İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.Nişanlınız ilkiniz mi ?
Kendi içinizde daha fazla kişiyle flört etseydim keşke dediğiniz oluyor mu ? Acaba başka insanlarla fazla bir tecrübe edinmediğiniz için bir şeyler kaçırıyorum diye mi düşünüyorsunuz ?
Öyle bir kart veremem, ben de yapamam zaten. Böyle bir durumda ilişkimiz eskisi gibi olmaz diye korkuyorum. Ben sadece bu tip bir duygu yaşayanlar bununla nasıl başaçıkmış ve normal miyim diye merak ediyorum.Ömür boyu aynı kişiye bağlı olacaksınız diye böyle hissediyor olabilirsiniz.
Nişanlınızla konuşun belki o da aynı şeyi düşünüyordur birbirinize tek kullanımlık serbest geçiş kartı falan verirsiniz
Bilemedim hiç böyle bir his hissetmedim. Yargılamadan yaklaşmaya çalıştım ama bence yine de normal değilÖyle bir kart veremem, ben de yapamam zaten. Böyle bir durumda ilişkimiz eskisi gibi olmaz diye korkuyorum. Ben sadece bu tip bir duygu yaşayanlar bununla nasıl başaçıkmış ve normal miyim diye merak ediyorum.
İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Öyle düşünüyorsan seni silah zoruyla evlendirmiyorlar. Bırak çocuğu istediginle sevis, oynas. Şu aldatma istegine amma kulup takmissin. Tek eşlilik sana göre olmayabilir ki burdan tek eşli olmak için heves etmediğin belli.İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?