYLERDEN ŞİKAYETİ KESERSENİZ DAHA MUTLU OLACAKSINIZ İNANIN BİZİ BEĞENEN İNSANLARA SAHİP OLMASAKTA OLUR ÇOK GÜZEL OLMASAKTA OLUR ÇOK BAŞARILI ÇOK İYİ ÇOK ÇOK ÇOK BUNLARA SAHİP OLMASAKTA BİZ İYİYİZ O İNSANLAR KENDİLERİNİ Bİ HALT SANMASINLAR İLETİŞİMİ KESİN SİZİ BU KADAR YORAN İNSANLARIN ARASINDA NASIL İYİ HİSSETMEYİ BEKLİYORSUNUZ Kİ ? YÜZÜNÜZDEN VÜCUDUNUZDAN ÇOK ÇEVRENİZİ DEĞİŞTİRİN

Gercekten 22 yasindasiniz ve cevreniz bu sekilde mi, ne kadar seviyesiz bir ortam.

22 yasibda birisi cirkin olamaz, yasinizdan oturu zaten cok cok avantajlisiniz, kilonuz verilir, diger problemler cozulur. Ama onceliginiz arkadas cevrenizin kalitesini yukseltmek olsun, yoksa estetiklenseniz bile bu insanlardan pozitif bir ilgi alamazsiniz emin olun.

Kilolu olmak yük taşımak 40 kilo aldım üniversitede.... Verme bölümünü yazmıycam o çok komik ve uzun Bi süreç ti........ Kilom için ne yapabilirsin sen bileceksin morallemi ilgili ne bileyim yemeklemi onu sen bilebilirsin... Zayıflama demiycem.... Sağlık ve özgüven için deneyebilirsin.... Lakin yok kiloluyum yok çirkinim kesinlikle öyle bişey yok...... Kafandan bu düşünceleri çıkar at..... Kendine iyi gelecek şeyler yap.... Kendine odaklan onlara cevap bile verme.... İstesen özelden sana nasıl zayıfladığımı ve zayıf kaldığımı yazarım bu kolay bir yol değil 2 yılımı aldı.....yada ben mutluyum diyorsan yapmayadabilirsin çünkü ben 4 sene hiç aldırmadım kendimi şahane buluyordum yanaklarıma yüzüme bayılıyorum.... Sana yemin ederim ben bir tepsi böreği yer üzerine yemek yerdim...... Ne annemin ağlaması ne milletin dalga geçmesi zerre umurum değildi.... Sonra bir gün ben karar verdim.... Diyeceksinki kilolu olmak güzelliğe engelmi.... Benim fikrim hayır.... Sadece kolay yorulmaya nefes darlığına kas ağrısı ve bunun gibi birçok sorun a yol açıyor.... Yoksa ben bunu hiç güzelliğe engel görmüyorum görmedim.... Ben şimdi bunları niye yazdım biliyormusun senin satır aralarında anladığım kadarıyla tek kafana taktığın asıl sorun bu..... 83 aman aman Bi kilo değil karşında neredeyse 100 ü görecek biri vardı bak ben...... Antidepresan ile kilo alman çok normal kilonu abartma.... Sen ondan çabayla kurtulursun..... Diğer tüm yan sorunların bundan kaynaklı..... Onu halledersen hepsi bitecek.... Sen böylede güzelsin desem nasılsa bana inanmayacaksın..... O zaman kendi inanacağın hale döndür...... Tabiki yapabilirsin..... 🙏

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Neden insanlara bu fırsatı veriyorsunuz belliki güzellik kavramları farkli önemli olan madde degil manadır....

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
SEN CIRKIN DEGILSIN AMA CEVRENIN BEYNI VE ZIHNIYETI CIRKIN. ALLAH BOYLESILLERDEN MUHAFAZA ETSIN TUM IYI KARAKTER VE KISILIKTEKI INSANLARI. SENIN TEK YAPACAGIN TAM YERINDE LAFINI SOYLEMEK!

