• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana uyan bir şey değil söylediğiniz ama değer yargılarımı ve inançlarımı bir kenara bırakarak cevap vermeye çalışayım.

Her ilişkinin kendi içinde bir dinamiği vardır ve her ilişki aynı şekilde yürümez. Eğer ki böyle bir arzunuz varsa ve nişanlınızın da buna ılımlı yaklaşacağını/yaklaşabileceğini düşünüyorsanız bu teklifi ona sunabilirsiniz. Ya da grup seks fanteziniz varsa bu şekilde onun da dahil olabileceği bir teklif sunabilirsiniz, bilemiyorum. Nişanlınız bunu kabul ederse eder, etmezse de ya siz düşüncenizi değiştirme yoluna gidebilirsiniz ya da yollarınızı ayırabilirsiniz. Her insan tek eşli bir yaşam sürdürecek diye bir kural yok, belki de evlenmek ve tek eşli olmak size göre bir şey değil. Ancak ondan gizli bir şekilde başkasıyla cinsel birliktelik yaşamak nişanlınızı aldatmak anlamına gelir, haliyle işin içine yalan girer ve kuracağınız evlilik bağının temelleri baştan sarsılır. Yani güvene dayalı bir evlilik temeli baştan çürümüş olur. Dolayısıyla ne yapacaksanız ya da yapmayı planlıyorsanız bunun nişanlınızın bilgisi dahilinde olması gerekir. Çünkü evlenecek ve bir aile kuracaksanız da birbirinizden şimdiden bir şeyler gizlememeyi prensip haline getirmelisiniz.

kocamla oyunlarımızı burda anlatsam olay olur 😂😂😂
Gerçek bir flörtün yerini tutmuyor ayol. O heyecan, o kalp çarpıntısı, o midede uçuşan kelebekleeeer ❤❤❤

Gerçekten flört etmeyi ben de özlüyorum. Nişanlımı sevmediğimden değil ama o açılma evresinden önceki minik flörtleşme, cilveleşme zamanları çok güzel oluyor. Nişanlılık dönemi en korkunç dönem bence :/

Gerçekten flört etmeyi ben de özlüyorum. Nişanlımı sevmediğimden değil ama o açılma evresinden önceki minik flörtleşme, cilveleşme zamanları çok güzel oluyor. Nişanlılık dönemi en korkunç dönem bence :/
Ayy nişanlılık deme deme..
Her yerden sorular, her konu hakkında fikri olan biri. Düğün hazırlıkları korkunç korkunç

Ayy nişanlılık deme deme..
Her yerden sorular, her konu hakkında fikri olan biri. Düğün hazırlıkları korkunç korkunç

Ağustosta düğünüm var, bir an önce Ağustos gelsin diye dualar ediyorum. Benim taraf gene neyse de nişanlımın tarafında her kafadan bir ses çıkıyor, deliricem.

Nışanlının bunu bir şekilde duyduğunu düşün. Onu kaybetmene değer mi? Alacakların vereceklerinden fazlaysa gözünü budaktan sakınma. Umarım pişman olacağın bir aktivite içersine girmezsin. Empati yapmayı da ihmal etme. Linç değil

Ahanda bu benim aklıma niye gelmedi yaa evlenmeden önce o_O süper fikirmiş

Ağustosta düğünüm var, bir an önce Ağustos gelsin diye dualar ediyorum. Benim taraf gene neyse de nişanlımın tarafında her kafadan bir ses çıkıyor, deliricem.
Sakin ol sakin. Geçiyo bir şekilde. Oyunlardaki bölüm sonu canavarı nişanlılık. Herşeyini çıldırmamaya veriyosun.
Ben bir süre sonra öyle bir gamsız oldum ki anlatamam. Gelinliğin boyu ayarlanacak ayakkabıyı unutmuşum yanımda. Herkesten ses çıkıyo, ayy nolcak, biri diyo gidip ayakkabıyı alalım 2 saat uzaklıktan, öbürü diyo ayy çok güzel olacaktı gelinlik nolcak şimdi böyle. Ben yükselttim kendimi, dedim ben ayakkabıyı biliyorum ayağım aynen böyle duruyo buna göre yap. Terzi, provada olan başka gelin, bizim ah vahlı tayfa far görmüş tavşan gibi kaldılar. Kadın diyo keseyim mi? Dedim kes ya kes ayakkabısına s*kayım, bize bişey olmasın. Mıçıcam nişanına :KK53:

Şahsen düğünden önceki bir ay deli dana gibi koşturup hısım akraba hatta akbabalarla uğraştığımdan olsa gerek sevişmenin s si bile geçmedi aklımdan . Ama siz de bu tarz şeyler düşünmemeye çalışın bana pek normal gelmedi.

