Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Öyle derler" dedim "kesin oyledirler" demedim. Ne bileyim çevremden duyduğumu söylemek istedim

Aslında kınanacak durumdayım farkındayım.

Linç is coming hisleriniz hiç normal değil bu yrn evliliğiniz içinde bir problem olur bence

Aslında kınanacak durumdayım farkındayım.

aha ezdi yine kendini. Kınanacak durumda falan değilsin, titre ve kendine gel. Herkesin düğün öncesi endişeleri olur seninki absürt bir şekilde ortaya çıktı sadece. Bakma sen burdaki evlenirken hiç endişe etmeyen, kocişlerini görür görmez evleneceklerini anlayan, evliliğe hazırlık süreçleri güllük gülistanlık sorunsuz geçen ablalara.

Ne bileyim kötü kadın gibi hissediyorum kendimi şuan. düzgün biri bunları düşünür müydü?

Bu arada ben de birisiyle ciddi iliskiye baslarken benzer bir his icinde oluyorum. Artik flort edemeyeceğim, onume bakacağım özgürlüğüm bitti diye. Sonra adama bakiyorum, tamam ya diyorum bu adam deger buna. Geciyor.

Hayatınız boyunca hiç buna benzer düşünceleriniz istekleriniz olmuş muydu? Yoksa bu bi ilk mi? Benzer dediysem illa cinsellik anlamında sormuyorum. Biriyle birlikteyken başkasını düşünmek belki özlemek ya da buna benzer şeyler.

Eğer bu bi ilkse, evlilik öncesi panikten gelişmiş olabilir. Ama genelde çapkınsanız böyle ilerde evliliğinizde çok sorun yaşayabilirsiniz. Kendinizi dizginlemeyi öğrenmeniz gerekir.

En son linç yiyordum
Profesyonel yardım. Belki kendinize itiraf edemediğiniz değişimler vardır. Hisleriniz azalmıştır ya da tutkunuz azalmıştır. Ya da ne bileyim sevginiz yeterli değildir. Biz ne sorsak her şey yolunda, duygular da cinsellik de diyeceksiniz. Ama iyi bir psikolog sizi size anlatır.

Evli oldugunda aldatma oluyor ama nişanlıyken aldatma olmuyor mu yapmayın hersey guzelmis iste niye fesatlık sokuyorsun araya yahu rahat mi batıyor bacim sana git düğün hazırlığı yap az birazda kendini tokatla bence arada sen...

İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bir kaç hafta öncesine kadar aklımdan böyle bir şey geçmemişti bile. Kendimi anlayamıyorum artık.

evlenip eşinizden iyice sıkılınca performansınızı düşünemiyorum.bir kişi de yetmez. kendinize birkaç tane fuckbody bulursunuz artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…