Dünyanın En Çirkin Kızıyım

22 23 yaslarında bakımsız çelimsiz çirkin denebilecek bi kızdım. Bide şimdi gör. Karakterin özgüvenin oturunca bir şeyler değişecek. Lisedeki arkadaşlarım tanıyamadık cok güzelleşmişsin diyorlar hatta ciddi ciddi tanımayanlar var. Seni olumsuz hissettiren insanlardan uzak dur.

Bide Aynaya bakınca cok güzelim be maşallah de ben yapıyorum işe yarıyor.
Aslan burcu was here 😂

nıye herkesle bır guzellık konusmanız oluyor nıye habıre guzellık konusuyorsunuz neden sıze boyle demelerıne ızın verıyorsunuz
dunyanın en cırkın kızı sensın dıyene bende beynın olmadan nasıl yasıyorsun merak edıyorum nıye demıyorsunuz ?
Çok içime kapanık korkak özgüvensizim orta okul ve lisede güzellik konuşmazdım kızlar sıralama yaparlardı en çirkin hep ben olurdum

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
valla ablana şaşırdım kaldım. diğer arkadaşınla da görüşme bence. kilo verilir herkes alabilir. hem bazı insana kilo çok yakışır. aslında karşındakinin sana değer vermesini istiyorsan önce sen kendine vereceksin. sen kendini öyle bir anlatmışsın ki yani başkasının sana kötü bir şey demesine gerek yok. önce içinde kendinle barış canım. kendine ulaşabileceğin küçük hedefler koy mesela seni rahatsız ediyorsa kilon de ki 2 ayda 1 kilo ya da yarım kilo vercem deyip yürüyüşe ve beslenmeni ona göre tabi sağlıklı bir şekilde ayarla. hamur işi şeker çıkartılınca baya bir gider. ha bazen kilo veremezsin sayar yerinde geçmişte ben de almıştım bir dönem ama sağlıklı beslenme şekline geçip her gün 10000 adımı kendime hedef koydum ve verdim. bu sırada bana kötü söz söyleyen kişilerden de uzaklaştım valla. hiç gerek yok. bazı aylar 1 gr bile veremedim ama değiştirmedim de alışkanlığımı. ama tabi bunu yaparken sakın ulaşamayacağın uçuk hedefler koyma kimse 1-2 ayda zayıflayamaz. yüzünün şeklini mi beğenmiyorsun yüz yogasına başla. burnunun şekli dudakları değişen bu şekilde insanlar var. çok değil 30 dk ayıracaksın kendine bunun için. yani seni yoran insanlardan uzaklaşıp kendine odaklan canım. sen kendini sevdikçe insanlar da sana değer vermeye başlıyor göreceksin. 💕

İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Bence senin problemin çevren. Saygılı insanlarla arkadaşlık kur bak hayatın nasıl değişiyor. Ablan da olsa kim olursa olsun böyle davranmalarına izin verme. Eksiklerini söyleyen olursa sen de onlara söyle elbet vardır onlarında. Dalga geçenle dalga geç. Özenli temiz giyin, cildine saçlarına iyi bak. Güzel kok. Gerisi fasa fiso. Kilo dediğin alınır verilir, insanlık bununla ölçülmez. Kişisel gelişim videoları izlemeni tavsiye ederin ya da kitaplar okumanı.

Canım yaşın çok genç daha..
Boşver kim ne derse desin , başkalarının ne dediği önemli olmasın senin için. İnsan yeri gelir kilo alır yeri gelir kilo verir. Çok takma .
Merak ettim seni gerçekten resmini atar mısın özelden ?

şöyle düşün öyle bir erkekle evlenmek istermisin ? böyle konuşan birileri ni öncelikle dikkate alma. yapabileceğin şeyler var zayıfla spor yap biraz vücudun şekle girsin kendine güvenin gelir birden zayıflayacağım deme uzun bir süreç yaşın genç istersen rahat kilo verirsin.

