Şuraya, nişanlım evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak istiyor, diye konu acsaydiniz neler yazılırdı acaba? Ama yapmak isteyen bir kadın olunca, nasıl da anlayışlı olmuş herkes hayretle okuyorum yazılanları.
Bu yapmak istediğiniz şeyin adı, aldatmak. Kendinize yakistiriyorsaniz yapın, kim engel olabilir size, sizden başka? Ama burada verilen cevaplarla gaza gelmeyin, emin olun reelde bunu yapan kadına buradakilerde dahil, hiç kimse sırtını sıvazlayıp, bu kadar anlayışlı olmazlar.
Ben sizin gibi hissetmedim, sevdiğim adamla evleneceğim için çok heyecanlıydım. Heleki düğüne son bir ay kala hem çıkan aksilikler hemde yapılacaklar yüzünden nefes alacak vaktim yoktu. Yapmayı düşündüğünüz şey yanlış, hiç bir bahaneye sığınmayın. Üstelik biriyle birlikte olunca ne olacak sanıyorsunuz? Ne geçecek elinize? Evlilikten korkuyorum diyorsunuz, korkunuzu mu geçirecek, beklentiniz nedir?
Siz nisanlinizi sevmiyorsunuz. Bence ya ayrılın ya düğünü erteleyin. Ama aldatmayın nisanlinizi. Ne erkeğe ne kadına aldatmak yakışmaz.