- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Hayatta her şeyin olabilme olasılığını yüzde 1 görürüm.Ahahaha hayal kurmak gibisi var mi ya
Ama tabi kk klasigi olarak yine en namuslu kim yarismasi yapilmiş yorumlarda
Hadi hanimlar hadi, hepimizin hayali ömür boyu beyaz atletiyle salonda oturan killi kobekli bi adamla sevismek degil
İlginçmiş izleyeyim. Sonra ödüm kopar kesinAçık çek filmi izlemenizi tavsiye ederim ordada böyle birşey vardı eşlere 1 hafta açık çek veriyorlar kadınlarda aynı filan izleyin görün bence
O işin sonu b.k söylim
İnsan bir havalanıyor sonra dibe çöküyor.
Not: Yaşadım biliyorum
aynen kafayı dağıtın tabak çanak olur, nevresim olur, ev terliği olur bakın bir şeyler işteYok, yapabileceğimi sanmıyorum ama fikir de cazip geliyor bir yandan. Konuyu açmak iyi geldi sizinki gibi yorumlarla rahatladım teşekkür ederim. :)
Beni evlilik korkusu saldı. Gidem tabak çanak bakam bari.
Tabak canak bakmasin artik, boyum kadar tabak canak aldiaynen kafayı dağıtın tabak çanak olur, nevresim olur, ev terliği olur bakın bir şeyler işte
Onu bile aldı. Eve giremeyecekler eşyadan.Tabak canak bakmasin artik, boyum kadar tabak canak aldi
Tuylu terlik diyeceğim ama......
He iste o yuzden diyemiyorum. Sey yapsın mesela SAKLAMA KABI alsinOnu bile aldı. Eve giremeyecekler eşyadan.
He iste o yuzden diyemiyorum. Sey yapsın mesela SAKLAMA KABI alsin
Beni biraz zor da sen kac kendini kurtar.Bu kadar çok saklama kabı hayra alamet değil. Bizi doğrayıp saklama kabına koyma potansiyeli var.
Tüylü terliklerimi giyip gezme hayali kurayım bariaynen kafayı dağıtın tabak çanak olur, nevresim olur, ev terliği olur bakın bir şeyler işte
Daha düdüklü tencerem yok taam mıOnu bile aldı. Eve giremeyecekler eşyadan.
Kocişimle çift etkinliği yapmış oluruz fena mı hahahahBu kadar çok saklama kabı hayra alamet değil. Bizi doğrayıp saklama kabına koyma potansiyeli var.
Daha düdüklü tencerem yok taam mı
Annem bugün beynimi yıkadı almak zorundasın düdüklü tenceresiz mutfak mutfak değildir diye. SoriBenim 7 yıldır yok, hiç eksikliğini hissetmedim. Diğer tencereler bişirmiyor mu?
Annem bugün beynimi yıkadı almak zorundasın düdüklü tenceresiz mutfak mutfak değildir diye. Sori
Sana bi sır vereyim kadın bile diilizBu kk bana çok şey öğretiyor. Bazen kocamı sevmediğimi, kötü bir evliliğim olduğunu öğreniyorum, bazen pis günahkar olduğumu öğreniyorum, arada geniş olduğum falan yüzüme çarpılıyor,şimdi de yıllardır mutfağım olmadığını öğrendim. Aydınlanma yaşıyorum şu an.
Böyle hissetmen normal bence kimisinde böyle olabiliyor .. bence birliktelik yasama eğer yasarsan nişanlın tamamen biter gözünde .. hatta emin olmadan da evlenmeİlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Yok yapmazdım zaten. Şimdi emin de oldum kendimden. Düğün öncesi tribi bende farklı işlemiş :))Böyle hissetmen normal bence kimisinde böyle olabiliyor .. bence birliktelik yasama eğer yasarsan nişanlın tamamen biter gözünde .. hatta emin olmadan da evlenme
Ben dudukluden korkuyorum. Duduklude bir sey pisecekse anam pisiriyorBenim 7 yıldır yok, hiç eksikliğini hissetmedim. Diğer tencereler bişirmiyor mu?
Ben hayatımda bi kere düdüklüyle bir şey pişirdim onda da ocağı kapatmak için mutfağa komando gibi sürünerek girdim nerdeyse. Anam benim onu kullanamayacağıma ikna olmadı bir türlü.Ben dudukluden korkuyorum. Duduklude bir sey pisecekse anam pisiriyorBasima is acarim ben duduklude.
Ay ben de korkuyom valla. Komşunun patladı bi kere o zamandan beri ocakta düdüklü olan mutfağa gitmem. Normal tencere her işi görüyor.Ben dudukluden korkuyorum. Duduklude bir sey pisecekse anam pisiriyorBasima is acarim ben duduklude.
Bu soruna istediğin şekilde cevap verecek birini arıyorsan boşuna bekleme bence. Evleneceğin insana yazık, herşeyden önce karşında bir insan var. Umarım öyle bir hata yapmazsın ve de evleneceğin kişide sana karşı böyle bir harekette bulunmaz. Sonuçta her insan herşeyin en iyisine layıktır.İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?