Çirkin Kadın yoktur , bakımsız kadın vardır.
Diyet spor lazer saç modeli değişimi cilt bakımı hafif makyaj ile afet olabilirsin.
Bence önemli olan dışarıya nasıl enerji verdiğin donuk , kendine güvensiz , soğuk bir imaj çiziyorsan bunları yapsan da dikkat çekmeyebilirsin.
Ayrıca ablanın dediği çok çirkin etrafında bu tür insanlar barındırma kardeşin dahi olsa bu kişi
Yaşım 22 demişsin daha çok küçüksün bunlar dışında kendine yatırım yapmanı da öneririm.
Hersey dış görünüş değil bakış açısı , kültür de önemli.

Yahuu!

Ben mesela Çokda ahım şahım değilim
Zayıfım mesela ama boyum posum bir bakışım endamım cilvem yeter be
Yani öyle güzelde bulmam kendimi
Ama kendimi çook severim
Güzel bulmakla sevmek arasında çok fark var
Hiç abartmıyorum, aynanın karşısına geçerim Allahım bu gözleri dudakları bu boyu pozu gamzelerimi verdiğin için Sana teşekkür ediyorum. Canım kendim kendime kurban olayım derim ve Kız kardeşlerim yeter zeynep yeter tamam güzelsin 🤣🤣derler
Yani psikolojik olarak sen kendini birkere düşürüyorsun.zihninde her daim olumlama yap kendini sev, sen kendini seversen kimse seni aşağı çekemez

Bir kozmetik magazasina giderseniz dünyada ne kadar orasını beğenmeyen insan olduğunu görürsünüz. Zira herkes mükemmel olduğunu dusunseydi tonlarca ürün satilmazdi. Şimdi bebek gibi yüzü olan bir insan yok kapatici yok fondoten yok pudra sürer mı. Birde olaya bu yönden bak. Demekki herkesin kendinde ufak tefek beğenmediği yerler var. Ama sizin biraz daha fazla sanki.
Bence işe spor yapmakla basla. En kötüsü düş 60 kiloya biraz yeni kıyafetler biraz bakım makyaj bak nasıl özgüven patlaması oluyor.
O etrafinizda size çirkin diyenler gelip sizden nasıl akıl istiyorlar.
Kendine zaman ver mesela 6 ay.
Bir ogrencinin sınava hazırlandığı gibi ilmek ilmek çalış diyet yap spor yap. Ufak ufak eline para geçtikçe elbise kozmetik ürünler al. Bahar geldimi şöyle bir çik dışarı hepsi kalp krizi gecirsin.

Kızlar konu sahibini gördüm hiçte öyle biri ona sen çirkinsin denilecek bir kız değil belki samimiyetten bazen insanlar şaka amaclı karşındakinin ciddiye alacagini düşünmeden çünkü gerçekte öyle bir problem olmadığı için saçma sapan espiriler yapmış olabilirler ama ciddi ciddi konu sahibine değer veren biri sen çirkinsin demez bence sevgili konu sahibi lisede yaşadığın bazı travmalar seni hassas kılmış antidepresanlarında etkisi olabilir

Arkadaş çevreni değiştir. Hepsi birer kan emici. Bir insanın teklif alması için de illa dünya güzeli olmasına gerek yok. Kendinle barış, kendini sev. Anlatması kolay tabi ama bir yerden harekete geçmen lazım. Vücuduna, cildine, saçlarına iyi bak. Kilo ver, cilt bakımı yaptır, makyaj yap. Ama bunları daha güzel olmak için değil, kendin için, kendine değer verdiğin için yap. Hayat güzel olmaktan ibaret değil.

Sanmıyorum o kadar cirkin oldugunu istersen özelden fotoğraf gönderebilirsin gerçekten merak ettim bu kadar milletin hakaretlerine nasıl katlanabiliyprsun demek ki sen de içten içe kabul etmişsin bunu :/ kendi düşünceni değiştir once hicbir sey çaresiz degil kendini beğenmiyorsan diyet estetik spor bir sürü yol var, kylie jenner a bak önce sonrasına ve bir sürü ünlüye ayrıca yaşın daha genç o yaşlarda ben de cok guzel değildim yani

