Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınız da olsun bence biriyle sizlik sıkıntı olmaz bence entelektüellik ve modernlik had safhada sonuçta...
Kesinlikle evet çok modern ve medeni hatta 3. Bir kişi daha bulup hep beraber takılın konu sahibi 21. Yy da tek eşlilik gibi bir ilkellik yaşamayın

Burada okuduğum en enterasan konulardan biri.

Evet böyle düşününce içim rahatladı :)

Ortalık İd'le süperegonun savaşına dönmüş =)) Öncelikle cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Bunu pek çok insan hissetse de dile dökemez kolay kolay. Böyle hissetmenizin pek çok nedeni olabilir;
*Savunma mekanızmanız devreye girmiş olabilir
*Müstakbel eşinizle aranızda yeterince güçlü bir ten uyumu olmayabilir
*Bilinçaltınızda evlilikle ilgili korkular olabilir..
Yani olabilir de olabilir..Başa çıkamayacağınız boyutta ise mutlaka psikoloğa görünmenizi öneririm. Yok başa çıkabiliyorsanız da çok takılmayın. Geçecektir,ama sonrasında tekrar dönebilir özellikle evlilik hayatınız rutine bağlandıktan sonra çok daha güçlü bir biçimde ortaya çıkıp tehlikeli bir hale gelebilir. Kendinizi ve beklentilerinizi daha iyi tanımanız açısından durumu iyi analiz etmelisiniz. Sevgiler.

Konu sahibi evlenecek yaşta olduğu için içine sinmeyen bir şeyler var gibi geldi bana.
Sizin ilk ilişkiniz olduğu için dışarıyı merak etmiş olmanız normal. O yaşta biten ilişkilerin çoğu bu yüzden bitiyor zaten. Bir taraf dışarıya açılma isteğine engel olamıyor.

Ben kendim için de aynısını düşünüyordum. Ama sonradan düşününce sevgimin çoktan bittiğini anladım.
Çünkü huzursuz bir ilişkiydi, beni yönetmeye çalışan bir adama karşı mücadele ediyordum sürekli ve o yaşlarda da -şimdiki gibi- yönetilmeyi sevmezdim.
Kısıtlanmayı sevilmek zanneden biriyle çok mutlu olurdu eminim :)

Sevginin bittiğini anlamak her zaman kolay olmuyor.
Zaman geçiyor, alışkanlıklar giriyor devreye, bazen bağımlılığa dönüşüyor, bazen başka etmenler oluyor sizi bir arada tutan. Sorunsuz bir ilişkide de sevgi bitebilir bence ve bunu fark etmek zaman alabilir.

Evlilik korkusu da tetiklemiş olabilir bu durumu ama sonuç olarak yolunda gitmeyen bir şeyler var demek ki.
Yoksa dediğiniz gibi, yaşı küçük değil ve ilk sevgilisi değil. Sorunsuz bir ilişkideki bir insan neden "son defa başkasıyla sevişeyim" der ki?

neden evleniyorsun ki o zman ..daldan dala kon. isteğini bastıramamak nedir arkadaş tatlı krizimi bu

Hayatın monoton olacağını falan düşünüyorsan macera arıyorsundur ama üzülme evlilikten sonra kocandan ne süprizler çıkar bilemezsin beş sezon yaprak dökümü çıkar belki sizden de üzülme :)

şu an yaptığı da zina değil mi? evli değil henüz sonuçta...

Ben sizi anladım. Yapacağım demiyorsunuz, aklımdan geçiyor, bu fikir gitmiyor kafamdan diyorsunuz. Herkesin aklından neler neler geçiyor zaman zaman. Bu oluyor. Sadece cinsellik olarak demiyorum bir çok konuda.

Merak olur, evlenme korkusu olur, heyecan olur. Ne bileyim sebebi kim bilir ne. Ama dillendirmeyin ve aklınıza geldiğinde hemen başka şeyler düşünün lütfen. Kendinizi sinir etmekten başka işe yaramaz bu.

Ha fiilen gerçekleştirmek gibi bir niyetiniz varsa çok çirkin. Karşınızdaki de insan ve duyguları var unutmayın.

Partnerine herhangi bir duygusallık hissetmeden sevişilebilir diyenler oluyor, mantıklı geliyor ( ben yapamazdım).
Ancak eğer hayatınızda biri varsa ve seviyorsanız (bu kısmı içinizde sorgulayın, seviyor musunuz?), kalbinizde nişanlınız varken zaten gidip de başka biriyle sevişemezsiniz. Olmamalı. Mide alamaz zaten bunu bence.

Yok, yapabileceğimi sanmıyorum ama fikir de cazip geliyor bir yandan. Konuyu açmak iyi geldi sizinki gibi yorumlarla rahatladım teşekkür ederim. :)
Beni evlilik korkusu saldı. Gidem tabak çanak bakam bari.

Açık çek filmi izlemenizi tavsiye ederim ordada böyle birşey vardı eşlere 1 hafta açık çek veriyorlar kadınlarda aynı filan izleyin görün bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…