Linç konusunda güzel destek bulduğum doğru :) ama sizinki gibi yorumlar içimi rahatlattı açıkçası. Teşekkür ederim.Herkes daha iyi ihtimalleri, vazgeçmeyi, bu son durak mı korkusunu hissetmiştir. Sizi yargılayıp en ahlaklı en temiz kadın gibi görünmek isterdim ama yok ben sizi anlıyorum. Yorumlarınızdan yapamayacağınızı biliyorum. Sanırım aşırı sorumluluk sizi çok germiş az rahatlayın. Libido bu kadar yüksekse gidin sevgilinize gösterin ilginizi. Diğer alternatifleri sizde kendinize yakıştırmıyorsunuz. Canınız linç istedikçe gelin KK da yardımcı olurlar.Estraven
Ben laf gelişi söyledim zatenNişanlısının namusu ne ya? Erkeklerin namusu filan değiliz biz, herkesin namusu kendine. Şu ağızları bırakalım önce biz kadınlar olarak.
Ne bileyim belki baskasina kotuluk yapma potansiyeli olan birilerine karsi, bir gicikligim vardir olabilir mi?Neden işiniz mi yok
İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.
[/sad
sadece Korkuevlenince geciyor
Evet bilmez miyim biriyle denk geldim alıntıladımNe bileyim belki baskasina kotuluk yapma potansiyeli olan birilerine karsi, bir gicikligim vardir olabilir mi?Bence mumkun!Ben de yazdigim yoruma ille mudahil olucak birini bekliyordum,cok var boyle polemikli konular icinde ayri bir polemik cikaran,bilirsin...
Turkiye'de sevisecek erkek bulmaktan kolay bir sey yok ki.Estraven merakımdan soruyorum. Diyelim ki uygulamaya geçireceksin nasıl bulmayı planlıyorsun? Bi erkeğin bi kadını bulması kolayda (para karşılığında gibi gibi) bi kadın nasıl bulur ki? :)
Düşün öncesi korkusu olsa sanırım nişanlınla cinsel hayatının yolunda olmamak gerek yAni bi tezatlık varİyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?