Dünyanın En Çirkin Kızıyım

Sizi tanımıyoruz belki gerçekten çirkinsinizdir. Her insan güzeldir anlayışı da çok avuntu geliyor bana ve bu tip söylemlerin güzelliği daha da yücelttiğini düşünüyorum, bu yüzden kullanmayı sevmiyorum. Kimse güzel olmak zorunda değil önce bunu kadın milleti olarak kabullenmeliyiz. Kadın milleti diyorum çünkü görsel beklentiler daha çok bize yük ne yazık ki. Size hakaret eden insanlara gelecek olursak kaba saba insanların ne dedikleri umrunuzda bile olmasın, ne yergileri ne de övgüleri kıymetli onların. Siz onların gözüne hoş görünüp libidolarını ateşlemeye gelmediniz dünyaya ama erkekler böyledir, işlerine yaramayan kadın çöptür onlar için olmasa da olurdur. İlişki için de şunu söyleyeyim çirkinler birini bulamıyor olsaydı dünyanın yarısı boştaydı. Dış görünüşle gönül işleri arasında sanıldığının aksine çok sıkı bir bağ yok yani kimleeer kimlerle. Çok toparlayamadım farkındayım ama dış görünüş dert edilecek bir şey değil bence Allah kaderinizi güzel yazsın. Ha bir de temiz ve özenli olunca direkt ortalama bir görüntü yakalıyorsunuz zaten biraz imajınıza falan özenin yeterli bence.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Estetik ve güzellik algıları zamana, içinde bulundugunuz topluma, kişilerin özel zevklerine göre değişiyor ama tut ki yorum sahibinin de dediği gibi dünyadaki hiçbir güzellik algısına hitap etmiyor görüntünüz, dibine kadar çirkinsiniz, ne olacak ki @suskunnkedi ?

Bu hayatın sadece bi boyutu. Bu yönden dezavanatjlı bi gruba dahil olursunuz evet. Ama hayat sadece bu boyuttan ibaret değil ki.

İkili ilişkileri sadece bu boyutta yaşayan erkeklerin ilgisini ya da kadınların dostluğunu mu kaybedersiniz mesela? Bence zaten kaybedin, silkinsinler gitsinler. Gerçekten bu kadar yüzeysel insanları istiyor musunuz hayatınızda ?

Sizin konunuzdaki sıkıntı nasıl göründüğünüzle değil nasıl hissettiğinizle alakalı. Hicbi dostumu çirkin/güzel diye ayırmam mesela ama özgüvenine göre insan ayırdığım çoktur. Sürekli negatif, kendini sevmeyen, kendine güvenmeyen, insanların kendine sözlü saldırıda bulunmasına izin veren ve bu gidişatı değiştirmek için hiçbir şey yapmayan biri dostum olsun istemem. Bi noktadan sonra ne yapacağımı bilemem çünkü. Genelde kimse de bilemez. Sizi yükseltmeye, deger verdiklerini göstermeye calısırlar, ama baktılar ki anlamıyorsunuz sizden sogurlar, uzaklasırlar.

O nedenle kişisel tavsiyem biraz iç dünyanızı gelistirin, çevrenizdeki boş beleş insanları da degiştirin. Olacak gibi değil ben kendime bu şekilde yetemiyorum diyosanız dış görünüsünüzü de değistirin. Orta çagda yaşamıyoruz ki, yüzünüzde ve vücudunuzda memnun olmadığınız her seyi revize edecek binbir imkan var. (Bu aşamada doğru uzmanlardan yardım almak önemli, dogustan gelenle bu kadar problem yasayan bir kimsenin bir de estetik kazasını kaldırabilecegini zannetmiyorum, o kısma dikkat edin.) O sevimsizlerle cafelerde otururken harcadığınız paraları biriktirip burun estetiğine yatırın mesela. (Maddi imkanlarınızın çok iyi olmadığını varsayıyorum zira olsaydı zaten bu işi yüzeysel de olsa cözmüstünüz.) Özetle dışınızı değiştirecek yol çok ama sizin ihtiyacınız önce içinizde değismek.

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Hayır çirkin felan değilsiniz. Sadece bakımsız olunca öyle hissediyorsunuz bir de çevrenizdekşlerin etkisi. Öncelikle kimin ne dediği umurunuzda bile olmasın. Kilo vermek isityorsanız kendiniz için verin. Sonra saçlarınızda değişim yapın. Kesim boya felan. Boyunuzda gayet iyi. Burnunuz sorun varsa yaptırın tabi ki imkanı varsa. Birde kimsenin sizi eleştirmesine izin vermeyin hatta takmayın yaaa ya evet burnum kırık ama seviyorum esmerim ama insanlarda bronzlaşmak istyor diyin ki sizin takmadıpıjızı fark edince onlarda söylemeyecekler. Eğer değişim isitoyarsanuz yapın kendiniz için ama. Zor değil ki . Mesela ben canım istedi diye şimdi kuaföre geldim saçımı boyatıyorum sırf kendim için. Boşverin onu bunu. Özgğvenli olumlu olun hep. Yavaş yavaş değişime başlayın. Size negatif enerji veren insanlardan uzak durun

