- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim kötü kadın gibi hissediyorum kendimi şuan. düzgün biri bunları düşünür müydü?
"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" . Bu geldi aklıma yazdıklarınızı okuyuncaCiddi bir şekilde cevap veriyorum.
Siz nişanlınıza aşık değilsiniz.
Ben sevgilimden baş2ka biriyle kendimi aynı yatağın içerisinde düşünemem, çünkü ona çok aşığım.
Eğer siz başkasıyla kendinizi hayal edebiliyorsanız gerçekten onu sevmiyorsunuz demektir.
Ama çok istekliyseniz eş değiştirin, hani swinger falan yani
Koç veya akreptir veya ben gibi burcu koç yükseleni akreptir ben ne günah işledim de böyle oldumAkreptir o, başak olsan dururdun yerinde. Çeyizin ütüsüne falan takılıp, evini en ince detayına kadar temizlerdin.
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bir kaç hafta öncesine kadar aklımdan böyle bir şey geçmemişti bile. Kendimi anlayamıyorum artık.
Sizi kınayan sizin köyneğizi giysin, sizi kınayan sizin ateşinizde yansın üzülmeyin bu kadarAslında kınanacak durumdayım farkındayım.
Yok burçlara görmeyelim. Konunun tadı kaçarŞimdi yükselen burç muhabbetini başlatmak isterdim de arkadaşın konusunu katletmeyeyim.
Ne diyelim kişi hissettiği kadar çapkındır.
Psikiyatristimizle bunu konuşmalıyım belki de. Teşekkür ederim.Profesyonel yardım. Belki kendinize itiraf edemediğiniz değişimler vardır. Hisleriniz azalmıştır ya da tutkunuz azalmıştır. Ya da ne bileyim sevginiz yeterli değildir. Biz ne sorsak her şey yolunda, duygular da cinsellik de diyeceksiniz. Ama iyi bir psikolog sizi size anlatır.
Ertelemeyi konuştum ama kabul etmiyor. Aslında ben de birlikte yaşamaya başlamak istiyorum artık. Tek sorun sanki biriyle birlikte olabileceğim bir durum oluşsa bunu kıramayacakmışım gibi hissetmemde.Kendinize kötü kadın diyeceğinize, sanırım evlilikten korkuyorum, bu işi erteleyelim demeyi düşünseniz?
"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" . Bu geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca
He yani zaten psikolojik yardım alıyorsunuz..Psikiyatristimizle bunu konuşmalıyım belki de. Teşekkür ederim.
Ertelemeyi konuştum ama kabul etmiyor. Aslında ben de birlikte yaşamaya başlamak istiyorum artık. Tek sorun sanki biriyle birlikte olabileceğim bir durum oluşsa bunu kıramayacakmışım gibi hissetmemde.
Bu arada ben de birisiyle ciddi iliskiye baslarken benzer bir his icinde oluyorum. Artik flort edemeyeceğim, onume bakacağım özgürlüğüm bitti diye. Sonra adama bakiyorum, tamam ya diyorum bu adam deger buna. Geciyor.
Genelde erkekler her çiçekten bal almak ister, koca bahar (ömür) tek çiçekle geçer mi der.İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Bence siz nişanlınızı sevmiyosunuz.Ayrılın gitsin.İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Birlikte olmak istediğim kimse yok. Herhangi birinden bahsediyorum.Birlikte olmak istediginiz biri tanidik mi?
Kocanla et flörtünü. Geçen hafta kargoyu alıp gelmiş benimki dedim ki merhaba postacı bey tanışalım mı? Kıpssyüz yıldır falan evliyim hala flört etmeyi özlüyorum. Bu kocacığımı sevmediğim anlamına gelmediği gibi reele de dökmüyorum. İnsanız yahu, düşünceler duygular her zaman kontrol edilemiyor.