Saçmalamayın çirkin kız yoktur.
Kilonuz mu var rejim ile verilir. Ama bu güzellik için değil öncelikle sağlık için vermelisiniz... Bir çok hastalık sebebi kilo..
Burnunuz mu kırık bu da sağlık... Ameliyat olabilirsiniz. Ki sadece kırıklığı düzelteceğiniz için devlet hastanesinde de olabilirsiniz.
Milletin lafını duymayın onlar bir der iki der susar bu hayat sizin hayatınız. Önce kendinize sorun ben bu şekilde mutlumuyum, sağlıklı mıyım diye? Zaten cevabı aldığınız da tahlil yaptırırsınız tiroid ile ilgili bir probleminiz mi var onu öğrenirsiniz. Var ise ona göre ilaç tedavisi ve rejim yaparsınız. Yürüyüş yaparsınız... Sıkılaşırsınız.. Kilolu dahi olsanız ufak kıyafet oyunları ile Kilonuzu daha az gösterebilirsiniz.
Ayrıca herhangi birinin demesi ile ablanın bu şekilde konuşması daha kırıcı. Anlam veremedim ablanıza... Bu şekilde mi davranır bir abla... Yol göstermesi gerekirken...
Size bu şekilde konuşmalarına kesinlikle izin vermeyin... Güzellik gerçekten geçici.. Bir kaza olur gider... Olmasa dahi yaşlılık var... Hepimiz yer çekimine engel olamayacağız sarkmalarımız olacak... O yüzden önceliğiniz güzellik değil sağlık olmalı....

Aa benimde gozlerimin alti kapkara hele biraz kilo vereyimde gor sen ayrica dudaklarim inceciktir suan hamilelikten ama normalde de cok zayif sayilmam tombis biseyden halliceyim🤣🤣 valla bukadar takiyosan verirsin kiloyu azcik bakim yaparsin kendine ondan sonra gorsunler guzel nasil cirkin nasil ayrica insanlari anlamiyorum 10 kilo boyalanip (makyaj yapanlara bisey demiyorum laf yanlis yere cekilmesin)kendini cok guzel sanip insanlari kucumseyenlerden gicik oluyorum.Ayrica kendine guven ozguvenli ol Allah insanin kalbini cirkin etmesin yuzu guzelle 40 gun kalbi guzelle 40 yil bosa dememisler.Simdi gencsin anlamazsin ama zamanla ne gereksiz izuldugunu anlayacaksin.

Sen toplumun alışılagelmiş normlarına uymuyor olabilirsin. Ama sorun sende değil bunlar bizim tercihlerimiz değil. Haliyle güzelim diye gururlanmak ne kadar saçma ise bunun için de üzülmek saçma. Senin problemin çevrendeki sığ ve salak insanlar. Kendi kendine yetmeyi öğren ve lütfen o insanlarla birlikte vakit geçirme. Kendini geliştirirsen fikrine düşüncelerine değer veren insanlarla arkadaş olabilirsin. Yepyeni kaliteli bir çevre edinebilirsin.

Seni antidepresan kullanmanmaya sevk edecek herkesi hayatindan uzak tut. Kendi sagliginiz icin kilo vermeniz gerek.Ayrica burnunuz kiriksa da yine sağlığınız icin tedbirinizi alin. Hicbirimizin guzelligi kalici değil. Ayrica da kimler kimlerle... bakiyorsun adam yakışıklı ama 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramiyor, şiddet bagimlisi, agzi bozuk yahut cok güzel bir kadının zekasi yerlerde, oturup sohbet edemeyecegin birisi bile degil... Güzellik görecelidir kimse kimseye cirkinsin ithamlarında bulunamaz. Kendinizi duydugunuz laflar yüzünden sevmemezlik yapmayin. Tüm uzuvlariniz yerinde, sagliklisiniz.... Kimse kimseye benzemek zorunda degil. Dogru bir makyaj herseyi degistirir. Size hakaret edip asagilayan tum insanlardan uzak durun. Milletin isi gücü yok vallahi ya ayni fabrika çıkışı gibi çoğu insan. Dolgulu dudaklar, estetikli, botokslu yüzler, kilo kilo makyaj... Kendiniz olun ama sagliginizi ihmal etmeden. Siz bu hayatta biriciksiniz ozguveninizi kendinizin yikmaniza bile izin vermeyin

X