• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu nasıl başlamış, nasıl devam ediyo :KK48: sakinliğinize hayran kaldım. Zaten son bi gol dememişsiniz, evlenince sonsuzluğa adım atıcam aklım yeni kalp çarpıntısında kalır mı? Diye endişe ediyorsunuz, olur bazen öyle korkular. Amaaan sevdiğin adamla evleniyorsun boşkoy başka heyecanları. Konu hallolmuş ama yorum yapmasam olmazdı :KK45:

Konu nasıl başlamış, nasıl devam ediyo :KK48: sakinliğinize hayran kaldım. Zaten son bi gol dememişsiniz, evlenince sonsuzluğa adım atıcam aklım yeni kalp çarpıntısında kalır mı? Diye endişe ediyorsunuz, olur bazen öyle korkular. Amaaan sevdiğin adamla evleniyorsun boşkoy başka heyecanları. Konu hallolmuş ama yorum yapmasam olmazdı :KK45:
Boş koydum hepsini de ablalar lince doymadı heveslerini alsınlar dedim napayım :D

Bu kk bana çok şey öğretiyor. Bazen kocamı sevmediğimi, kötü bir evliliğim olduğunu öğreniyorum, bazen pis günahkar olduğumu öğreniyorum, arada geniş olduğum falan yüzüme çarpılıyor,şimdi de yıllardır mutfağım olmadığını öğrendim. Aydınlanma yaşıyorum şu an. :KK53:
Ama lazım o düdüklü.
Geçen bir fasulye 2 saatte pişmedi ya!
Onu düdüklüye koysaydım 20 dk süresi vardı.
Hele tüm et yemeklerini mutlaka düdüklüde ön pişirme yapıp, ardında fırın y da tenceresine alırım pamuk gibi olur.
Düdüklü candır😍

Ama lazım o düdüklü.
Hele tüm et yemeklerini mutlaka düdüklüde ön pişirme yapıp, ardında fırın y da tenceresine alırım pamuk gibi olur.
Düdüklü candır😍
Kafa karıştırıcı sözler bunlar :confused: Belki bi on sene sonra bu seviyeye gelirim :D

Ama lazım o düdüklü.
Düdüklü candır😍

Fasülye ve nohutu çok rahat pişiriyorum ben. Alıştım heralde artık. Et de yemiyoruz zaten, otçul bir aileyiz biz. 7 senedir hiç düdüklü eksikliği hissetmedim valla.

Fasülye ve nohutu çok rahat pişiriyorum ben. Alıştım heralde artık. Et de yemiyoruz zaten, otçul bir aileyiz biz. 7 senedir hiç düdüklü eksikliği hissetmedim valla.
Biz bayağı vahşi doğa ailesiyiz, otla alakalı şeyler yemeğin içine koyduğum biber maydonoz falan olabilir😂

Mutfak özel zevkimdir benim, bana kalsa tüm boylarda 3lt 5 lt falan da düdüklü alacağım, bendeki büyük üşeniyorum az yemek için kullanmaya.
Bu kullanmıyor halim😂😍

Düdüklü, yemek pişirmeyi bilmeyenin kurtarıcıdır.
Tüm malzemeleri çiğden at su koy tuz koy kapat, 25 dk sonra enfes yemek hazır😂

yalnız Estraven Estraven nasıl bir konu açtıysa, astroloji var, çeyiz, düğün, dernek, nişan var, yemek var, düdüklü var. Her derde deva konu 😂

Düdüklü, yemek pişirmeyi bilmeyenin kurtarıcıdır.
Tüm malzemeleri çiğden at su koy tuz koy kapat, 25 dk sonra enfes yemek hazır😂
Gecenlerde kusum aydin duduklude yemek yapti bi defada hem corba hem tavuk hem makarna yapiyorum dedi atti hepsini pisirdi sonra ayirarak ayri tabaklara koydu yediler 🤣

Şuraya, nişanlım evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak istiyor, diye konu acsaydiniz neler yazılırdı acaba? Ama yapmak isteyen bir kadın olunca, nasıl da anlayışlı olmuş herkes hayretle okuyorum yazılanları.

Bu yapmak istediğiniz şeyin adı, aldatmak. Kendinize yakistiriyorsaniz yapın, kim engel olabilir size, sizden başka? Ama burada verilen cevaplarla gaza gelmeyin, emin olun reelde bunu yapan kadına buradakilerde dahil, hiç kimse sırtını sıvazlayıp, bu kadar anlayışlı olmazlar.

Ben sizin gibi hissetmedim, sevdiğim adamla evleneceğim için çok heyecanlıydım. Heleki düğüne son bir ay kala hem çıkan aksilikler hemde yapılacaklar yüzünden nefes alacak vaktim yoktu. Yapmayı düşündüğünüz şey yanlış, hiç bir bahaneye sığınmayın. Üstelik biriyle birlikte olunca ne olacak sanıyorsunuz? Ne geçecek elinize? Evlilikten korkuyorum diyorsunuz, korkunuzu mu geçirecek, beklentiniz nedir?

Siz nisanlinizi sevmiyorsunuz. Bence ya ayrılın ya düğünü erteleyin. Ama aldatmayın nisanlinizi. Ne erkeğe ne kadına aldatmak yakışmaz.
Değil mi ya. Nişanlısı adam yapsa veya istese çoktaaan topa tutulmuş, öldürülmüştü burada.
Ama isteyen kadın olunca pek özgürlükçü kadınlarımız tam destek vermiş.E napsın öyle hissediyor, hisler çok önemli çünkü, öyle istiyor, içinden geliyor, içten gelen şeyler de çok önemli. Biz her içimizden geleni yapmalıyız çünkü, öyle bir dünya, yapalım, hemen sevişiverelim beğendiğimizle, çünkü özgürüz cinsellikte.
İnsan hayret ediyor bazen.
Şu rezalet alkışlandı, hatta geyiğe döndü ya, daha ne denilebilirki.

Konu sahibi için dileğim umarım nişanlısı da aynı düşüncelerdedir. Eşitlik sağlansın maksat.

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Tovbe estağfurullah daha neler okuyacaz bu bdv de,yat bacım önüne gelenle yat dilerim bir hastalık kapmassin, gerçi insanın ruhu kirlendikten sonra hastalık kapsa ki ne olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back