Dünyanın En Çirkin Kızıyım

Ben kimsenin tam anlamıyla çirkin olduğunu düşünmüyorum. Her insanda bir güzellik oluyor bana göre. Size kendinizi çirkin hissettiren şey çevreniz. Öncelik olarak ablanız. Kendinizi böyle yerince sizi merak ettim özelden fotoğraf atar mısınız acaba

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Hersey sende basliyor insanin ici mutsuzken disi ne kadar kusursuzda olsa guzellik olmaz ama ici mutluyken oyle bi parlarki insan.. oncelikle bu insanlarin söyledikleri seyler ne kadar yanlis arkadasin o an seni savunmadi mi? Bence bu tur insanlardan uzaklas, mesafe koy. Ablanida atsan atamazsin ayni evdeysen eger ozguvenini topla otur konus ne kadar uzdugunu soyle biz bi yarisin icinde degiliz ne biliyim böyle bi konusma yapabilirsin mesela kirginligini belli et soguk dur. Ve kendine bak. Maske yap saclarina pahali olmasini istemiyorsan aktardan yaglar al kasina kirpine bak spor yap en azindan her gun yuruyus yap sabahları, bol su ic cildini nemlendir yediklerin asiri sekerli yagli seyler olmasin onlara dikkat et bir tik sen insanlarin dediklerine bakarak onlarin algilariyla zaten cirkinim diye dusunmeye alismissin daha dogrusu sartlanmissin canim kendi sevdigin aktiviteleri kesfet guzel seyler izle oku kendini gelistir her anlamda kendinle ilgilen zamanla kendini sevmeye baslarsi evelallah

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Oncelikle kac yasindasin bunu sormak istyorum.bana ozelden resim atarsan yapman gerekenleri hafif dokunuslari yazmak istyorum.kaldiki ben tum kucukluk resimlerimi yirttim yuzumde bir hastaligimdan dolayi 18 yasina kadar o sekilde yasadim. Yinede cok mutluydum.sukurler olsun okul bitti ise girdim ilk o hastaligimdan yuzumdeki kotu seyden kurtuldum 4 ameliyatla. Daha sonra dudagim inceydi hafiften doldurdular. Kaslarim coknkalindi hafif incelttim. Yuzum inanilmaz tuyluydu bastan asagi epilasyona gittim. Saclarimi hergun fonledim yepeden topladim. Ooooo simdi bir cirkin desinler goreyim. Niekim evlendim ama hala aptal insanlar kucukken bu cok cirkindi buyudu ay parcasi oldu diyolr. Demem o ki sen cok guzelleseceksin. Ve kilo bence her kadina yakisiyor. Hic uzulme goguslerinde buyukmus hayata 1-0 onden basladin. O ablanda kiskancliktan catlasin😂

Amaaaan üzüldüğün şeye bak. Çalış oku paranı kazan en büyük güzellik o. Sonra olursun estetik:) Allah karaktere zeval vermesin, parayla güzellik oluyor valla .

Teşekkürler fakat orta okuldada bana çok çirkinsin derlerdi lisedede sınıfımdakiler dünyanın en çirkin kızı sensin demişlerdi büyüdüm 22 oldum hala aynı değişen bişey yok
Ayni olan tek sey bakis acin kuzum orta lise bunlarin hepsi gecti de iste senin cahilce soylenen bu sozleri tek dogru buymuscasina kabullenmen mesele de E hani gelmedi fotograf

