-Konu sahibinin kendini öldürme ihtimali olan bi adama bunu soracak kadar şuursuz olduğunu sanmıyorum. Gayet aklı başında evliliğe çeyiz, düğün, kocama ne aldırsam üçgeninde bakmayan sorgulayan bir kadın bence.
-Adını ben koymadım koymuşlar, kullanıyorum, ingilizce yazılan her şeye çık intilsin bırıvı yazılmasından gına geldi bu sitede, türkçesi olsa onu söylerdim.
Türkçesi açık ilişki-açık evlilik, kullanılıyor çoğu yerde. Cinselliği özgürce yaşayalım - yaşatalım mentalitesi ile anlamsız tavsiyelerde bulunmak da moda oldu bu sitede. :))
Evliliğe düğün, çeyiz diye bakmıyor evet ama çok sağlıklı düşünmediği de ortada.
Size anlamsız geliyor olabilir, siz yapmazsınız eşinizle. Kadının böyle bir isteği var. Cidden bu “anlamsız” fakat yardımcı olmaya çalısan tavsiye yerine yorumların %90’ı gibi “vayy dorpah başıma şeytan vesvesesi boyun devrilsin” falan yazsam muhtemelen ilişkilerin %99’u gibi aldatılmayla sonuçlanacak. Toplumsal normların sağlıklı ilişkilerle sonuçlanmadığı ortada. Norm dedim ya bak çok entel hissettim fular bulam da takam
Birde torunlarınaNişanşınıza teklif edin Grup falanda deneyin. Evlenince içinizde kalmasın
Hem ilerde çocuklarınıza anlatacağınız anınız olur
+1 Ben evlenirken de aklımda hala evden bir çalışan eksiliyor acaba borçları odeyebilirlermi düşüncesi vardıVaaav atraksiyonlu konu acilmis
Direk yeni üye mi diye baktim, degilmis.
Aklima sey geldi benim direk..hani sevgililer uzun süre beraberlikte birbirine benzer ayni anda düsünür vs ya hani..telepati gibi..
Acaba sevgilinde böyle düsünüyormudur?
Bende evlenmeden önce ailemi sehir sehir gezdireyim maddi kazanclarimi onlara harcayim.. evlenince yapamam bukadar kolay diye düsünüyordumcok masum buldum kendimi suan
Bekarlığa veda partinize erkek dansöz çağırın ordan yürürsünüzİyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
O da cesaret işi sapık mı psikopat mı, bulaşıcı hastalık var mı? Bar da bulunan erkek pek tekin olmaz ( niye bu kadar detaylı düşünüyorsam banane sankiO cok daha kolay yahu
Gece bara gider kapar birini atar eve , bundan kolay ne var
Esas erkegin bulmasi zor
Aklımıza geleni dediniz, içim bir coştu vuhuuuuBana isteginiz cok insani geldi
Ama aklimiza her geleni yapsaydik ohoo
Serseri doludur oralar :)Turkiye'de sevisecek erkek bulmaktan kolay bir sey yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?