Kova mıBenim tanıdığım boğa kadınları evlilikte olsun ilişkide olsun sadık oluyolar, dobra oluyolar ve genel olarak yalandan hoşlanmıyolar. Çok çapkın olmuyolar. Ben kova zannettim ondan sordum
"Öyle derler" dedim "kesin oyledirler" demedim. Ne bileyim çevremden duyduğumu söylemek istedimAkrebe b.k atanı akrepler tepsin inşallah diyeceğim de ağır kaçacak şimdi.Akrebim ben, evet. Yükselenim de akrep. Aşk insanıyız biz, tutkuluyuz, keskin kenarlarımız var, tersimiz çok pis, ya hep ya hiççiyiz falan filan ama doyumsuz değiliz. Asla!
Bence burçta değil ben balığım ama bende çapkın sayılırımBir +1 çekerim bunun altına
Aslında kınanacak durumdayım farkındayım.Giderayak son bir vurgun yapayım diyorsunBir seyi dusunmek reele dokmek demek degil. Boyle bir sey yapmayacağını biliyorum, dugun telasina girince zaten aklindan çıkacak her sey.
Ayrica unutulmasin ki kimse kinadigini yasamadan ölmezmiş. O yuzden kınamıyorum cnm.
Kovanın fazlasıyla zeki olduğunu biliyorum sadeceeEn çapkın kadınlar kova kadınları oluyo, kendimden de biliyorum
En son linç yiyordumKovanın fazlasıyla zeki olduğunu biliyorum sadeceeneyse konu dağıldı nerde kalmıştık
Kinamam. Allah muhafaza evladimdan cikar. O yuzden kimse kinamasin bence. Her sey insan icin, beser sasar demişler.Aslında kınanacak durumdayım farkındayım.
Şimdi yükselen burç muhabbetini başlatmak isterdim de arkadaşın konusunu katletmeyeyim.Bence burçta değil ben balığım ama bende çapkın sayılırımhatta sayılmam çapkınım tamam
Aslında kınanacak durumdayım farkındayım.
Terbiyesizlik etmişler, dinlemeyin onları. Aşk ve sadakat bizden sorulur."Öyle derler" dedim "kesin oyledirler" demedim. Ne bileyim çevremden duyduğumu söylemek istedim
Ne bileyim kötü kadın gibi hissediyorum kendimi şuan.aha ezdi yine kendini. Kınanacak durumda falan değilsin, titre ve kendine gel. Herkesin düğün öncesi endişeleri olur seninki absürt bir şekilde ortaya çıktı sadece. Bakma sen burdaki evlenirken hiç endişe etmeyen, kocişlerini görür görmez evleneceklerini anlayan, evliliğe hazırlık süreçleri güllük gülistanlık sorunsuz geçen ablalara.
Profesyonel yardım. Belki kendinize itiraf edemediğiniz değişimler vardır. Hisleriniz azalmıştır ya da tutkunuz azalmıştır. Ya da ne bileyim sevginiz yeterli değildir. Biz ne sorsak her şey yolunda, duygular da cinsellik de diyeceksiniz. Ama iyi bir psikolog sizi size anlatır.En son linç yiyordum
Kendinize kötü kadın diyeceğinize, sanırım evlilikten korkuyorum, bu işi erteleyelim demeyi düşünseniz?Ne bileyim kötü kadın gibi hissediyorum kendimi şuan.düzgün biri bunları düşünür müydü?
Ne güzel aşk sadakat herkeste olmalı. Arkadaşta bu düşüncesini yener umarım çok zor bir durumTerbiyesizlik etmişler, dinlemeyin onları. Aşk ve sadakat bizden sorulur.
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bir kaç hafta öncesine kadar aklımdan böyle bir şey geçmemişti bile. Kendimi anlayamıyorum artık.Hayatınız boyunca hiç buna benzer düşünceleriniz istekleriniz olmuş muydu? Yoksa bu bi ilk mi? Benzer dediysem illa cinsellik anlamında sormuyorum. Biriyle birlikteyken başkasını düşünmek belki özlemek ya da buna benzer.
Eğer bu bi ilkse, evlilik öncesi panikten gelişmiş olabilir. Ama genelde çapkınsanız böyle ilerde evliliğinizde çok sorun yaşayabilirsiniz. Kendinizi dizginlemeyi öğrenmeniz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?