22 yaşında genç bir yetişkin olarak çevrenin - ki ablan da dahil- seni eleştirmesine izin vermen, kendini kusura bakma biraz sert bir tabir olacak ama "eziklemen" oldukça garip. Öncelikle ablana çok kızdım. Hangi abla kardeşine bunu der ya? "Göğüslerin büyük diye sana teklif ediyorlar" demek ne demek? Hemen git yüzünü yıka ve kendine gel.
Sen değerlisin.
Sen değerlisin.
Sen değerlisin.
Bunu geç aynaya her gün kendine defalarca kez söyle! Dış görünüşün rahatsız mı ediyor SENİ? Bak seni diyorum başkasını değil. Rahatsız ediyorsa biraz spor yap ve kilo ver. Kendine olan özsaygından dolayı kendine bakım yap. Sen genç bir kadınsın. Aptal ve nezaketten yoksun insanların sana hakaret etmesine nasıl izin verir, kendine bunu nasıl yaparsın? Kim kusursuz söyler misin?
Boyum 163
Kilom 70 in üstünde
Selülitim de var ameliyat izimde var. Canım ister zayıflarım canım ister şişko olurum. Ama kendime saygımdan yaparım kendime bakımımı, başkası için değil. Üstelik "kusurların" olsa dahi eşim dünyanın en güzel kadını gibi davranır bana. Biri kilo aldın dese benden önce o cevap verir. Neden mi? Çünkü önce ben kendime o değeri veririm.