Aslında istediğim şekilde cevaplar aldım. Teşekkür ederim ilginiz için.Bu soruna istediğin şekilde cevap verecek birini arıyorsan boşuna bekleme bence. Evleneceğin insana yazık, herşeyden önce karşında bir insan var. Umarım öyle bir hata yapmazsın ve de evleneceğin kişide sana karşı böyle bir harekette bulunmaz. Sonuçta her insan herşeyin en iyisine layıktır.
Aslında istediğim şekilde cevaplar aldım. Teşekkür ederim ilginiz için.
Nişanlına da bul birini son kez o da olsun ozaman :)
Kiz tovbe de.Boğadır kesin
Kendimi kim için hangi sebeple neden yorayım kiay kibarcık...Konuyu ben açsam, 20 kişiyle kavga edip 25 kişiyle birlikte banlanmıştım şimdiNe kadar minnoş ilerliyor konu❤
Ne bileyim tüylü az topuklu terlik olur, banyo takımı olur.. gereksiz ne varsa olur bence gideri varTabak canak bakmasin artik, boyum kadar tabak canak aldi
Tuylu terlik diyeceğim ama......
Tüylü terliklerimi giyip gezme hayali kurayım bari
Daha düdüklü tencerem yok taam mı
Kocişimle çift etkinliği yapmış oluruz fena mı hahahah
Onları anamın evine getiremiyom nişanlımın eve yığdım bütçem sarsıldı artıkBak heyecan kaybetmemek açısından fantezik ürünler al mesela. Hem korkun da geçer. Sıkılma falan olmasın evlenince
Onları anamın evine getiremiyom nişanlımın eve yığdım bütçem sarsıldı artık
Degedin yavv,ben boğa burcuyum ve erkek arkadaşımı seviyorumEn sadık burç derler bu arada. Bence değil.
Ya kalpten giderse o zaman neyderimBence anne evine de götürebilirsin. Kadın onları görünce bir ay da bekletmez yarın evlendirir seni. Süreç kısalmış olur
Bana biraksanaYa kalpten giderse o zaman neyderim
Çocuk düşünmüyoruz teşekkürler.Adamin basini yakma. Gelecegi goruyorum.. adam esra erola cikar bu cocuk kimden diye
Bu yaşta oyuncak kavgası mı yapalımBana biraksana
Bana da bırakabilin...Bu yaşta oyuncak kavgası mı yapalım
Sen ablasın olabilir oBana da bırakabilin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?