• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi bir şekilde cevap veriyorum.
Siz nişanlınıza aşık değilsiniz.
Ben sevgilimden başka biriyle kendimi aynı yatağın içerisinde düşünemem, çünkü ona çok aşığım.
Eğer siz başkasıyla kendinizi hayal edebiliyorsanız gerçekten onu sevmiyorsunuz demektir.
Ama çok istekliyseniz eş değiştirin, hani swinger falan yani :KK53:

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.

Eğer zihninizin oluşturduğu bir savunma ya da kaçış mekanizması ise çok ilginç. Bence bir profesyonel yardım alabilirsiniz. Bu böyle sorarak çözebileceğiniz bir şey değil bence.

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Sen bu kafayla evlensende aldatırsın zaten
Foyan ortaya çıksada düğünden önce adamın başını belaya sokmasan bari

Screenshot_20200211-214424~2.png

Çok mu geç kaldm ya?

A

Başaklar sakin olur 😅 akrep burcu için doyumsuz derler. Bilemedim ki
Akrebe b.k atanı akrepler tepsin inşallah diyeceğim de ağır kaçacak şimdi. :confused: Akrebim ben, evet. Yükselenim de akrep. Aşk insanıyız biz, tutkuluyuz, keskin kenarlarımız var, tersimiz çok pis, ya hep ya hiççiyiz falan filan ama doyumsuz değiliz. Asla! :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back