kocamla oyunlarımızı burda anlatsam olay olur
Gerçek bir flörtün yerini tutmuyor ayol. O heyecan, o kalp çarpıntısı, o midede uçuşan kelebekleeeer ❤❤❤
Ayy nişanlılık deme deme..Gerçekten flört etmeyi ben de özlüyorum. Nişanlımı sevmediğimden değil ama o açılma evresinden önceki minik flörtleşme, cilveleşme zamanları çok güzel oluyor. Nişanlılık dönemi en korkunç dönem bence :/
Ayy nişanlılık deme deme..
Her yerden sorular, her konu hakkında fikri olan biri. Düğün hazırlıkları korkunç korkunç
Sakin ol sakin. Geçiyo bir şekilde. Oyunlardaki bölüm sonu canavarı nişanlılık. Herşeyini çıldırmamaya veriyosun.Ağustosta düğünüm var, bir an önce Ağustos gelsin diye dualar ediyorum. Benim taraf gene neyse de nişanlımın tarafında her kafadan bir ses çıkıyor, deliricem.
Bence hanımefendı en dogru yorumu yapmıs. Bence de oyle dusunme canımBence öyle düşünme cnm
Gerçekten flört etmeyi ben de özlüyorum. Nişanlımı sevmediğimden değil ama o açılma evresinden önceki minik flörtleşme, cilveleşme zamanları çok güzel oluyor. Nişanlılık dönemi en korkunç dönem bence :/
Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var.
Başkalarıyla ilişki yaşamamız benim kabul edeceğim bir şey değil. Kesinlikle kıskanırım, kendim yapsam da kendimi asla affedemem. Niye böyle bir hevese kapıldığımı anlayamıyorum sorun bu.
Bende bunu yazacaktim. Farkli tecrubeleri merak ediyor olabilirsiniz.Nişanlınız ilkiniz mi ?
Kendi içinizde daha fazla kişiyle flört etseydim keşke dediğiniz oluyor mu ? Acaba başka insanlarla fazla bir tecrübe edinmediğiniz için bir şeyler kaçırıyorum diye mi düşünüyorsunuz ?
Anaha kendini gordum resmen. 1 yil nisalnli kaldik 10 yildir sevgiliydik ama 10 yilin sonubda o bir yil nisanlilik ne kadar berbatti. En kotu zaman da suphesiz dusun oncesi hazirliklari 4 ay surdu o donemdi. Yapmayacagim dedigim ne varsa yaptirildi. Simdiki aklim olsa asla paye vermem. İkimizde tek cocuk olunca hadi hevesleri var hayatta bir kez gorecekler diye diye su an geldigim nokta da hic guzel bir sey hatirlamadigimi farkettimAyy nişanlılık
Dün bir konuya daha yazdım. Sevgililik, nişanlılık ve evlilikten oluşan toplam 12-13 yıllık ilişkimizde en korkunç dönem 5 ay süren nişanlılık dönemiydi. Ki eşim de ben de çok sakin, çözüm odaklı, ufak şeyleri dert etmeyen insanlarız. Buna rağmen düğünü halledip balayına gidince bir hafta sarhoş gezdik, alkol komasına girecektik
Anaha kendini gordum resmen. 1 yil nisalnli kaldik 10 yildir sevgiliydik ama 10 yilin sonubda o bir yil nisanlilik ne kadar berbatti. En kotu zaman da suphesiz dusun oncesi hazirliklari 4 ay surdu o donemdi. Yapmayacagim dedigim ne varsa yaptirildi. Simdiki aklim olsa asla paye vermem. İkimizde tek cocuk olunca hadi hevesleri var hayatta bir kez gorecekler diye diye su an geldigim nokta da hic guzel bir sey hatirlamadigimi farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?