- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Neye bakmasını istediğinizi anlayamadım? Ahlak polisi mi kesildiniz şimdi de. Hayret bir şey.
Neye bakmasını istediğinizi anlayamadım? Ahlak polisi mi kesildiniz şimdi de. Hayret bir şey.
Rezalet demeyin, şimdi çıkar modern(!) bir üye, sizi azarlar. Şaka gibi cidden.Değil mi ya. Nişanlısı adam yapsa veya istese çoktaaan topa tutulmuş, öldürülmüştü burada.
Ama isteyen kadın olunca pek özgürlükçü kadınlarımız tam destek vermiş.E napsın öyle hissediyor, hisler çok önemli çünkü, öyle istiyor, içinden geliyor, içten gelen şeyler de çok önemli. Biz her içimizden geleni yapmalıyız çünkü, öyle bir dünya, yapalım, hemen sevişiverelim beğendiğimizle, çünkü özgürüz cinsellikte.
İnsan hayret ediyor bazen.
Şu rezalet alkışlandı, hatta geyiğe döndü ya, daha ne denilebilirki.
Konu sahibi için dileğim umarım nişanlısı da aynı düşüncelerdedir. Eşitlik sağlansın maksat.
Ahshs insanlar sizden icazet alacakti konu acarken cunku. Siz icerigini begendiginiz konularin listesini verin ona gore acilsin bundan sonra.
Hayır nişanda memleketimize özgü bir adet vardı onun bahşişini verdi.Estraven biraz önce bi konu da yorumunuzu okudum
Kız alma olayinda kardesinize kapı parası mı vermiş ne
Nişanli degilmisiniz siz ? Yoksa ben mi yanlış anladim
Polemik yaratıp o yaşı geçtim demeniz de biraz komik olmadı mı? Neyse, iyi ve ahlaklı günler dilerim efendim.Istediğinizi yapabilirsiniz ama bir konu acmadan önce birkac kere düşünmelisiniz çünku burada daha yası küçük insanlarda var
Sizinle Polemiğe girecek değilim o yası çoktan geçtim
Bu çok iyiydi yaa duygularima tercüman oldunuz hatta eminimki birçok kişinin duygu düşüncelerine tercüman oldunuz :)))Ey kurban olduğum Allahım
Şöyle insanlara yuva nasip ediyosun da burada evlenmek isteyen tertemiz duygusu olan insanlara nasip etmiyorsun vardır elbet bir bildiğin bu da bir çeşit imtihan galiba.
Not:beni linçlemeyin yaşım 23 evlilik düşüncesi yok
baktım sonuç ?
Kotu örnek olmasin bu sitede yası küçüklerde var ve arkadas yanliş oldugunu soyleyenlere hemen linç etmeye kalkiyor
İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Yorumlar mı yoksa konu mu daha fena bilemiyorum. Toplum olarak nasıl bu hale geldik biz?Değil mi ya. Nişanlısı adam yapsa veya istese çoktaaan topa tutulmuş, öldürülmüştü burada.
Ama isteyen kadın olunca pek özgürlükçü kadınlarımız tam destek vermiş.E napsın öyle hissediyor, hisler çok önemli çünkü, öyle istiyor, içinden geliyor, içten gelen şeyler de çok önemli. Biz her içimizden geleni yapmalıyız çünkü, öyle bir dünya, yapalım, hemen sevişiverelim beğendiğimizle, çünkü özgürüz cinsellikte.
İnsan hayret ediyor bazen.
Şu rezalet alkışlandı, hatta geyiğe döndü ya, daha ne denilebilirki.
Konu sahibi için dileğim umarım nişanlısı da aynı düşüncelerdedir. Eşitlik sağlansın maksat.
Yorumlar mı yoksa konu mu daha fena bilemiyorum. Toplum olarak nasıl bu hale geldik biz?
Sonumuz hayrolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?