Herkes tek eşliliğe uygun değildir. Bu sebeple karısını aldatan tek eşli kalamayan erkek dolu ortalık. Siz de belki o erkeklerin kadın versiyonusunuzdur. Olamaz mı? Olabilirrr diyorum. O yüzden bu evlilik işini tekrar bir düşünün.

Ayy nişanlılık :kızgın:
Dün bir konuya daha yazdım. Sevgililik, nişanlılık ve evlilikten oluşan toplam 12-13 yıllık ilişkimizde en korkunç dönem 5 ay süren nişanlılık dönemiydi. Ki eşim de ben de çok sakin, çözüm odaklı, ufak şeyleri dert etmeyen insanlarız. Buna rağmen düğünü halledip balayına gidince bir hafta sarhoş gezdik, alkol komasına girecektik :KK53:

çokkkkk saçma
her çiçekten bal alıyım mantığıı var sizde sanırım
aman onda da aklım kalmasın onun da tadına bakıyım gözüm açık gitmem:işsiz::duduk:

Başkalarıyla ilişki yaşamamız benim kabul edeceğim bir şey değil. Kesinlikle kıskanırım, kendim yapsam da kendimi asla affedemem. Niye böyle bir hevese kapıldığımı anlayamıyorum sorun bu.

Konudan bağımsız olarak nişanlısında manik depresif olan kişi siz miydiniz sanki öyle bir konu hatırlıyorum

Nişanlınız ilkiniz mi ?
Kendi içinizde daha fazla kişiyle flört etseydim keşke dediğiniz oluyor mu ? Acaba başka insanlarla fazla bir tecrübe edinmediğiniz için bir şeyler kaçırıyorum diye mi düşünüyorsunuz ?
Bende bunu yazacaktim. Farkli tecrubeleri merak ediyor olabilirsiniz.

Ayy nişanlılık :kızgın:
Dün bir konuya daha yazdım. Sevgililik, nişanlılık ve evlilikten oluşan toplam 12-13 yıllık ilişkimizde en korkunç dönem 5 ay süren nişanlılık dönemiydi. Ki eşim de ben de çok sakin, çözüm odaklı, ufak şeyleri dert etmeyen insanlarız. Buna rağmen düğünü halledip balayına gidince bir hafta sarhoş gezdik, alkol komasına girecektik :KK53:
Anaha kendini gordum resmen. 1 yil nisalnli kaldik 10 yildir sevgiliydik ama 10 yilin sonubda o bir yil nisanlilik ne kadar berbatti. En kotu zaman da suphesiz dusun oncesi hazirliklari 4 ay surdu o donemdi. Yapmayacagim dedigim ne varsa yaptirildi. Simdiki aklim olsa asla paye vermem. İkimizde tek cocuk olunca hadi hevesleri var hayatta bir kez gorecekler diye diye su an geldigim nokta da hic guzel bir sey hatirlamadigimi farkettim 😂

Anaha kendini gordum resmen. 1 yil nisalnli kaldik 10 yildir sevgiliydik ama 10 yilin sonubda o bir yil nisanlilik ne kadar berbatti. En kotu zaman da suphesiz dusun oncesi hazirliklari 4 ay surdu o donemdi. Yapmayacagim dedigim ne varsa yaptirildi. Simdiki aklim olsa asla paye vermem. İkimizde tek cocuk olunca hadi hevesleri var hayatta bir kez gorecekler diye diye su an geldigim nokta da hic guzel bir sey hatirlamadigimi farkettim 😂

Düğününe saat 9:30'da artık gelin millet sıkıldı gidecekler diyen bir telefon üzerine gitmiş insanım ben. O kadar nefret etmiştim. Düğünü de annem çok istedi diye yapmıştım zaten. Dünyanın en gereksiz şeyiydi. Hiç özlemle ve mutlulukla anmıyorum 🤣 Şimdiki aklım olsa düğün yapmaz onbeş kiloluk gelinlik giymezdim valla.

Buradaki yorumların da katkısıyla düşündüm dün gece. Benim sorunum hayatım boyunca yapma gereği duymadığım delilikleri bir daha asla yapamayacak olmanın farkına varmış olmam galiba. Aksiyon yoktu zaten de, aksiyonlara girişme ihtimali dahi kalmıyor. Bu da rahatsız etti. Yorum yapıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back