Son düzenleme:
Guzel olmak zorunda degiliz. Kadinlarin uzerinde cok fazla guzel olma baskisi var ama herkes toplumun guzellik algisina uymayabilir ve bu boyle kabul edilmeli. Kadinlara sadece guzelse saygi duyulmali degilse kotu mu davranilmali? Kendinizi ve karakterinizi gelistirin, cok calisin ve basarili olun. Bu ozelliklerinizi ve kendinize sayginizi gorunce herkes size saygi duyacak ve zamanla guzel yanlarinizi da gorecekler. Kendinize guvenli durun ve tek diyebilecegim mumkunse kilo verin. Guzel olmak icin degil ama kilo normalin ustune cikinca eger diyet uygulanmazsa giderek artan bir sey. Yani diyet yapmaz kilonuzu normale cekmezseniz cok daha artacak o kilonuz. Ben de ergenlige girene kadar kendimi dunyanin en cirkini zannederdim bir kac kendini bilmez insanin sozuyle bunu kodlamisim ama simdi bana sorsan benden guzeli yok. Ama aslinda olay benim guzelligim degil de karakterimden dolayi cok guzelmis etkisi veriyorum.

İnan bu çirkinim durumu bilinç altı oyunundan başka bişey değil. Kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine müsaade etme. Bizi bana sen cirkinsin memelerin büyük diye teklif geliyo dese seninde aklın kıt güzelliğin için gelenler hızla kaçar derdim.
Kimsenin size hakaret etmesine müsaade etmeyin. Ben iki yaşından 22 yaşına kadar gözlük kullanmış biriyim etrafımızda hiç kullanan yoktu bi yaşlılar bi de sürahi nine. Kâbus gibi yıllar geçirdim. Asla çocukluğuma dönmek istemiyorum. Kendimi sevilmeye bile layık gormuyodum. Çocukken bile biri bana sen ne kadar güzelsin öyle dese içimden nasıl da yalan soyluyo diye düşünürdüm. 24-25 yaşlarımda bariz bi olay yaşamadan kendimi sevmeye karar verdim. Önceden yüzü çilli ,iri kemikli , elleri ayakları kaba, zayıf , sırık ,burnu kemerli..... Bunlar saymakla bitmezdi öyle bi kızdım. Kendimi sevmeye karar verdikten sonra Selvi boylu ,ay yüzlü, uzun zarif parmaklı, sütun bacaklı ...... Bi kız haline geldim. Kendi kendimi öyle yerin dibine sokmuştum ki . Artık kimseyi önemsemiyorum çirkin bulan rahatsız olan bakmasın . Ben kendimi sevmeye başlayınca bambaşka bi hava geldi üzerime insanları yoksaymak mükemmel bi huzur verdi.
Ayrıca şunu kesinlikle belirtmek istiyorum inan aşkın güzellikle uzaktan yakından hiç bir alakası yok. Aşk ruhların işi. Boyuna posuna gelen senin diğer hallerini kaldıramıyo. Kalbine ruhuna gelen her halini seviyor. Ben çok güzel bi kız değilim öyle yarışmalara giden kızlar gibi falan değilim ama ben de harika bi insanım hiç mütevazi olamicam. Eşim çok çok zeki başarılı bi adam ben onun gerçekten ruhuna aşık oldum kendisi benden kısa , burnu da fazla uzun arada çarpıyo😁 o kadar uzun ama ruhu harika . Böyle bi ruhla yaşanır da güzel de yaşlanılır dedim . Eşimin etrafında benden çok daha güzel kızlar da vardı hatta eşimle konuşmak isteyenler de vardı ama eşim istememiş. Yani demek istediğim akıllı insanların hayatlarında etinin kemiğinin üzerinde duruş şeklinden daha önemli değerli kriterleri var. Sana çirkin diyenlere bunu hatırlat

Etrafındakılerı sılmekle basla once. Bende kendıme lıseye kadar aynada bakıp ay nekadar cırkınım benı nıye severkı bı ınsan dıyordum. On ıkı dısım bence cok cırkın hep utanırdım ama yaptırmayada korkuyorum ama sevenım cok oldu hıcbırıde gormedı kotu bakmadı sen ne dusunursen mıllette onu dusunur bunu unutma tecrubeyle konusuyorum. Insan kendını begenmıyor ama baskaları begenır tabı cevrendekı gıbı hanzolar olmassa bazı ınsanlar oyle onlardan uzaklas. Ablanda cok kotu bırı ne demek kardesıne o laflar ver agzının payını bı kac kere bak bakalım bıdaha dıyormu. Ayrıca herkes guzel oldugu ıcın sevılmıyor bır bakısın bır hareketın konusman kalbın guler yuzun bunlar daha onemlı. Sadece biraz kılo ver ama begenılmek ıcın degıl kendın ıcın. Sunıda soylıyım cevrende uzun zayıf yakısklı erkekler var esı cok kılolu olan ama adamlar eslerıne kör kütük aşık kıloyla olsaydı onlar eslerının agzına dusmezdı

