Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estraven merakımdan soruyorum. Diyelim ki uygulamaya geçireceksin nasıl bulmayı planlıyorsun? Bi erkeğin bi kadını bulması kolayda (para karşılığında gibi gibi) bi kadın nasıl bulur ki? :)
O cok daha kolay yahu
Gece bara gider kapar birini atar eve , bundan kolay ne var
Esas erkegin bulmasi zor

Cok ilginc. Boyle birseyi bir defa yaptiginizda hersey normale donecek mi? Bence farkli kişilere olan merak ve isteginiz devam edermiş gibi geldi bana, belki de acik ilişki insanisinizdir?
İyi düşünün evlenirken diyebilirim bana pek siradan bir dusunceymiş gibi gelmedi sanki.

Kocanla et flörtünü. Geçen hafta kargoyu alıp gelmiş benimki dedim ki merhaba postacı bey tanışalım mı? Kıpss
Allah kahretmesin çenem düştü iyice goygoya bağladım.

Bu flort olaylarini ben de ozledim. Bir ara evde baska odaya geçip eşime mesajlar atiyordum eskisi gibi

ben böyle düşünceleri normal buluyorum. Bilmediğiniz bişeyin içine girdiğiniz için muhtemelen korkuyorsunuz. Belki sıkılmaktan korkuyosunuz belki erken evlendiğinizi düşünüyosunuz. Bi belgesel izledim aslında her insanın tuhaf karşılanabilcek fantezilerinin içinde çok normal,herkesin düşündüğü psikolojik nedenler varmış. O yüzden kimsenin düşüncesine tuhaf bakmıyorum. Ama aldatmak normal demek değil bu. Ki siz böyle bişey yaparsanız aldatmış oluyorsunuz. Nişanlınızla konuşun bu kadar açık olmak zorunda değilsiniz ama sence evlenince birbirimizden sıkılır mıyız ? Başka birileriyle olsaydık,tüh keşke hayatı biraz daha yaşasaydık der miyiz ?gibi. En azından belki korkunuz varsa onlara çözüm olur.

Bir şeyi düşünmen veya istemen yapmakla aynı şey değil. Kendini fazla sıkma. Bir fantezi olduğunu düşünüyorum herkesin binbir çeşit asla gerçeğe dokemeyecegi ve imkanı olsa da yapmayacagi inançlari, değerleri, yaşam tarzı ile çok ters fantezileri olabileceğini düşünüyorum.
Eyleme geçirmediğin sürece kendini suçlu veya kötü hissetme.

Siz bunu yazinca kendimi okudum resmen.
Ergen zamanlarimda benimde uzun sureli bir ilişkim olmuştu ilkti ve tam 3 yıl surmustu. İlişki içindeyken bana karsi kotu sayilmazdi ve onu cok seviyordum asla ayrilma niyetim yoktu ama başkalarini, disariyi da merak ediyordum arada sirada.
Benzer dusuncelere O'da sahipmiş ki beni sonunda aldatmişti :))) çok geçmeden 2 ay gibi bir sure icerisinde yalvar yakar geri dönmüştü, bir anlik meraginin peşinden gidip denemişti galiba ama iyi de yapmişti simdi bakiyorum da iyi ki devam etmemisiz diyorum, ondan ayrildiktan sonra oldukca kisa sure icerisinde bir suru sevgili, flort yapmistim 1 haftalik iliskiler vs ...
Ama konu sahibinin ilk erkek arkadasi degil ve evlenecek yaşta oldugu için ayni şekilde dusunmemiştim.

Ha bu arada eşimle tanıştığımda yaşım küçüktü. Hayatı tabiki çok yaşamamıştım. Şehrimdeki çoğu yeri bile onunla gördüm. Senelerdir çok uzun senelerdir sevişiyorum hiç sıkılmadım :) her yaklaştığımda aynı heyecanı hissediyorum keza o da öyle. Eğer birbirinizi seviyosanız gerçekten böyle düşüncelere kapılmayın,korkuyosanız korkmayın heyecan kaybolmuyor :)

Muhtemelen düğün öncesi korkusu. Nişanlına sor bence sadece fiziksel bi şey olduğunu söylersen olgunlukla karşılayabilir. Haber vermeden yaparsan aldatma olur. Aldatmak da dünyadaki en iğrenç en aşağılık hareket bence.

Olgunlukla mı karşılayacak? Siz olsanız olgunlukla karşılar mıydınız nişanlınızın böyle bir talebini gerçekten merak ederek soruyorum.

Olgunlukla mı karşılayacak? Siz olsanız olgunlukla karşılar mıydınız nişanlınızın böyle bir talebini gerçekten merak ederek soruyorum.

Sizin ya da kimsenin kimseye böyle bir soru sormaya hakkı yok bence :) Yani siz bunu kabul edilemez bulabilirsiniz, bence de öyle ama dünyada open relationship yaşayan milyonlarca insan var. İki tarafın da rızası olduğu sürece kimsenin ne yargılamaya ne de kınamaya hakkı var diye düşünüyorum.

Iki sey olabilir. Birincisi bir omur ayni kisiyle birlikte olmak sizi korkutuyor olabilir. Yani tek eslilik belki size gire degildir. Ikincisi belki nisanlinizin evlenmek istediginiz kisi oldugundan emin degilsiniz. Cunku insan sevince gozu baskasini gormez, baskasiyla beraber olmak da istemez.
Bir psikologa sordunuz mu bu durumu?

Hanımefendi bu dünyada yanında yürüyen eşi başka adama baktı diye öldüren de milyonlarca insan var. Yani verdiğiniz tavsiye mantıklı mı sizce? Benim sormaya hakkım var, sizin de cevap vermeme hakkınız var evet. Ama verdiğiniz tavsiyeyi kime verdiğinizi bilmiyorsunuz, belki kadının nişanlısı kıskançlık krizi geçirip öldürecek kadını. Adını da koymuşsunuz open relationship çok entelektüel oldunuz bravo

Diyet öncesi tıka basa yemek gibi bi şey yapma öyle şeyler

-Konu sahibinin kendini öldürme ihtimali olan bi adama bunu soracak kadar şuursuz olduğunu sanmıyorum. Gayet aklı başında evliliğe çeyiz, düğün, kocama ne aldırsam üçgeninde bakmayan sorgulayan bir kadın bence.
-Adını ben koymadım koymuşlar, kullanıyorum, ingilizce yazılan her şeye çık intilsin bırıvı yazılmasından gına geldi bu sitede, türkçesi olsa onu söylerdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…