• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğününe saat 9:30'da artık gelin millet sıkıldı gidecekler diyen bir telefon üzerine gitmiş insanım ben. O kadar nefret etmiştim. Düğünü de annem çok istedi diye yapmıştım zaten. Dünyanın en gereksiz şeyiydi. Hiç özlemle ve mutlulukla anmıyorum 🤣 Şimdiki aklım olsa düğün yapmaz onbeş kiloluk gelinlik giymezdim valla.
9.30da düğüne giden gelin mi olur yanlışın var bahşişleri toplamaya gelen davulcudur o. :confused:

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Midemizi bulandırmaya ne hakkın vardı şimdi !

Neden evleniyorsunki Bide nişanlını sevdiğin felan yok sevgiyi bukadar basitleştirmeyin
sevginin ssini bile bildiğin yok seni kınıyorum Çok yazık dün konunun başlıgını gördüm okumamıştım keşkede okumaz olaydım bu senin kararın tabiki ama bu konuda bizden yakana çeyrek takmamızı bekleme Yinede Rabbim Akıl fikir hidayet versin

Bu ne iğrenç bir şey çok seviyorsunuz, onsuz olmayı asla düşünemiyorsunuz ama son kez onu aldatmak istiyorsunuz öyle mi ?
Şey yapın o halde hem kendinize 1 tane bulun, hem nişanlınıza.. Grup yapın. Ne de olsa son kez. :kahve:

O zaman bu kadar korkmayın kendinizden. Bana kalırsa siz bu dediğinizi yaparsanız bile daha mutsuz olacaksınız. Çünkü bunlar daha düşünceyken sizi bu kadar mutsuz ediyorsa, fiiliyata geçtiğini düşünemiyorum. Şeytan hep vesvese verir. İnsanlar zayıf varlıklardır. Özellikle de biz kadınlar. Daha çok duygularımıza kulak verdiğimiz, hassas olduğumuz için. Şeytana kulak asmayın. Aklınızdan atın nişanlınızı kaybederseniz ne kadar üzüleceğinizi düşünün ve vazgeçin.

Özellikle BİZ KADINLAR zayıf varlıklarız

Şaka gibisiniz

Bu durumun düğün stresiyle alakası yok ki, insan nişanlısını ve kendini bir şeyleri halleden olarak buluyor bu süreçte. Öpüşsen ay dur allasen şu da yapılacaktı oluyor o son 1 ayda. Siz başkasını istiyorsunuz hem de Ali Veli değil X bir kişi kimin olduğunun zerre önemi yok.
Bunun düşüncesi bile aldatma. Şeytan gerçekten bu süreçte uğraşıyor derlerdi de ben böylesini ilk kez görüyorum.

Aklımıza geleni dediniz, içim bir coştu vuhuuuu😂😂😂😂
Felekten bir gece film serisi 4 benden olurdu...
Hayaller işte.
Ahahaha hayal kurmak gibisi var mi ya :KK8:
Ama tabi kk klasigi olarak yine en namuslu kim yarismasi yapilmiş yorumlarda
Hadi hanimlar hadi, hepimizin hayali ömür boyu beyaz atletiyle salonda oturan killi kobekli bi adamla sevismek degil :confused:

Evlilik yaklasinca insan panik olur acaba hata mi yapiyorum diye. Ama sizin son bir kez "biriyle" birlikte olmak istiyorum demeniz garip geldi bana. Yani insan strese girince başkalariyla birlikte olmak isteyebilir herkesten vaz mı gececeğim diye düşünebilir. Ama uygulamayı düşünmez. Acaba aklinizda özel biri mi var ? Veya cinsel hayatinizda eksiklik mi hissediyorsunuz ?

Evlilik yaklasinca insan panik olur acaba hata mi yapiyorum diye. Ama sizin son bir kez "biriyle" birlikte olmak istiyorum demeniz garip geldi bana. Yani insan strese girince başkalariyla birlikte olmak isteyebilir herkesten vaz mı gececeğim diye düşünebilir. Ama uygulamayı düşünmez. Acaba aklinizda özel biri mi var ? Veya cinsel hayatinizda eksiklik mi hissediyorsunuz ?
Özel biri yok ve cinsel hayatımızın yolunda olduğunu düşünüyorum. Uygulamayı düşünemiyorum zaten, kafamda öyle bir istek var da fiili olacak bir şey değil.

Özel biri yok ve cinsel hayatımızın yolunda olduğunu düşünüyorum. Uygulamayı düşünemiyorum zaten, kafamda öyle bir istek var da fiili olacak bir şey değil.
Anladım daha önceki mesajinizda belirtmissiniz. Aksiyonsuz bir hayatım oldu diye. Bence icten ice aksiyonun evlilikle sonlandiğını düşünüyorsunuz. Evlenince birbirini seven iki insan olacaksiniz. Birbirinizin tapusunu almayacaksiniz rahat olun. Aksiyon sadece aşjta cikginliklar yapnakla olmaz nereden ne geleceği hiç belli olmaz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back