Kesinlikle evet çok modern ve medeni hatta 3. Bir kişi daha bulup hep beraber takılın konu sahibi 21. Yy da tek eşlilik gibi bir ilkellik yaşamayınNişanlınız da olsun bence biriyle sizlik sıkıntı olmaz bence entelektüellik ve modernlik had safhada sonuçta...
Evet böyle düşününce içim rahatladı :)Anladım daha önceki mesajinizda belirtmissiniz. Aksiyonsuz bir hayatım oldu diye. Bence icten ice aksiyonun evlilikle sonlandiğını düşünüyorsunuz. Evlenince birbirini seven iki insan olacaksiniz. Birbirinizin tapusunu almayacaksiniz rahat olun. Aksiyon sadece aşjta cikginliklar yapnakla olmaz nereden ne geleceği hiç belli olmaz :)
Valla ikisinden hangisi ağır basarsa onu seçiyorlar. Seviyorum seviliyorum diyorlar sonra.
hepsi ayni ne degisecegini saniyorsun ki farkli bir pipi cikmayacak yani
farkli olmasi icin zenci falan olmasi lazimBence en doğru yorum buydu
Siz bunu yazinca kendimi okudum resmen.
Ergen zamanlarimda benimde uzun sureli bir ilişkim olmuştu ilkti ve tam 3 yıl surmustu. İlişki içindeyken bana karsi kotu sayilmazdi ve onu cok seviyordum asla ayrilma niyetim yoktu ama başkalarini, disariyi da merak ediyordum arada sirada.
Benzer dusuncelere O'da sahipmiş ki beni sonunda aldatmişti :))) çok geçmeden 2 ay gibi bir sure icerisinde yalvar yakar geri dönmüştü, bir anlik meraginin peşinden gidip denemişti galiba ama iyi de yapmişti simdi bakiyorum da iyi ki devam etmemisiz diyorum, ondan ayrildiktan sonra oldukca kisa sure icerisinde bir suru sevgili, flort yapmistim 1 haftalik iliskiler vs ...
Ama konu sahibinin ilk erkek arkadasi degil ve evlenecek yaşta oldugu için ayni şekilde dusunmemiştim.
şu an yaptığı da zina değil mi? evli değil henüz sonuçta...Aldatmış olmasan bile zinadır bu yapacağın evlilikte önüne çıkar herzaman yapmamalısın en azından kendine olan saygından belki şehvet li bir insansın ama zaten bu durum bir ay sonra bir anlam kazanacak durdurun kendinizi.
Elbette öyle ama onuda yazsam Adım cübbeli Ahmete çıkar diye korktuğum için fazla açılamadım.şu an yaptığı da zina değil mi? evli değil henüz sonuçta...
Bence en doğru yorum buydu
farkli olmasi icin zenci falan olmasi lazim
Yok, yapabileceğimi sanmıyorum ama fikir de cazip geliyor bir yandan. Konuyu açmak iyi geldi sizinki gibi yorumlarla rahatladım teşekkür ederim. :)Ben sizi anladım. Yapacağım demiyorsunuz, aklımdan geçiyor, bu fikir gitmiyor kafamdan diyorsunuz. Herkesin aklından neler neler geçiyor zaman zaman. Bu oluyor. Sadece cinsellik olarak demiyorum bir çok konuda.
Merak olur, evlenme korkusu olur, heyecan olur. Ne bileyim sebebi kim bilir ne. Ama dillendirmeyin ve aklınıza geldiğinde hemen başka şeyler düşünün lütfen. Kendinizi sinir etmekten başka işe yaramaz bu.
Ha fiilen gerçekleştirmek gibi bir niyetiniz varsa çok çirkin. Karşınızdaki de insan ve duyguları var unutmayın.
Partnerine herhangi bir duygusallık hissetmeden sevişilebilir diyenler oluyor, mantıklı geliyor ( ben yapamazdım).
Ancak eğer hayatınızda biri varsa ve seviyorsanız (bu kısmı içinizde sorgulayın, seviyor musunuz?), kalbinizde nişanlınız varken zaten gidip de başka biriyle sevişemezsiniz. Olmamalı. Mide alamaz zaten bunu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?