Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz şaka misiniz ya böyle mesajları gördükçe artık oturdugum yerden sinir oluyorum siz ne içiyor sunuz ya . Allah akıl fikir versin.bul nisanlina oda son kez başkasıyla olsun hatta daha ağır konuşacağım da olmayacak .!

Hala kıskanırım fiili durum farklı bu farklı. Ben de yapacak değilim. Benim gibi hissedenler olmuş mı onu merak ediyorum sadece.

Sizin gibi hisseden çok erkek olmuştur. Bunu kınamak için söylemiyorum. İlk okuduğumda ilk mesajınızı, bunu bir erkek yazsa hiç garipsemezdik dedim kendi kendime. O kadar çok örneği var ki. Erkek yapar anlamında söylemiyorum.O nedenle linç tayfada değilim ben.
Ama durum garip, bence bu durum ilerde sürekli kendinizden şüphelenmenize neden olabilir ve ilişkiyi yaşama kalitenizi düşürür. Sorunun kaynağını bulmalısınız.

ben de bir espri yapayım o zaman.
eşinizi @estravenden ve bilimum dişiden hatta dişi sineklerden uzak tutun. Mazallah yeşil ışık görünce geçebilir
Yok benşmki geçmez ona güveniyorum çevreyle güvenmiyorum

Keşke bulabilsem de rahatlasam artık. Evleneceğimiz ve onunla birlikte olduğum için mutluyum. Niye böyle hissettiğimi de anlasam harika olacak.

Tabi, olur da bir gün aldatılırsanız, eşinizin hiç suçu yoktur kadınlar kandırmıştır saf temiz kocişinizi. Nasıl atladık bu mükemmel kuralı.
Espri yaptım çevreye güvenmiyorum derken klasik bi söz ya yoksa yapar nie yapmasın kendime bile güvenmiyorum şahsen

"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" .
Ben bu sözü “eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, yeni bir üçüncü bulun” diye değiştirmek isterim hep

Bence yap icinde kalmasin . Ha evlnmeden onceee ha evlendikten sonraa ne fark eder ki
Sonucta bi imza yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…