Sana bu seviyesiz laflari eden cahil kisilerle takilma canim. Ben de bakimsiz biriyimdir. Kendimi hic begenmem amam cevremde bunu soze dokecek insan bulunmaz. Cunku oyle insanlari hayatima almam

Ben güzelden anlarım 😂 Bana bir fotograf yolla madem ona göre değerlendireyim.

İnsanlar ne kadar iğrenç gerçekten ya. Küçükken ben de çok kiloluydum, benzer alayları şakaları ben de yaşadım o yüzden halinizden anlıyorum. Emin olun birisi sizin dış görünüşünüzle dalga geçiyorsa kendileri bu yönden eksiklik hissettiği içindir. Acısını başkalarından alıyorlar. T
Size ilk tavsiyem çevrenizdeki insanları mümkün olduğunca değiştirin. Size böyle muamelede bulunan insanlarla aynı ortamda bulunmayın, hakaretlere tepkisiz kalmayın. Bağırıp çağırmanıza gerek yok, sert bir bakış bile yeterli bir cevaptır.
İkincisiyse kendinizle barışın. Kusursuz güzel olan kimse yok hepimizin kendine has kusurları var. Güzel olmak için bize güzel olarak gösterilen insanların kopyası olmak zorunda değiliz. İçinizden gelen enerji sizin güzelliğinizi belirler.
Ruh halinizi iyileştirmek için belki değişiklik yapabilirsiniz. Yüz şeklinize yakışan bir saç şekli, makyaj, vücut şeklinize yakışacak kıyafetler, vs. Üstte arkadaşlar da yazmış zayıflamak için değil ama sağlıklı olmak için kilo verebilirsiniz. Eğer müsait bir yerde yaşıyorsanız hergün yürüyüş yapabilirsiniz. Spor yapmak ruh halini gerçekten iyileştiriyor.

sevgili konu sahibi;öncelikle çirkin kadın yoktur. (klişe gelebilir ama öyle)
kilo sorunun çözülür sıkıntı değil. artı diyelim ki gerçekten çirkinsin o zamanda bunu çözmeye çalış plastik cerrahlar,medikal estetik uzmanları,dolgular,botokslar neden var?
bizler için. bunu bir oyun gibi düşün ve o ablanada haddini bildir. nasıl abla o öyle?benim ablam bana canını verir.
hiç kimseyi takma bence plan yap ve bütçen dahilinde kendini güzelleştir de görsünler bakalım kimmiş çirkin.

Banada atarmısnz özelden

Sana bu hissiyatı veren herkesle uzaklaşmanı öneririm
En başında kendine değer vermeyle başla

Direk o dengesiz arkadaşınla ilişkini kes hemen hemde. ablana gelinncede pes doğrusu.sen kendine odaklan kimseye prim verme üzüldüğünü sakın belli etme.ve sende onları uz sessiz kalma kimse cesaret etmesin sana kötü çirkingibi cümleler kullanmay.yani asla izin verme ve takma kimseyi.kendin için biseyler yap mesala sağlığın içinde kilo vermelisin kimse senden daha değerli olamaz.kendini sevmeyi ogren🍀 bol şans diligorum

