Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha hayal kurmak gibisi var mi ya
Ama tabi kk klasigi olarak yine en namuslu kim yarismasi yapilmiş yorumlarda
Hadi hanimlar hadi, hepimizin hayali ömür boyu beyaz atletiyle salonda oturan killi kobekli bi adamla sevismek degil
Hayatta her şeyin olabilme olasılığını yüzde 1 görürüm.
Kendime bu sebeple sıklıkla,
küçücük dahi olsa fırsat ya da koşullar gereğinde her türlü şeyi yapabilme potansiyelim olduğunu hatırlatırım.
Katil, hırsız, ahlaksız, aldatan veya aldatılan, madde kullanımı vb tüm kınadığımız şeyler başımıza gelebilir ya da yapabiliriz.

Hayalleri de etik kurallarla sınırlayacaksak ohoo yaşamanın ne manası var yani
Hele cinsel zevk meselesinde, dünya turu atarım ahahahahahah
Bayağı ahlaksızmışım ben

O işin sonu b.k söylim

İnsan bir havalanıyor sonra dibe çöküyor.

Not: Yaşadım biliyorum

Doğrudur. Ama erkekler kuyruğu dik tutuyor. İki kızdan birini seçip evleniyorlar. Seçimlerinin doğru olduğuna da inanıyorlar.

Yok, yapabileceğimi sanmıyorum ama fikir de cazip geliyor bir yandan. Konuyu açmak iyi geldi sizinki gibi yorumlarla rahatladım teşekkür ederim. :)
Beni evlilik korkusu saldı. Gidem tabak çanak bakam bari.
aynen kafayı dağıtın tabak çanak olur, nevresim olur, ev terliği olur bakın bir şeyler işte

aynen kafayı dağıtın tabak çanak olur, nevresim olur, ev terliği olur bakın bir şeyler işte
Tüylü terliklerimi giyip gezme hayali kurayım bari

Onu bile aldı. Eve giremeyecekler eşyadan.
Daha düdüklü tencerem yok taam mı

Bu kadar çok saklama kabı hayra alamet değil. Bizi doğrayıp saklama kabına koyma potansiyeli var.
Kocişimle çift etkinliği yapmış oluruz fena mı hahahah

Annem bugün beynimi yıkadı almak zorundasın düdüklü tenceresiz mutfak mutfak değildir diye. Sori

Bu kk bana çok şey öğretiyor. Bazen kocamı sevmediğimi, kötü bir evliliğim olduğunu öğreniyorum, bazen pis günahkar olduğumu öğreniyorum, arada geniş olduğum falan yüzüme çarpılıyor,şimdi de yıllardır mutfağım olmadığını öğrendim. Aydınlanma yaşıyorum şu an.

Sana bi sır vereyim kadın bile diiliz

Böyle hissetmen normal bence kimisinde böyle olabiliyor .. bence birliktelik yasama eğer yasarsan nişanlın tamamen biter gözünde .. hatta emin olmadan da evlenme

Böyle hissetmen normal bence kimisinde böyle olabiliyor .. bence birliktelik yasama eğer yasarsan nişanlın tamamen biter gözünde .. hatta emin olmadan da evlenme
Yok yapmazdım zaten. Şimdi emin de oldum kendimden. Düğün öncesi tribi bende farklı işlemiş :))

Ben dudukluden korkuyorum. Duduklude bir sey pisecekse anam pisiriyor Basima is acarim ben duduklude.
Ben hayatımda bi kere düdüklüyle bir şey pişirdim onda da ocağı kapatmak için mutfağa komando gibi sürünerek girdim nerdeyse. Anam benim onu kullanamayacağıma ikna olmadı bir türlü.

Bu soruna istediğin şekilde cevap verecek birini arıyorsan boşuna bekleme bence. Evleneceğin insana yazık, herşeyden önce karşında bir insan var. Umarım öyle bir hata yapmazsın ve de evleneceğin kişide sana karşı böyle bir harekette bulunmaz. Sonuçta her insan herşeyin en iyisine layıktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…