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki

Okur iken gerçekten kızdım sana..! Kendine gel önce bir yaşın daha 22 ne güzellik davası bu. Kendine bak zayıfla lakin önce kendin için sağlığın için, kendini daha iyi hissetmek için. Kimsenin seni eleştirmesine izin verme. Pısırık olma ailen ablan nasıl bir karakterde ki sana çirkin diyebiliyor.Çirkin de olabilirsin Rabbim hepimizi ayrı ayrı yaratmış. Bana da ortaokul da Alican derlerdi erkek gibiyim diye liseden sonra kankam kan kardeşim evlenme teklifi etti. Bu durumdan rahatsız oluyor isen bak kardeşim kendine.. kimse seninle böyle konuşamaz.Kendini geliştir, oku zekan ile alt et o salak insanları. Kendini de lütfen SEV...

Estetik yaptırcam
Cirkin kadin yoktur,parasız kadin vardir..Simdi estetigin yapamayacagi sey yok valla..Ünlüleri dusun sanki cok mu guzeldiler eskiden. Sayisiz ameliyat yaptiran var..Gulsah saracoglu mesela.Eski fotolarina bak bir de son haline.Kadin barbi gibi olmus..Iyi para kazanacagin meslegin olsun yeter bu devirde gerisi senin degil estetisyenlerin isi ☺
Estetik yaptırcam param olunca inşallah

Anlattığın kadar çirkin olamazsın. Bana da fotoğrafını atabilir misin? Bana abartıyorsun gibi geldi.

Çirkin Kadın yoktur , bakımsız kadın vardır.
Diyet spor lazer saç modeli değişimi cilt bakımı hafif makyaj ile afet olabilirsin.
Bence önemli olan dışarıya nasıl enerji verdiğin donuk , kendine güvensiz , soğuk bir imaj çiziyorsan bunları yapsan da dikkat çekmeyebilirsin.
Ayrıca ablanın dediği çok çirkin etrafında bu tür insanlar barındırma kardeşin dahi olsa bu kişi
Yaşım 22 demişsin daha çok küçüksün bunlar dışında kendine yatırım yapmanı da öneririm.
Hersey dış görünüş değil bakış açısı , kültür de önemli.
Evet çok doğru dedikleriniz ben küçüklüğümden beri hep çirkinsin lafları imaları ile büyüdüğm için özgüvenim yok zaten

Güzellik algısı garip birşey. Bazen uzun boylu olan minyon kızlara özenir düz saçlı olan kıvırcık saçlıya vs. Kilo konusu elimizde olan birşey kendini hangi kiloda daha güzel daha enerjik mutlu hissediyorsan o kiloda güzelsindir. Seçtiğin kiloyu muhafaza etmek için de türlü çeşit yöntem var. Kendini çirkin bulman çirkin ruhlu insanlar bilinçaltına girdiği içindir. Ama durduk yerde böyle sert saldırmaları hiç normal değil. Bu davranışları kendine çeken onları kıracak birşey yapmadığından ya da fazla çekingen davranıp onlara meydan verip vermediğinden emin ol. Onlardan uzak durmaya çalışki hayatında güzel ruhlu ve iyi hissettiren insanlara yer açılsın. Kendini güzel iyi yeterli hissetmek üzerine olumlamalar dinleyebilirsin bilinçaltından bunları çıkarmak için.

Güzel olduğuna inan ve bu patavatsız insanlardan uzak dur, hiç birimiz top model değiliz her kadının kendince güzel yanları var

Bu densizleri hayatından çıkar, bak nasıl güzel hissedeceksin kendini. Sen çirkin değilsin. Etrafındaki insanlar seni çirkin olduğuna inandırmış. Ve şu bir gerçek, sen kendini nasıl görür nasıl tanımlarsan etrafındaki insanlar da senin öyle olduğunu düşünür.

Bana özelden fotoğraf atabilirsin istersen. Herkese yakışan farklı. Yüz şekline göre makyaj ve bakım tüyoları verebilirim. Tabii başkalarına güzel görünmen için değil, önce senin kendini beğenmen için.

Sen kendini nasıl görürsen çevren de seni öyle görür klişe olacak ama cidden çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır buna inanıyorum kendine güvenin olsun biraz bakım yeterli bence. Çevreni de asla takma

Senin etrafındakilerde ona bakarsan insan değil. Kalpleri cirkin. Bunu ne yapacağız?

