- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.441
yok canım kapatmıyorum :)çok güzel çok sevindim kalbini aşka kapama
valla çok iyiyim, ingilizce kursuna gidiyorum
yeni insanlarla tanışıyor, görüşüyorum
arkadaşlarımla dışarı çıkıp eğleniyorum
önümüzdeki ay karadeniz turuna gidicem
bu arada istemeye geldi birisi ben beğenmedim
Meraba darkmore, mesaj atamiyorum sana profilini goruntuleyemiyorum bisey sormak istiyorum senin bana mesaj atman mümkün mü acaba?
CANIM HANGİ ŞEHİRDESİNvalla çok iyiyim, ingilizce kursuna gidiyorum
neden sordunuz ?CANIM HANGİ ŞEHİRDESİN
Ne kadar güzel ❤ kendim de bir manipülatörden kurtuldum yapamadığım ne varsa yaptım. Böyle şeyleri okuyunca inanılmaz mutlu oluyorumoo arkadaşlar karadeniz turu da yaptım,pasaportta çıkardım
en büyük bi hayalim vardı onu da gerçekleştirdim
taliplerim de var
valla ne uzun zaman olmuş
harikaaa
Gerçekten ‘elalem ne der?’ diye şiddete, ihanete, hakarete, türlü eziyete ses çıkarmayan çeken kadınlara örnek olsun yaşadığınız... Gurur duyuyorum sizinle hemcinsiniz olarakoo arkadaşlar karadeniz turu da yaptım,pasaportta çıkardım
en büyük bi hayalim vardı onu da gerçekleştirdim
taliplerim de var
valla ne uzun zaman olmuş
harikaaa
ohhhh maşallah içime su serptin prensesvalla çok iyiyim, ingilizce kursuna gidiyorum
Valla şuanki hayatım çok çok iyiNe kadar güzel ❤ kendim de bir manipülatörden kurtuldum yapamadığım ne varsa yaptım. Böyle şeyleri okuyunca inanılmaz mutlu oluyorum
amin canım inşallah herkes mutlu olsunGerçekten ‘elalem ne der?’ diye şiddete, ihanete, hakarete, türlü eziyete ses çıkarmayan çeken kadınlara örnek olsun yaşadığınız... Gurur duyuyorum sizinle hemcinsiniz olarakHep çok mutlu olun.
adam 4- 5 bin maaş alıyor 400 tl nin lafı mı olur amaan boşver keşke 10 binlik isteseydimBu tarz şeyleri fiyatına kadar konuşmak çok ayıp değil mi? Sadece bana mı gereksiz geliyor? O insanla hayatını birleştirmek için evleniyorsun sonuçta. yok 450 olmaz 300 olsun, yok şöyle böyle. Bu şekilde başlayan bir evlilik sağlıklı ilerlemez kanımca.
aynı yerde çalışıyoruz her gün önüme çıkıyor görüyorumohhhh maşallah içime su serptin prenses
ne yalan söyleyeyim ilk baş konularında hep sana kızar inşallah senden ayrılır gibi konuşurdum ama
adam manyağında manyağı çıktı
alttan alta merak ediyor mu seni dedikodusu geliyor mu
hiç mi hiiiç önemseme
biliyorum aynı yerde çalıştığınızıaynı yerde çalışıyoruz her gün önüme çıkıyor görüyorum
valla çok iyiyim, ingilizce kursuna gidiyorum
en son gorustugun biri vardi ne oldu onaValla şuanki hayatım çok çok iyi
ve ondan ayrıldığım için çook mutluyum
çok büyük dersler çıkardım kendime
ayrıldık yalanlarını yakaladım ondan sonra da sınıfta hoşlandığım çocuk vardı onunla sevgili olduk onun da niyeti farklıymış ayrıldımen son gorustugun biri vardi ne oldu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?