22 yaşındayım resim atarım tabiki ben zaten çok ama çok özgüvensizim anlattığım olayda bana çirkinsin dedi yerin dibine girdim moralim alt üst oldu ve ablamda defalarca aynı şeyi deyince
Yokmuydu elinde bir yastik cirkin dedigi an yuzune yapitirsaydin şöyle. Yuzunde yastik izleri ciksaydi bak ayni olduk deseydin

Kilolu olmak yük taşımak 40 kilo aldım üniversitede.... Verme bölümünü yazmıycam o çok komik ve uzun Bi süreç ti........ Kilom için ne yapabilirsin sen bileceksin morallemi ilgili ne bileyim yemeklemi onu sen bilebilirsin... Zayıflama demiycem.... Sağlık ve özgüven için deneyebilirsin.... Lakin yok kiloluyum yok çirkinim kesinlikle öyle bişey yok...... Kafandan bu düşünceleri çıkar at..... Kendine iyi gelecek şeyler yap.... Kendine odaklan onlara cevap bile verme.... İstesen özelden sana nasıl zayıfladığımı ve zayıf kaldığımı yazarım bu kolay bir yol değil 2 yılımı aldı.....yada ben mutluyum diyorsan yapmayadabilirsin çünkü ben 4 sene hiç aldırmadım kendimi şahane buluyordum yanaklarıma yüzüme bayılıyorum.... Sana yemin ederim ben bir tepsi böreği yer üzerine yemek yerdim...... Ne annemin ağlaması ne milletin dalga geçmesi zerre umurum değildi.... Sonra bir gün ben karar verdim.... Diyeceksinki kilolu olmak güzelliğe engelmi.... Benim fikrim hayır.... Sadece kolay yorulmaya nefes darlığına kas ağrısı ve bunun gibi birçok sorun a yol açıyor.... Yoksa ben bunu hiç güzelliğe engel görmüyorum görmedim.... Ben şimdi bunları niye yazdım biliyormusun senin satır aralarında anladığım kadarıyla tek kafana taktığın asıl sorun bu..... 83 aman aman Bi kilo değil karşında neredeyse 100 ü görecek biri vardı bak ben...... Antidepresan ile kilo alman çok normal kilonu abartma.... Sen ondan çabayla kurtulursun..... Diğer tüm yan sorunların bundan kaynaklı..... Onu halledersen hepsi bitecek.... Sen böylede güzelsin desem nasılsa bana inanmayacaksın..... O zaman kendi inanacağın hale döndür...... Tabiki yapabilirsin..... 🙏
Özelden yazarsanız çok sevinirim nasıl kilo verdiniz diye benim ilk sorunum özgüven birde ablam ve arkadaşlarım çirkin imaları lafları söyleyince

Bir abla ve bir arkadas nasil oluyorda boyle seyler soyleye biliyor ben asil buna takildim :KK43:

Özelden yazarsanız çok sevinirim nasıl kilo verdiniz diye benim ilk sorunum özgüven birde ablam ve arkadaşlarım çirkin imaları lafları söyleyince
... E zaten en yakınlarımız değilmi bizi nerden yaralayacağını en iyi bilen... Söylesin sen oturup ablana ona bunamı üzüleceksin harekete mi geçeceksin kendi adına.. Kesinlikle onların inadına değil.... İçlerindeki dışarı öyle çıkarıyorlar kendileri mutsuz en yakında sen varsın.... Yükleniyorlar sana kendilerini iyi hissediyorlar anlaman gereken bu... Demekki birşey var seni çekemiyorlar sen bunu gör niye onların laflarını doğru kabul ediyorsun.... Onlardan aşağı kalır tarafın yok daha hisli içli ve iyi bir insansın farkın bu.... Yazacağım sana özelden uzun uzun.... Öncesinde mutlaka antideoresan ilaçların için doktorunla görüş bu önemli sana yazacaklarım için ondanda görüş alabilir onada okuyabilirsin 🙏

estetikten önce kesinlikle psikolog yardımına ihtiyacınız var özgüven için. instagramda toplum normlarına uymayan o kadar çok iñsan var ki görseniz halinize şükredersiniz bir bakın derim, o insanların özgüvenlerini ve mutluluklarını, evliliklerini falan görünce mutlu oluyorum kimse dış görünüşü için yargılanmamalı. boyum kısa diye bir zamanlar canım çok yanmıştı, şimdi de aynı boydayım aklıma bile gelmiyor çoğu zaman, belli ki kafamda değişen birşey olmuş. size iyi gelmeyenlere mesafeli olun. senden kötü durumdakilere bak şükredesin, iyi durumdakilere bakıp hayıflanma gibi bir söz vardı, katılıyorum

