Bir kaç yıl önce biriyle tanışmıştım; hoş, maddi durumu iyi, konuşması falan gayet düzgün bir adamdı. İltifatlar, küçük jestler falan gırla gidiyor. Eve vardın mı, seni merak ettim, sesini duymak istiyorum falan aşırı ilgi gösteriyordu ama bana bir türlü güven vermiyordu, bunu da kendisine söyledim. Bir gün arkadaşlarımla kafede otururken bu da geldi; arkadaşlarıma ben bu kızı seviyorum ama bana güvenmiyor lütfen yardım edin falan dedi, başka müşteriler de duyuyor bunları. Anlayacağınız baya Romeo yani hal ve hareketler.
Neyse uzatmayım görüşmeye devam ediyoruz. İki hafta sonra yazdığım mesajlara cevap gelmiyor, görüyor yazmıyor ama sürekli çevrimiçi. Arıyorum çıkmıyor. Hiçbir şey yazmadı. Bir kaç gün sonra profil resmini değiştirdi bir kızla el ele bir resim. Anlayacağınız başkasına aşık olmuş. O günden sonra anladım ki bir erkek başta böyle davranıyorsa, ben çok mükemmel, çok güzel olduğum ya da beni çok sevdiği için değil, kendisi sorunlu ve şıpsevdi bir insan olduğu için. Dediğiniz gibi başladığı hızla bitti. Artık çok dikkatliyim bu konularda.