Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatmış olmasan bile zinadır bu yapacağın evlilikte önüne çıkar herzaman yapmamalısın en azından kendine olan saygından belki şehvet li bir insansın ama zaten bu durum bir ay sonra bir anlam kazanacak durdurun kendinizi.

İyi de evlenmeden önce son kez biriyle birlikte olmanın size yeteceğinin garantisi var mı bu durumda? Sondan bir sonraki sonuncuyu da isterseniz ne olacak?
Birine bağlanmaktan, evlilikten, tek eşlilikten korkuyorsunuz gibi düşündüm. Ama bunun çözümü gidip başkasıyla tek seferlik bir şey yaşamak değil, evlenmemek, evlilik için daha hazır olduğunuz bir zamanı beklemek olabilir bence. Ha, o zaman hiç gelmeyebilir de, belki de evlilik insanı değilsinizdir.

Ama evlenmeden önce son kez biriyle birlikte olma düşüncesi saçma. Neye hizmet ediyor belli değil. İçinizdeki o arzuyu, endişeleri yok edeceğinin garantisi yok çünkü. Hatta bence yok etmeyeceği garanti.

Canım madem böyle isteklerin var niye evleniyosun niye nışanlının namusunu kirletiyosun nışanlına da bul bitane

Bu düşünceye sizi sevk eden nedir. Yanı başka biri aklınızda var da onu mu hayal edip düğün öncesi istiyorsunuz.

Başkalarıyla ilişki yaşamamız benim kabul edeceğim bir şey değil. Kesinlikle kıskanırım, kendim yapsam da kendimi asla affedemem. Niye böyle bir hevese kapıldığımı anlayamıyorum sorun bu.

Başkalarıyla ilişki yaşamamız benim kabul edeceğim bir şey değil. Kesinlikle kıskanırım, kendim yapsam da kendimi asla affedemem. Niye böyle bir hevese kapıldığımı anlayamıyorum sorun bu.

Kafanız karışık o zaman.Ömür boyu tek eşli olmak için söz vermenin ağırlığını hissetmişsiniz,seviyorsanız zamanla bu duygular hiç gelir,evlilik korkusuna kapılıp mutluluğunuzu bozmayın.

O mutluluğu bozmaktan çok korkuyorum. Haklısınız sanırım korktuğum şey evlilik kurumunun ağırlığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…