Dünyanın En Çirkin Kızıyım

Kendi enerjini degistir. Sacina bak, cildine bak, dudak kalemi sur vb.

bunu cirkinsin degis diye soyemiyorum.
Belli ki azicik degisiklikle kendini daha iyi ve daha ozguvenli hissedebilirsin.

enerjin degisince tum bunlarda degisecek.

Çok güzel olmakta sorun bence düşünsene bütün erkekler peşinde.. Çevremdeki çok güzel kızlara bakıyorum erken yaşta evlendiler taliplileri çoktu ee noldu yüz kişi koştu da peşinden. Oku okulunu, mesleğini al eline kendi dengini ne güzel de bulursun parayla güzellikte olur mrk etme. Gidersin en güzelinden giyinir cilt bakımı, diyetisyen falan derken özgüvenin yerine gelir.
Sana çirkin vs diyenlerede çokta mütevazi olma ilk aklına gelen lafı söyle. Böyle insanlarla görüşme

Seni okadar iyi anlıyorum ki... burdakiler seni rahatlatmaya çalışım yok o kadar çirkin değilsin diyorlar.
Ben sana öyle demicem. Çünkü senin yaşadıklarını yaşadım. Çok sevdiğim dayım beni birine benzetip, 2 dakika sonra o kişinin 1000 kilo makyaj yapsa bile çirkin olduğunu söyledi.
Her düğüne gittiğimde kuzenlerime "ah ne kadar güzelsin" derlerdi bana ise "elbisen güzelmiş" derlerdi.
Bunun gibi 10000 anım var. Seninle yaşıt sayılırız ben 24 yaşındayım. Artık takmıyorum. Sende öyle yap. Kabulen. Evet çirkiniz, ne yapalım? Ölelim mi?

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Bahsettiğiniz o güzel diye nitelendirdiğiniz çirkin arkadaşınızla hala arkadaş mısınız?? Sadece burasını inanılmaz merak ettim ve arkadaşınızdan tiksindim.. Ayrıca olur böyle düşünceler şuan.. Çok küçüksün ileride anlayacaksın bunların boş şeyler olduğunu senin modunu düşürmeye çalışan en başta ablan gibi boş insanların laflarını takmaman gerektiğini anlayacaksın güzelim benim..

Cirkin kadin yoktur,parasız kadin vardir..Simdi estetigin yapamayacagi sey yok valla..Ünlüleri dusun sanki cok mu guzeldiler eskiden. Sayisiz ameliyat yaptiran var..Gulsah saracoglu mesela.Eski fotolarina bak bir de son haline.Kadin barbi gibi olmus..Iyi para kazanacagin meslegin olsun yeter bu devirde gerisi senin degil estetisyenlerin isi ☺

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Foto atar misin... Ayrıca çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Ben de kiloluyum. Gel birlikte zayıflayalım. Sana yeni model bir saç oluşturalım. Kendine bakmaya başla. Ve kim seni kötü etkiliyorsa bu konuda sil at onu. Allah böyle yarattı bizi. Vardır illaki güzel bir tarafın. Ama böyle konuşulduğunda allahtan istediğim tek şey Allahım benim yaşadığımı bir zamanida yaşasın istiyorum. İkinci bi hayat olsa da keşke o insan senin bedeninde dünyaya gelse. Sen de çok güzel bir beden de.. Ama bence kendine bakarsan zayıflarsan git olursan gör bak hayatın nasıl değişecek

Ahh burnumdaki kemeri düzelttirmeden önce biri çıksaydı da karşıma şöyle diyip engel olsaydı nolurdu sanki. Ben de çok pişmanım bu karakteristik özelliğimi bozduğuma
Kuzenim yeni törpületmişti burnunu ben de ondan öyle bir söyledim. Biz kadınlar kendimize dış görünüş konusunda çok acımasız davranıyoruz.
Selülit mi ne iğrenç?Çatlak olmayacak. Sivilce olmaz. Makyajsız gezersem ruh gibi dururum vs. Ama aslında biz en çok doğal halimizle güzeliz. Doğal halimizle kadınız. Beden olumlaması denilen kavram yok bir çoğumuzda. Bedenimizi sevmemiz lazım

