- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
O cok daha kolay yahuEstraven merakımdan soruyorum. Diyelim ki uygulamaya geçireceksin nasıl bulmayı planlıyorsun? Bi erkeğin bi kadını bulması kolayda (para karşılığında gibi gibi) bi kadın nasıl bulur ki? :)
Kocanla et flörtünü. Geçen hafta kargoyu alıp gelmiş benimki dedim ki merhaba postacı bey tanışalım mı? Kıpss
Allah kahretmesin çenem düştü iyice goygoya bağladım.
Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım.
İlk sevgilimle çok kavga ederdik, burada özelliklerini gömdüğüm ne kadar erkek özelliği varsa hepsine sahipti sağ olsun.
Ama ilk sevgilimdi ve tamamen ayrılacak cesareti gösteremiyordum. İlkti, seviyordum, duygusal ve saçma dönemlerimdi.
Cinsel birlikteliğimiz yoktu, o yüzden başkasıyla sevişmek gibi bir isteğim olmadı ama başkasıyla sevgili olmanın nasıl bir şey olduğunu merak etmeye başlamıştım. Başkasıyla sevgili olup neyin ne olduğunu görsem ama yine onunla devam etsem gibi saçma bir ruh hali.
Bir süre bu düşüncelerle boğuştum, sonunda ayrıldım. Çünkü artık sevmediğimi, 3 sene geçirip beraber büyüdüğüm için kopamadığımı fark ettim.
Siz seviyorum diyorsunuz ama içinizde, ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler var bence.
Belki evlilik korkusu belki nişanlınızla ilgili içinize sinmeyen şeyler var.
Bunu atlatmadan evlenmeyin. Gerekirse düğünü erteleyin gerekirse iptal edin. Ama bu düşüncelerle evlenirseniz kendinize de karşınızdakine de kötülük edersiniz.
İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Olgunlukla mı karşılayacak? Siz olsanız olgunlukla karşılar mıydınız nişanlınızın böyle bir talebini gerçekten merak ederek soruyorum.Muhtemelen düğün öncesi korkusu. Nişanlına sor bence sadece fiziksel bi şey olduğunu söylersen olgunlukla karşılayabilir. Haber vermeden yaparsan aldatma olur. Aldatmak da dünyadaki en iğrenç en aşağılık hareket bence.
Olgunlukla mı karşılayacak? Siz olsanız olgunlukla karşılar mıydınız nişanlınızın böyle bir talebini gerçekten merak ederek soruyorum.
Sizin ya da kimsenin kimseye böyle bir soru sormaya hakkı yok bence :) Yani siz bunu kabul edilemez bulabilirsiniz, bence de öyle ama dünyada open relationship yaşayan milyonlarca insan var. İki tarafın da rızası olduğu sürece kimsenin ne yargılamaya ne de kınamaya hakkı var diye düşünüyorum.
Diyet öncesi tıka basa yemek gibi bi şeyİyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Hanımefendi bu dünyada yanında yürüyen eşi başka adama baktı diye öldüren de milyonlarca insan var. Yani verdiğiniz tavsiye mantıklı mı sizce? Benim sormaya hakkım var, sizin de cevap vermeme hakkınız var evet. Ama verdiğiniz tavsiyeyi kime verdiğinizi bilmiyorsunuz, belki kadının nişanlısı kıskançlık krizi geçirip öldürecek kadını. Adını da koymuşsunuz open relationship çok entelektüel oldunuz bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?