• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayın.
Görüşünüze,hayatınıza,yaşam tarzınıza saygı duyarım.Ama nişanlanmışsınız.Bir yola girmişsiniz.
İleride çocuklarınız olunca babalarına sadık kaldığınızın garantisini verebilmelisiniz diye düşünüyorum.

Ne bileyim kötü kadın gibi hissediyorum kendimi şuan. :KK43: düzgün biri bunları düşünür müydü?

kime göre düzgün, neye göre düzgün? Sen benim tanıdığım en düzgün insanlardan birisin. Hatta fazla düzgünsün. Bence bir insan bu kadar düzgün olmamalı. Senin düzgünlüğünü düzeltmeliyiz :KK53:

Ciddi bir şekilde cevap veriyorum.
Siz nişanlınıza aşık değilsiniz.
Ben sevgilimden baş2ka biriyle kendimi aynı yatağın içerisinde düşünemem, çünkü ona çok aşığım.
Eğer siz başkasıyla kendinizi hayal edebiliyorsanız gerçekten onu sevmiyorsunuz demektir.
Ama çok istekliyseniz eş değiştirin, hani swinger falan yani :KK53:
"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" . Bu geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca 😊

İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bir kaç hafta öncesine kadar aklımdan böyle bir şey geçmemişti bile. Kendimi anlayamıyorum artık.

O zaman bu kadar korkmayın kendinizden. Bana kalırsa siz bu dediğinizi yaparsanız bile daha mutsuz olacaksınız. Çünkü bunlar daha düşünceyken sizi bu kadar mutsuz ediyorsa, fiiliyata geçtiğini düşünemiyorum. Şeytan hep vesvese verir. İnsanlar zayıf varlıklardır. Özellikle de biz kadınlar. Daha çok duygularımıza kulak verdiğimiz, hassas olduğumuz için. Şeytana kulak asmayın. Aklınızdan atın nişanlınızı kaybederseniz ne kadar üzüleceğinizi düşünün ve vazgeçin.

Profesyonel yardım. Belki kendinize itiraf edemediğiniz değişimler vardır. Hisleriniz azalmıştır ya da tutkunuz azalmıştır. Ya da ne bileyim sevginiz yeterli değildir. Biz ne sorsak her şey yolunda, duygular da cinsellik de diyeceksiniz. Ama iyi bir psikolog sizi size anlatır.
Psikiyatristimizle bunu konuşmalıyım belki de. Teşekkür ederim.
Kendinize kötü kadın diyeceğinize, sanırım evlilikten korkuyorum, bu işi erteleyelim demeyi düşünseniz?
Ertelemeyi konuştum ama kabul etmiyor. Aslında ben de birlikte yaşamaya başlamak istiyorum artık. Tek sorun sanki biriyle birlikte olabileceğim bir durum oluşsa bunu kıramayacakmışım gibi hissetmemde.

"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" . Bu geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca 😊

Bu cümleyi ne zaman okusam iki kişi arasında kalıp birinciyi seçen arkadaş aklıma gelir. Her zaman öyle olmuyor sanırım.😊

Psikiyatristimizle bunu konuşmalıyım belki de. Teşekkür ederim.

Ertelemeyi konuştum ama kabul etmiyor. Aslında ben de birlikte yaşamaya başlamak istiyorum artık. Tek sorun sanki biriyle birlikte olabileceğim bir durum oluşsa bunu kıramayacakmışım gibi hissetmemde.
He yani zaten psikolojik yardım alıyorsunuz..

Bu arada ben de birisiyle ciddi iliskiye baslarken benzer bir his icinde oluyorum. Artik flort edemeyeceğim, onume bakacağım özgürlüğüm bitti diye. Sonra adama bakiyorum, tamam ya diyorum bu adam deger buna. Geciyor.

yüz yıldır falan evliyim hala flört etmeyi özlüyorum. Bu kocacığımı sevmediğim anlamına gelmediği gibi reele de dökmüyorum. İnsanız yahu, düşünceler duygular her zaman kontrol edilemiyor.

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Genelde erkekler her çiçekten bal almak ister, koca bahar (ömür) tek çiçekle geçer mi der.
Meğer böyle düşünen kadınlar da varmış.

Gelelim esas yoruma; madem bu kadar zayıfsın, evlenme. Çünkü bu işin sonu er geç aldatmaya varıyor.

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Bence siz nişanlınızı sevmiyosunuz.Ayrılın gitsin.

Aklıma seneler önce İstanbul sosyetenin bir kızı geldi. Kız bekarlığa veda partisinde sizin gibi düşündü. Evlendi. Hamile kaldı. Amerikaya doğuma gitti. Ve nur topu gibi yarı senci bir çocuk dünyaya getirdi. Eh eşi tabi bildiğiniz beyaz tenli Türk. Olanları az cok tahmin edersiniz.

Kafanızı toplayın derim. Bence nisanlinizi yeterli kadar sevmiyorsunuz. Evlenmeyi tekrar gözden geçirin

Onu bunu bilmem de nişanlınız burada böyle bir konu açsa lincin alasını yemişti. Ama bugün kadınların anlayışlı olacağı tutmuş şanslısınız.
Bence düşünceniz normal değil. Ah canım evlilikten mi korktun sen olur böyle geçerlik bir durumda değil. Bir sorun varsa üstüne gidin halletmeye çalışın. Geçici bir şeyse ne ala değilse kesinlikle evlenmezdim ben olsam.

yüz yıldır falan evliyim hala flört etmeyi özlüyorum. Bu kocacığımı sevmediğim anlamına gelmediği gibi reele de dökmüyorum. İnsanız yahu, düşünceler duygular her zaman kontrol edilemiyor.
Kocanla et flörtünü. Geçen hafta kargoyu alıp gelmiş benimki dedim ki merhaba postacı bey tanışalım mı? Kıpss ;)
Allah kahretmesin çenem düştü iyice goygoya bağladım. :KK53: :KK53: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back