- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Kendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, onun şımarıkligini yaptimSadece kendi adıma konuşacağım bundan sonra
Yanlış anlayip tepki vermediginiz icin tesekkur ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, onun şımarıkligini yaptimSadece kendi adıma konuşacağım bundan sonra
Kocasını aldatma potansiyeli olan bir aşufte damgası yiyeceğim birazdan, emin misin kaç kurtar kendini.Kendisi en yakın arkadaşlarımdan biri, onun şımarıkligini yaptim
Yanlış anlayip tepki vermediginiz icin tesekkur ederim.
Valla eski konu aramıyorum direk karsıma cıktı cunku cok fazla yorum olduğunu icinSiteye yazdığınız toplam mesaj 14, ne ara eski konuları bulmayı öğrendiniz de hortlattınız demek istedim. Teşekkür ederim.
Ne diyeyim peki. İyi geceler.Valla eski konu aramıyorum direk karsıma cıktı cunku cok fazla yorum olduğunu icin
Konu eskiymis bu bir ikicisi bayan cok bilmis buraya nisanliyim evlendmeden son bir kez baskasiyla sevismek istyorum yazana ne yazilirsa onu yazdim ok beni alintilamayi kes dandik bir zombi konu yüzunden parmaklarimi yoramicam.Bilirkişi de geldiğine göre aldatmaya başlayabilir konu sahibi
Yanlış anlamayın neyse iyi gecelerNe diyeyim peki. İyi geceler.
Pazara kadar degil mezara kadar olm. Ne damga yersen ye.Kocasını aldatma potansiyeli olan bir aşufte damgası yiyeceğim birazdan, emin misin kaç kurtar kendini.
bebeyimsin.
Bol şans ayran ic iyi gelir gönlune evlenmeden yapaydin ya icinde kalmazdi ahada böyleKocamı aldattım diye size haber veririm, bir paket kına eşliğinde. Her şeyi bilirim hastalarına güzel motivasyon oluyormuş.
Caanımsın.Pazara kadar degil mezara kadar olm. Ne damga yersen ye.
Siz düşünce ile eyleme geçmek için planlama yapma arasındaki farkı anlayabilecek biri değilsiniz belli ki. Birbirimizi yormanın anlamı yok, iyi geceler diliyorum.Acik acik kocayi boynuzlama plani yapip sonrada savunmaya gecmekte ne bilim banlayin puhahahahaha
Sıva kolay gelsinSiz düşünce ile eyleme geçmek için planlama yapma arasındaki farkı anlayabilecek biri değilsiniz belli ki. Birbirimizi yormanın anlamı yok, iyi geceler diliyorum.
Gazelden maval okuyan madam, merhaba:)Konu eskiymis bu bir ikicisi bayan cok bilmis buraya nisanliyim evlendmeden son bir kez baskasiyla sevismek istyorum yazana ne yazilirsa onu yazdim ok beni alintilamayi kes dandik bir zombi konu yüzunden parmaklarimi yoramicam.