Cirkin kadin yoktur,parasız kadin vardir..Simdi estetigin yapamayacagi sey yok valla..Ünlüleri dusun sanki cok mu guzeldiler eskiden. Sayisiz ameliyat yaptiran var..Gulsah saracoglu mesela.Eski fotolarina bak bir de son haline.Kadin barbi gibi olmus..Iyi para kazanacagin meslegin olsun yeter bu devirde gerisi senin degil estetisyenlerin isi ☺
22 yaşında genç bir kızı direkt estetiğe yönlendirmeniz doğru değil. Bedenini, kendini olduğu gibi sevmeyi öğrenmesi onun özgüveni için daha sağlıklı değil mi🤔Paran olursa estetik olursun. Her yer zaten plastik barbielerle dolu ve hepsi birbirine benziyor. Hanımefendi kendine özsaygısını geliştirmemiş bunu kazanması gerekiyor

Konu sahibinin zaten estetikten once cevresini degistirmesi lazim.Hepsi saygisiz ve kirici..Estetik yaptirip barbi olsa bile,o cevre yine rahat vermez ki ona .Ama su da bi gercek, ben iyi ellerde estetik yaptiripta mutsuz olani da gormedim..Hepsi d neden daha once yaptırmamışiz ki dedi..

Seni okadar iyi anlıyorum ki... burdakiler seni rahatlatmaya çalışım yok o kadar çirkin değilsin diyorlar.
Ben sana öyle demicem. Çünkü senin yaşadıklarını yaşadım. Çok sevdiğim dayım beni birine benzetip, 2 dakika sonra o kişinin 1000 kilo makyaj yapsa bile çirkin olduğunu söyledi.
Her düğüne gittiğimde kuzenlerime "ah ne kadar güzelsin" derlerdi bana ise "elbisen güzelmiş" derlerdi.
Bunun gibi 10000 anım var. Seninle yaşıt sayılırız ben 24 yaşındayım. Artık takmıyorum. Sende öyle yap. Kabulen. Evet çirkiniz, ne yapalım? Ölelim mi?
Çok hastalıklı bir bakış açınız var. Kişi kendine verdiği değerden fazlasını alamaz dünyada. Sen kendini ne kadar seversen hayat sana o kadar değer verir. 24 yaşında karakterinizin ve düşünce yapınızın artık oturmuş olması gerekirdi. Ama bir kadın olarak kendinize değer dahi vermiyor "çirkinim" diyebiliyorsunuz. Siz kendinize bu kadar acımasız davranırsanız başkaları nasıl davranmaz?

Elalemin dediği hadi neyse de ablanız nasıl böyle birşey diyor hayret ettim öz ablanız mı yahu bunu diyen?

Gelin burada kilo verme takımlarına girin verirsiniz kilo güzelliğe gelince Allah herkesi ayrı güzellikte yaratmış çirkinlik diye bişey yoktur asıl çirkinlik ruh karakter çirkinliğidir azcık bakımla gayet dikkat çekici hoş biri haline gelebilirsiniz üzülmeyin ama ilk başta diyete girmelisiniz başkaları için değil ilk önce kendi sağlığınız için fazla kilolardan kurtulmalısınız. Hadi başlayın lütfen biz de size destek olalım.

Neden size laf etmelerine müsaade ettiniz çirkinlik diye birşey yoktur. Size şöyle anlatayım bir arkadaş vardı bizim yahu ne çirkin suratı var deyip durdular. Bana göre Allah herkesi değişik güzellikte yaratmıştır ruh karakter çirkin olmasın ne güzeller var muhabbet edince yüzüne bakası gelmiyor insanın sonra bu dediğim kişiyle ben muhabbet ettim ne tatlı muhabbeti var fikirleri keza çok güzel yahu dedim insanlar asıl bunları görsün dış güzellik de neymiş bi yakın akrabam var kız kendine öyle bakım yapıyor ki oldukça da para harcıyor ama inan fikirleri öyle saçma geliyor ki kendini geliştirmemiş muhabbet bile edemiyorum onunla bir araya gelince hayat onun yaşadıklarından ibaret değil uzun süren bir ilişkisi de olmuyor ne hikmetse demek ki erkekler için güzellik çok da önemli birşey değil

