- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi mavihayall
Çok kıskanıldığını hissettim. Merak ettim açılcası seni. Seni çekemiyorlar kesin ve net.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle dünyada çirkin insan yok sadece çirkin söz ve kırıcı sözler vardır .Allah her insanı güzel yaratmıştır .Sana böyle diyenlere bakma her insan güzeldir sen kendine çirkin dersen kendini sevmezsin sen önce kendini sev kimseye beğendirmeye çalışma ❤İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Kimi akıllıdır, kimi çok güzeldir, kimi sadece çekicidir, kimi hoştur, kimisi de boştur. Bizim bir arkadaşımız vardı gayet ortalama güzellikteydi. Ama güzelim, güzelim diye diye en sonunda" bu kız ne kadar güzelmiş te farkedememisiz " olduk , çevrede herkesi de bu şekilde etkilemişti ilginç bir sekilde.Ortalama güzelliğinin üzerinde güzelliği olduğuna inandırdı bizi sonundaAhahah resmen algimizla oynadı. Kız halen bana çok güzel gelirYani aslında güzelde , cirkinde bak bak bir süre sonra aynı gelmeye başlıyor insana. O değil de bence şu cevrendeki boş kafaları at önce çevrende n. Zekana, aklına kıymet ver. Kimse sonsuz çirkin değildir. Mesela bende öyle çok guzel bir kadın değilim. Ama hiç sevgilisiz kalmadım ve çokca da sevenim oldu zamanında. O yüzden takılma milletin boş sözlerine, kendine kıymet ver, senden bir tane var.İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Evet buna inanıyorum kesinlikle enerji diye bişey var ama ben küçüklüğümden beri hep çirkin laflarıyla yada imalarıyla büyüdüm orta okul lise sosyal hayatta o kadar çok anım varki çirkin yerine konulduğum burda çok az anlattım hani özgüvenim de yok bu kadar rahat çirkinsin diyebiliyorlarKimi akıllıdır, kimi çok güzeldir, kimi sadece çekicidir, kimi hoştur, kimisi de boştur. Bizim bir arkadaşımız vardı gayet ortalama güzellikteydi. Ama güzelim, güzelim diye diye en sonunda" bu kız ne kadar güzelmiş te farkedememisiz " olduk , çevrede herkesi de bu şekilde etkilemişti ilginç bir sekilde.Ortalama güzelliğinin üzerinde güzelliği olduğuna inandırdı bizi sonundaAhahah resmen algimizla oynadı. Kız halen bana çok güzel gelirYani aslında güzelde , cirkinde bak bak bir süre sonra aynı gelmeye başlıyor insana. O değil de bence şu cevrendeki boş kafaları at önce çevrende n. Zekana, aklına kıymet ver. Kimse sonsuz çirkin değildir. Mesela bende öyle çok guzel bir kadın değilim. Ama hiç sevgilisiz kalmadım ve çokca da sevenim oldu zamanında. O yüzden takılma milletin boş sözlerine, kendine kıymet ver, senden bir tane var.
Lütfen ama lütfen böyle insanları cevrenizden uzak tutun . Gerçekten güzel olmak zorunda da değiliz ayrıca, bu kadınlara bu kadar yüklenme nedir bu konuda anlamıyorum. Temiz olun, sağlıklı olun, pozitif olun, gülümseyin, hayata sizi bağlayacak şeylerle meşgul olun. Kendinizi geliştirecek kitaplar okuyun, kendinize yatırım yapın kısaca. Birgün hepimiz buruş buruş bir ihtiyar olacagiz. Kendinizi bu konuda yipratmayin. En onemlisi pozitif ve iyi niyetli insanlarla yakınlık kurun.Evet buna inanıyorum kesinlikle enerji diye bişey var ama ben küçüklüğümden beri hep çirkin laflarıyla yada imalarıyla büyüdüm orta okul lise sosyal hayatta o kadar çok anım varki çirkin yerine konulduğum burda çok az anlattım hani özgüvenim de yok bu kadar rahat çirkinsin diyebiliyorlar