Ah kuzum yaşın daha çok genç ama benim anlamadığım çevrenin bu denli densiz olması nasıl olurda bu insanlarla bu kadar muhattap olabiliyorsun bende tam dün gece kendimi çirkin bulduğum ile ilgili konu açacaktım hatta fotoğrafımı bile çekmiştim isteyen olursa diye sonra kendimi ifşa etme fikri çok sıcak gelmedi. Bütün özelimi burda paylaştığım için.
Birincisi ben insanlarda enerjiye çok inanırım kendine küçük değişiklikler yap ve her seferinde kendinin çok güzel bir kız olduğunda nasıl davranırdım diye sor bu senin davranış şeklini değiştirir. Ve çevrene yaydigin pozitif enerji insanları çeker ben öyle herkesin ahım şahım güzel olmadığını görüyorum hatta bi dönem herkes benden güzelmiş dünyanın en çirkini benmisim gibi hissediyordum ama bakım sana iyi gelecektir öyle kuru kuru kendini sev demekle olmaz kendimi seveyim demeklede olmaz. Kilo vermek zorundasın bunun fiziğini sevmekle bi alakası yok birincisi sağlık için hiç değil ikincisi ruhsal sağlığın için iyi değil nelere para harcadigina dikkat et gereksiz seyler alma bu dönemden onun yerine spora git hem sosyal cevren genişler hem daha iyi hissedersin hemde o saçma cevrenden uzaklaştırır seni.
Göz altın için bol bol su iç kilo vermeni hızlandırır göz altına iyi gelir göz çevresi kremler var her gün sür güneş kremini rimelini rujunu eksik etme . Insanlarla tanışırken kendini çok değerli göster neşeli ol en azından rol yap bi yerden sonra bu neşe hayatına yerleşiyor öğrenilmiş psikoloji ile gerçekten gülmeye özgüven sahibi görünmeye başlıyorsun en özgüvenli insan bile kusurlarından memnun değildir ama bunu asla açığa vurmaz bizlerin en büyük hatası bunları açığa vurup insanların burdan hayatımıza müdahale etmesine musade etmemiz buna musade etme asla kötü söylemde bulunmayı sevmem ama madem biri sana fiziki olarak bisey dedi sallıyorum kalçası büyük ise ben senin sandalyeden taşan basenlerine bisey diyormuyum de sende onların o sıra da eksiğini söyle söyle ki ağızlarını denk almayı bilsinler
Çok teşekkür ederim yazınız çok motive edici özgüvenim hiç yok çok suskun korkak karakterim diyet yapıyorum spora da başlıyacağım

Ayyy arkadaşlara bak... Bana kalırsa bu arkadaş grubundan uzak durarak işe başlayın. Ne kadar sığ ve çirkin konuşmalar bunlar !

Bir kozmetik magazasina giderseniz dünyada ne kadar orasını beğenmeyen insan olduğunu görürsünüz. Zira herkes mükemmel olduğunu dusunseydi tonlarca ürün satilmazdi. Şimdi bebek gibi yüzü olan bir insan yok kapatici yok fondoten yok pudra sürer mı. Birde olaya bu yönden bak. Demekki herkesin kendinde ufak tefek beğenmediği yerler var. Ama sizin biraz daha fazla sanki.
Bence işe spor yapmakla basla. En kötüsü düş 60 kiloya biraz yeni kıyafetler biraz bakım makyaj bak nasıl özgüven patlaması oluyor.
O etrafinizda size çirkin diyenler gelip sizden nasıl akıl istiyorlar.
Kendine zaman ver mesela 6 ay.
Bir ogrencinin sınava hazırlandığı gibi ilmek ilmek çalış diyet yap spor yap. Ufak ufak eline para geçtikçe elbise kozmetik ürünler al. Bahar geldimi şöyle bir çik dışarı hepsi kalp krizi gecirsin.
Çok sağ olun evet evet 6 ayda hem tüm fazlalıklarından kurtulurum hemde biraz daha kendimi geliştirebilirim ❤️

Öyle abla olmaz olsun. Ne demek bu yaa! Kıyamam sana üzülme lutfen, bir yerden başlayıp çekici hale gelebilirsin,hepsi için uygun teknikler var,biraz gayretle neler olur neler..

X