İnsanlar ne kadar iğrenç gerçekten ya. Küçükken ben de çok kiloluydum, benzer alayları şakaları ben de yaşadım o yüzden halinizden anlıyorum. Emin olun birisi sizin dış görünüşünüzle dalga geçiyorsa kendileri bu yönden eksiklik hissettiği içindir. Acısını başkalarından alıyorlar. T
Size ilk tavsiyem çevrenizdeki insanları mümkün olduğunca değiştirin. Size böyle muamelede bulunan insanlarla aynı ortamda bulunmayın, hakaretlere tepkisiz kalmayın. Bağırıp çağırmanıza gerek yok, sert bir bakış bile yeterli bir cevaptır.
İkincisiyse kendinizle barışın. Kusursuz güzel olan kimse yok hepimizin kendine has kusurları var. Güzel olmak için bize güzel olarak gösterilen insanların kopyası olmak zorunda değiliz. İçinizden gelen enerji sizin güzelliğinizi belirler.
Ruh halinizi iyileştirmek için belki değişiklik yapabilirsiniz. Yüz şeklinize yakışan bir saç şekli, makyaj, vücut şeklinize yakışacak kıyafetler, vs. Üstte arkadaşlar da yazmış zayıflamak için değil ama sağlıklı olmak için kilo verebilirsiniz. Eğer müsait bir yerde yaşıyorsanız hergün yürüyüş yapabilirsiniz. Spor yapmak ruh halini gerçekten iyileştiriyor.