Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes daha iyi ihtimalleri, vazgeçmeyi, bu son durak mı korkusunu hissetmiştir. Sizi yargılayıp en ahlaklı en temiz kadın gibi görünmek isterdim ama yok ben sizi anlıyorum. Yorumlarınızdan yapamayacağınızı biliyorum. Sanırım aşırı sorumluluk sizi çok germiş az rahatlayın. Libido bu kadar yüksekse gidin sevgilinize gösterin ilginizi. Diğer alternatifleri sizde kendinize yakıştırmıyorsunuz. Canınız linç istedikçe gelin KK da yardımcı olurlar. Estraven

Linç konusunda güzel destek bulduğum doğru :) ama sizinki gibi yorumlar içimi rahatlattı açıkçası. Teşekkür ederim.

Nişanlısının namusu ne ya? Erkeklerin namusu filan değiliz biz, herkesin namusu kendine. Şu ağızları bırakalım önce biz kadınlar olarak.
Ben laf gelişi söyledim zaten

Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım.
İlk sevgilimle çok kavga ederdik, burada özelliklerini gömdüğüm ne kadar erkek özelliği varsa hepsine sahipti sağ olsun.
Ama ilk sevgilimdi ve tamamen ayrılacak cesareti gösteremiyordum. İlkti, seviyordum, duygusal ve saçma dönemlerimdi.

Cinsel birlikteliğimiz yoktu, o yüzden başkasıyla sevişmek gibi bir isteğim olmadı ama başkasıyla sevgili olmanın nasıl bir şey olduğunu merak etmeye başlamıştım. Başkasıyla sevgili olup neyin ne olduğunu görsem ama yine onunla devam etsem gibi saçma bir ruh hali.
Bir süre bu düşüncelerle boğuştum, sonunda ayrıldım. Çünkü artık sevmediğimi, 3 sene geçirip beraber büyüdüğüm için kopamadığımı fark ettim.

Siz seviyorum diyorsunuz ama içinizde, ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler var bence.
Belki evlilik korkusu belki nişanlınızla ilgili içinize sinmeyen şeyler var.
Bunu atlatmadan evlenmeyin. Gerekirse düğünü erteleyin gerekirse iptal edin. Ama bu düşüncelerle evlenirseniz kendinize de karşınızdakine de kötülük edersiniz.

Neden işiniz mi yok
Ne bileyim belki baskasina kotuluk yapma potansiyeli olan birilerine karsi, bir gicikligim vardir olabilir mi?Bence mumkun!Ben de yazdigim yoruma ille mudahil olucak birini bekliyordum,cok var boyle polemikli konular icinde ayri bir polemik cikaran,bilirsin...

Cnm ne istiyorsan onu yap. Hayat senin hayatın. Burada kimse sana yap ya da yapma diyemez.

Bedenin başka birini isterken ruhun ne diyor?
Ruhen vicdan azabı çekmeyecekmisin?

Estraven merakımdan soruyorum. Diyelim ki uygulamaya geçireceksin nasıl bulmayı planlıyorsun? Bi erkeğin bi kadını bulması kolayda (para karşılığında gibi gibi) bi kadın nasıl bulur ki? :)

Evet bilmez miyim biriyle denk geldim alıntıladım

Her evliligimden once "ulan bir daha flört yasayamayacagim o ilk heyecan hic olmayacak hayatimda" diye gecti icimden , ama dogru insanla beraber olunca zaten o ilk heyecani da aramiyor insan bunu anladim son evliligimde
Yani sizinki gibi seks dusuncem olmadi ama sanirim anliyorum ne hissettiginizi , ama evleneceginiz adam dogru insansa ve gercektrn seviyorsaniz dakin denemeyin boyle bir seyi

Estraven merakımdan soruyorum. Diyelim ki uygulamaya geçireceksin nasıl bulmayı planlıyorsun? Bi erkeğin bi kadını bulması kolayda (para karşılığında gibi gibi) bi kadın nasıl bulur ki? :)
Turkiye'de sevisecek erkek bulmaktan kolay bir sey yok ki.

Düşün öncesi korkusu olsa sanırım nişanlınla cinsel hayatının yolunda olmamak gerek yAni bi tezatlık var nişanlının bi no sunu atsana adamı aldatılmaktan kurtarayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…