İnsanı çirkinleştiren şey kendini sevmemesi kendini sevmeyi öğrenince inan başkalarının ne söylediği çok umrunda olmayacak.Kilolu mu hissediyorsun zayıflamaya çalış eğer öyle mutlu olacağını hissediyorsan çünkü bir şeyleri başardığını gördükçe kendini daha çok seveceksin.Ayrıca hiç birimiz mükemmel değiliz kötü yerlerine odaklanmak yerine kendinde iyi olan şeylere odaklan seni eleştiren insanlarında mükemmel olmadıklarını unutma için güzwl oldukça dışına yansıyacak🥰

İnsanı çirkinleştiren şey kendini sevmemesi kendini sevmeyi öğrenince inan başkalarının ne söylediği çok umrunda olmayacak.Kilolu mu hissediyorsun zayıflamaya çalış eğer öyle mutlu olacağını hissediyorsan çünkü bir şeyleri başardığını gördükçe kendini daha çok seveceksin.Ayrıca hiç birimiz mükemmel değiliz kötü yerlerine odaklanmak yerine kendinde iyi olan şeylere odaklan seni eleştiren insanlarında mükemmel olmadıklarını unutma için güzwl oldukça dışına yansıyacak🥰
Evet özgüvenim yok ve zayıf karakterliyim ve küçüklüğümden beri hep çirkin laflarıyla büyüdüm bu sebeple sevemiyorum kendimi

Seni okadar iyi anlıyorum ki... burdakiler seni rahatlatmaya çalışım yok o kadar çirkin değilsin diyorlar.
Ben sana öyle demicem. Çünkü senin yaşadıklarını yaşadım. Çok sevdiğim dayım beni birine benzetip, 2 dakika sonra o kişinin 1000 kilo makyaj yapsa bile çirkin olduğunu söyledi.
Her düğüne gittiğimde kuzenlerime "ah ne kadar güzelsin" derlerdi bana ise "elbisen güzelmiş" derlerdi.
Bunun gibi 10000 anım var. Seninle yaşıt sayılırız ben 24 yaşındayım. Artık takmıyorum. Sende öyle yap. Kabulen. Evet çirkiniz, ne yapalım? Ölelim mi?
Bende burda az olanı anlattım ama o kadar çok çirkin imaları yedim dalga geçildim ki tüm hayatım boyunca

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Estetik ve güzellik algıları zamana, içinde bulundugunuz topluma, kişilerin özel zevklerine göre değişiyor ama tut ki yorum sahibinin de dediği gibi dünyadaki hiçbir güzellik algısına hitap etmiyor görüntünüz, dibine kadar çirkinsiniz, ne olacak ki @suskunnkedi ?

Bu hayatın sadece bi boyutu. Bu yönden dezavanatjlı bi gruba dahil olursunuz evet. Ama hayat sadece bu boyuttan ibaret değil ki.

İkili ilişkileri sadece bu boyutta yaşayan erkeklerin ilgisini ya da kadınların dostluğunu mu kaybedersiniz mesela? Bence zaten kaybedin, silkinsinler gitsinler. Gerçekten bu kadar yüzeysel insanları istiyor musunuz hayatınızda ?

Sizin konunuzdaki sıkıntı nasıl göründüğünüzle değil nasıl hissettiğinizle alakalı. Hicbi dostumu çirkin/güzel diye ayırmam mesela ama özgüvenine göre insan ayırdığım çoktur. Sürekli negatif, kendini sevmeyen, kendine güvenmeyen, insanların kendine sözlü saldırıda bulunmasına izin veren ve bu gidişatı değiştirmek için hiçbir şey yapmayan biri dostum olsun istemem. Bi noktadan sonra ne yapacağımı bilemem çünkü. Genelde kimse de bilemez. Sizi yükseltmeye, deger verdiklerini göstermeye calısırlar, ama baktılar ki anlamıyorsunuz sizden sogurlar, uzaklasırlar.

O nedenle kişisel tavsiyem biraz iç dünyanızı gelistirin, çevrenizdeki boş beleş insanları da degiştirin. Olacak gibi değil ben kendime bu şekilde yetemiyorum diyosanız dış görünüsünüzü de değistirin. Orta çagda yaşamıyoruz ki, yüzünüzde ve vücudunuzda memnun olmadığınız her seyi revize edecek binbir imkan var. (Bu aşamada doğru uzmanlardan yardım almak önemli, dogustan gelenle bu kadar problem yasayan bir kimsenin bir de estetik kazasını kaldırabilecegini zannetmiyorum, o kısma dikkat edin.) O sevimsizlerle cafelerde otururken harcadığınız paraları biriktirip burun estetiğine yatırın mesela. (Maddi imkanlarınızın çok iyi olmadığını varsayıyorum zira olsaydı zaten bu işi yüzeysel de olsa cözmüstünüz.) Özetle dışınızı değiştirecek yol çok ama sizin ihtiyacınız önce içinizde değismek.
Evet maddi durumum iyi değil burnumu senelerdir yaptırmak istiyorum fakat işim yok onun dışında haklısınız özgüvenim de hiç yok küçüklüğümden beri hep çirkin laflarıyla büyüdüm

Etrafındakı ınsanların kalplerı kararmış.Oncelıkle onları hayatımdan cıkar.Sonra diyetısyene gıt kan degerlerıne baktır.Birde spor salonuna yazıl.Her sey daha guzel olucak.

Yahu farz edelim dunyanin en cirkin insanisin. Kime ne? Sana ayi diyene sen kendine bak g.dos diyemedin mi. Niye kendini savunmuyorsun.

Hayatimin en kilolu donemindeyim. Gecenlerde biri cok kilo aldin dedi. Sanane dedim. Hicte kafama takmadim. Bu mesajimi da cevizli ekler yerken yaziyorum. Cok lezzetliymis
.

X