Haydaa bi ben takıntılıyım zannederdim arkadaşlar iyi misiniz. Vallahi sizi ucretsiz terapiye alıcam artık hadi siz olumsuz düşünüyorsunuz karşı tarafa neden bu olumsuzluğu yansitiyorsunuz ki size kendini beğenmeyen ama cok guzel olan çevremden de ünlülerden de bir çok örnekler verebilirim. Zaten konu sahibi , bence sizde insanların olumlu söylemlerinden bile bir olumsuzluk çıkartabiliyorsunuz yani elbisen güzelmiş demek sizin çirkin olduğunuzu göstermez ki olumsuz düşündüğünüzü gösterir, bir örnek daha vereyim mesela ben konu sahibini gördüm ve bence gayet güzel hoş bir kız ama ben bunu söyledim diye size göre onu boş telkin ile kandırıyorum bu sizin olumsuz düşünceniz ve önyargıyanızın olduğunu gösteriyor.

Lütfen kendini sev. Başkasının sana verdiği değerle kendine değer biçme. Hep kendine ben çok degerliyim diye hatırlat ve kimsenin seni uzmezine izin verme. Kılo falan diyetle halledilebilecek şeyler. Allah dermansız dert vermesin takılma bunlara. Sıkı bir diyete gir spor yap. Sen istersen başarırsın. Hafif makyaj da yapabilirsin bakımlı olmak senin elinde.

Çok gençsin ,bu yaşlarda güzellik algısı daha başka oluyor.30 larına geldiğinde anlayacaksın ve kendime ne kadar haksızlık etmişim diyeceksin. İnternette videolarını görmüşsündür kolları bacakları olmayan bir adam var,Nick.Dünya güzeli bir eşi ve 4 çocuğu var.güzellik biraz duruşta ,konuşmada özgüvende bitiyor.sen kendini eksik görürsen başkalarıda seni eksik görür.Yüzüne karşı bu tarz konuşmalara izin verip saygınlığını düşürme.senin kendine bakışın,başkalarının sana bakış açısını belirler bunu da yaz bir yere 😉

Kuzenim yeni törpületmişti burnunu ben de ondan öyle bir söyledim. Biz kadınlar kendimize dış görünüş konusunda çok acımasız davranıyoruz.
Selülit mi ne iğrenç?Çatlak olmayacak. Sivilce olmaz. Makyajsız gezersem ruh gibi dururum vs. Ama aslında biz en çok doğal halimizle güzeliz. Doğal halimizle kadınız. Beden olumlaması denilen kavram yok bir çoğumuzda. Bedenimizi sevmemiz lazım
Kesinlikle öyle bir de geri dönüşü yok öyle üzgünüm ki

Çok içime kapanık korkak özgüvensizim orta okul ve lisede güzellik konuşmazdım kızlar sıralama yaparlardı en çirkin hep ben olurdum
O sıralamayı neye göre yapıyorlar sence havalı kendini beğenmiş kızları seçiyolardır gerçekten güzelleri değil benim zamanımdada vardı öyle sınıftaki güzelleri sıralayan bir grup o gruba benide yazmazlardı birgün yine böyle bir sıralama yaparken hocamız konuşmalarına şahit oluyor bu kızlar hocayada soruyorlar en güzel kim diye hacada tabiki dipsiz kuyu diyor (hoca güzelden anlıyormuş ) herkes şok tabi çünkü onların kriterine göre öyle süslü püslü değilim ama güzelmiyim evet ortalamanın üzerinde bir güzelliğim var yani demem o ki o güzellik kriterlerine bakmayın kilo verin tarzınızı değiştirin şöyle bir salınarak özgüvenli yürüyün o zaman görün size bunları diyenleri

X