Neden işiniz mi yokYeminle hacker olsaydim IP numarandan kim oldugunu ogrenir,ordan nisanlina ulasir su yazdigini okuturdumomur boyu birine bagli kalmak neden bu derece rahatsiz ediyor?bu kafayla merak etme canim benim evlenince de yaparsin o potansiyelin var senin...
Siz şaka misiniz ya böyle mesajları gördükçe artık oturdugum yerden sinir oluyorum siz ne içiyor sunuz ya . Allah akıl fikir versin.bul nisanlina oda son kez başkasıyla olsun hatta daha ağır konuşacağım da olmayacak .!İyi akşamlar herkese
Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Gibi gibinasıl anlamak istersen
Hala kıskanırım fiili durum farklı bu farklı. Ben de yapacak değilim. Benim gibi hissedenler olmuş mı onu merak ediyorum sadece.
Yok benşmki geçmez ona güveniyorum çevreyle güvenmiyorumben de bir espri yapayım o zaman.
eşinizi @estravenden ve bilimum dişiden hatta dişi sineklerden uzak tutun. Mazallah yeşil ışık görünce geçebilir
Keşke bulabilsem de rahatlasam artık. Evleneceğimiz ve onunla birlikte olduğum için mutluyum. Niye böyle hissettiğimi de anlasam harika olacak.Sizin gibi hisseden çok erkek olmuştur. Bunu kınamak için söylemiyorum. İlk okuduğumda ilk mesajınızı, bunu bir erkek yazsa hiç garipsemezdik dedim kendi kendime. O kadar çok örneği var ki. Erkek yapar anlamında söylemiyorum.O nedenle linç tayfada değilim ben.
Ama durum garip, bence bu durum ilerde sürekli kendinizden şüphelenmenize neden olabilir ve ilişkiyi yaşama kalitenizi düşürür. Sorunun kaynağını bulmalısınız.
Tabi, olur da bir gün aldatılırsanız, eşinizin hiç suçu yoktur kadınlar kandırmıştır saf temiz kocişinizi. Nasıl atladık bu mükemmel kuralı.Yok benşmki geçmez ona güveniyorum çevreyle güvenmiyorum
Espri yaptım çevreye güvenmiyorum derken klasik bi söz yaTabi, olur da bir gün aldatılırsanız, eşinizin hiç suçu yoktur kadınlar kandırmıştır saf temiz kocişinizi. Nasıl atladık bu mükemmel kuralı.
Keşke bulabilsem de rahatlasam artık. Evleneceğimiz ve onunla birlikte olduğum için mutluyum. Niye böyle hissettiğimi de anlasam harika olacak.
Ben bu sözü “eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, yeni bir üçüncü bulun” diye değiştirmek isterim hep"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı" .
Ben bu sözü “eğer iki kişi arasında kalıyorsanız, yeni bir üçüncü bulun” diye değiştirmek isterim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?