Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Türkçesi açık ilişki-açık evlilik, kullanılıyor çoğu yerde. Cinselliği özgürce yaşayalım - yaşatalım mentalitesi ile anlamsız tavsiyelerde bulunmak da moda oldu bu sitede. :))

Evliliğe düğün, çeyiz diye bakmıyor evet ama çok sağlıklı düşünmediği de ortada.

Size anlamsız geliyor olabilir, siz yapmazsınız eşinizle. Kadının böyle bir isteği var. Cidden bu “anlamsız” fakat yardımcı olmaya çalısan tavsiye yerine yorumların %90’ı gibi “vayy dorpah başıma şeytan vesvesesi boyun devrilsin” falan yazsam muhtemelen ilişkilerin %99’u gibi aldatılmayla sonuçlanacak. Toplumsal normların sağlıklı ilişkilerle sonuçlanmadığı ortada. Norm dedim ya bak çok entel hissettim fular bulam da takam

Şuraya, nişanlım evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak istiyor, diye konu acsaydiniz neler yazılırdı acaba? Ama yapmak isteyen bir kadın olunca, nasıl da anlayışlı olmuş herkes hayretle okuyorum yazılanları.

Bu yapmak istediğiniz şeyin adı, aldatmak. Kendinize yakistiriyorsaniz yapın, kim engel olabilir size, sizden başka? Ama burada verilen cevaplarla gaza gelmeyin, emin olun reelde bunu yapan kadına buradakilerde dahil, hiç kimse sırtını sıvazlayıp, bu kadar anlayışlı olmazlar.

Ben sizin gibi hissetmedim, sevdiğim adamla evleneceğim için çok heyecanlıydım. Heleki düğüne son bir ay kala hem çıkan aksilikler hemde yapılacaklar yüzünden nefes alacak vaktim yoktu. Yapmayı düşündüğünüz şey yanlış, hiç bir bahaneye sığınmayın. Üstelik biriyle birlikte olunca ne olacak sanıyorsunuz? Ne geçecek elinize? Evlilikten korkuyorum diyorsunuz, korkunuzu mu geçirecek, beklentiniz nedir?

Siz nisanlinizi sevmiyorsunuz. Bence ya ayrılın ya düğünü erteleyin. Ama aldatmayın nisanlinizi. Ne erkeğe ne kadına aldatmak yakışmaz.

Aşık değilsin demek ki. Aşık olunca cinsel manada da başka kimseyi istemiyor insan. Evlilik kararını gözden geçir her şey için geç olmasın

Vaaav atraksiyonlu konu acilmis

Direk yeni üye mi diye baktim, degilmis.

Aklima sey geldi benim direk..hani sevgililer uzun süre beraberlikte birbirine benzer ayni anda düsünür vs ya hani..telepati gibi..

Acaba sevgilinde böyle düsünüyormudur?

Bende evlenmeden önce ailemi sehir sehir gezdireyim maddi kazanclarimi onlara harcayim.. evlenince yapamam bukadar kolay diye düsünüyordum cok masum buldum kendimi suan

Canım zaten böyle bişey yapmayacağını kendin de biliyorsun belirtmişsinde. Aklından geçirmek bile bana göre kötü düşünsene karşındaki de böyle birşey düşünüyor böyle düşünerek aklından atabilirsin bu düşünceyi belki. ama ne bilim bişey diyemicem ben evlenmeden önce de sonra da kendimi eşimden başkasıyla düşünmedim düşünemem de şahsen. Acaba nisanliniza gerçekten aşık mısınız yoksa birbinize alışkanlıklardan dolayı mı baglisiniz bı dusunun isterseniz umarım anlatabilmişimdir..

+1 Ben evlenirken de aklımda hala evden bir çalışan eksiliyor acaba borçları odeyebilirlermi düşüncesi vardı

Bekarlığa veda partinize erkek dansöz çağırın ordan yürürsünüz

Başlığa bakıp konuya girmemiştim ne bileyim çeyiz derdi nişanlı derdi sanmıştım.Meğer esas aksiyon burdaymış

Nişanlınızla anlaşıp, asla konuşmayacağınız 1 gece izni verin birbirinize, ne diyeyim.
Open mind ilişki bana göre değil, ama dünyaya yaygın.
Yadırgamam, tercihtir.
Diyete girmeden yenen son hamburger, sahurda içilen son sigara su gibi bir şey olsa gerek:)

Ortalık karışmış. Yaşa kızım kim tutar. Son yaşadığın kişi de sana kafayı takar vay haline.

O cok daha kolay yahu
Gece bara gider kapar birini atar eve , bundan kolay ne var
Esas erkegin bulmasi zor
O da cesaret işi sapık mı psikopat mı, bulaşıcı hastalık var mı? Bar da bulunan erkek pek tekin olmaz ( niye bu kadar detaylı düşünüyorsam banane sanki bunlar hep işsizliğimden)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…