Mahkemede ilk kimin açtığının bir önemi yok kazanan kaybedene masrafları öder, ve mahkeme söze bakmaz kanıta bakar zaten o yüzden ilk onun açmasının önemi yok veya benim. Bir de kim elinde ki salağı kaybetmek ister ki ben açmasam açmazdı asla dava filan ne de olsa herşeye susan bir kadın bu
Mahkemede ilk kimin açtığının bir önemi yok kazanan kaybedene masrafları öder, ve mahkeme söze bakmaz kanıta bakar zaten o yüzden ilk onun açmasının önemi yok veya benim. Bir de kim elinde ki salağı kaybetmek ister ki ben açmasam açmazdı asla dava filan ne de olsa herşeye susan bir kadın bulmuş
lmuş
Mahkemede ilk kimin açtığının bir önemi yok kazanan kaybedene masrafları öder, ve mahkeme söze bakmaz kanıta bakar zaten o yüzden ilk onun açmasının önemi yok veya benim. Bir de kim elinde ki salağı kaybetmek ister ki ben açmasam açmazdı asla dava filan ne de olsa herşeye susan bir kadın bulmuş
mahkemede, kazanan masrafları ödetir evet ama sizin kazanacağınızın garantisi nedir, kanıtı var mıdır, bunları bilmediğim için davayı açmak istemiyor olabilir eşiniz, bunu demek istedim ben aslında.