- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Nikah memuru?Peki 1 ay içinde kimi bulacaniz? umarim nefsinize hakim olursunuz
Senin sebeplerin başkaydı ortalığı karıştırma pilizAma komik napiim.
cınım bence evlenme sen. Ben başından beri diyom evlenme diye bak herkeşler benlen aynı fikirde.
İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Ateşli derken nerden biliyon kızKardeşim de boğa ve çok ateşli
AKardeşim de boğa ve çok ateşli
Başaklar sakin olur
Olsun evlenme. Bak adamın namusu söz konusu burda lütfen...Senin sebeplerin başkaydı ortalığı karıştırma piliz
Yok sekse düşkün ama öyle herkesle değil kocasına seksiAteşli derken nerden biliyon kız
Ateş derken çok mu terliyor o anlamda mı
Sen bu kafayla evlensende aldatırsın zatenİyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Boğadır kesin
Yok yok yeni başladıkEki Görüntüle 2588927
Çok mu geç kaldm ya?
Akrebe b.k atanı akrepler tepsin inşallah diyeceğim de ağır kaçacak şimdi.A
Başaklar sakin olurakrep burcu için doyumsuz derler. Bilemedim ki
Benim çevremdeki boğalar çapkın ondan didimBenim tanıdığım boğa kadınları evlilikte olsun ilişkide olsun sadık oluyolar, dobra oluyolar ve genel olarak yalandan hoşlanmıyolar. Çok çapkın olmuyolar. Ben kova zannettim ondan sordum
Bir +1 çekerim bunun altınaBenim çevremdeki boğalar çapkın ondan didim
Benim çevremdeki boğalar çapkın ondan didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?