... E zaten en yakınlarımız değilmi bizi nerden yaralayacağını en iyi bilen... Söylesin sen oturup ablana ona bunamı üzüleceksin harekete mi geçeceksin kendi adına.. Kesinlikle onların inadına değil.... İçlerindeki dışarı öyle çıkarıyorlar kendileri mutsuz en yakında sen varsın.... Yükleniyorlar sana kendilerini iyi hissediyorlar anlaman gereken bu... Demekki birşey var seni çekemiyorlar sen bunu gör niye onların laflarını doğru kabul ediyorsun.... Onlardan aşağı kalır tarafın yok daha hisli içli ve iyi bir insansın farkın bu.... Yazacağım sana özelden uzun uzun.... Öncesinde mutlaka antideoresan ilaçların için doktorunla görüş bu önemli sana yazacaklarım için ondanda görüş alabilir onada okuyabilirsin 🙏
Çok teşekkür ederim bekliyorum mesajınızı

Çevrenizdeki insanlara çirkinim şöyleyim böyleyim diye sürekli konuşuyor musunuz?
Bu denli terbiyesizce konuşma rahatlığını nereden buluyorlar?

Önce yanınızdaki insanları sonra kendi düşünce yapınızı değiştirin.
Siz kendi kendinizi sevmezseniz kendinizi sevilmeye layık görmezsiniz karşınıza ha bire böyle ayarsızlar çıkar.
Bana da bir arkadaşım yapıyordu aynı şeyi ne zaman güzel giyinsem biraz bakım yapsam yok bu rujun rengi sana gitmemiş yok bu bluz seni kilolu göstermiş gibi abuk abuk yorumlar yapıyordu.
Paspal paspal gezerken hiç bir şey söylemezdi en son hayatımdan tamamen çıkardım rahat ettim
Ben zayıf karakterli suskun özgüvensizim ve kendimi sevilmeye layık bulmuyorum hiç insanlar sanırım bundan cesaret alıyorlar

gerçekçi olalım sen kendini beğeniyor musun ?

eğer beğeniyorsan kimseyi ciddiye alma.

ortada seninde hoşuna gitmeyen şeyler varsa düzeltmeye bakarsın.

Burda biz ne desek boş. Eğer kiloluysan diyetisyene git spor yap vs vs burnun mu yamuk estetik ol vs. bunların hepsi sana bağlı şeyler ve senin algınla ilgili. Senin karar vermen gereken şeyler.

Herkesin kendi güzellik algısı çok farklı.

ama seni teselli edenler yerine gerçekçi olanları seçersen gelişme gösterirsin bu sadece tip değil her konuda böyledir.

bu etrafındakileri dinleyip üzülmek yerine yapıcı bir şey olarak kullan.

Bende orta okul, lise, dershane dönemlerinde kendimi çok çirkin hisserdim. Arkadaşlarıma hep erkeklerden taklif gelir ama kimse bana o gözle bakmazdı. Daha sonra üniversiteye başladım. İlk yıl yine öyle devam etti. Daha sonra eşimle tanıştım, bana öyle bakardı, konuşurdu ki kendime güvenim geldi. Kilo verdim, kendime uygun makyaj yapmaya başladım. Ben kendime güvendikçe güzelleştim. Demem o ki kendine güven, spor yap. Sana kendini kötü hissettirecek kişilerden uzak dur

Ben zayıf karakterli suskun özgüvensizim ve kendimi sevilmeye layık bulmuyorum hiç insanlar sanırım bundan cesaret alıyorlar
İşte böyle deme..... Çok konuşmayı sevmiyorum de geveze değilim de ben böyle iyiyim de.... Sevilmeye layık bulunmakta nedir.... İlk kez duydum.... Frekans tutunca sevmiyormuyduk.... Konu sahibi bu görüşleri acil tarafından değiştirmelisin.... Bunu kimse yapamaz senin için.... Kilo versen de bu görüş değişmeyebilir.... Bunun için Bi yöntem bul..... Değer sizim ne demek yahu..... Bi dolu gerçekten değersiz egolu dolu olan bu dünyada bide.... Çok olumsuz tehlikeli zehirli düşünce.......

22 yaşındasın. Bir işe girip çalışabilirsin. Sorunların her neyse düzeltirsin. Ama ilk önce o arkadaş olarak gördüğün beyinsizleri bir köşeye itip çöpe atmak olmalı.

X