Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Çok sevindim, ben bu sefer yapabileceğine inanmıştım zaten kim ne derse desin o heriften kurtulabileceğini tahmin ediyordum
Bize böyle güzel haberlerle gel valla boşver zaten görücüyü, bir süre keyfine bak, baş ağrısız hayatın tadını çıkar:)

CANIM HANGİ ŞEHİRDESİN

oo arkadaşlar karadeniz turu da yaptım,pasaportta çıkardım
en büyük bi hayalim vardı onu da gerçekleştirdim
taliplerim de var
valla ne uzun zaman olmuş
harikaaa
Ne kadar güzel ❤ kendim de bir manipülatörden kurtuldum yapamadığım ne varsa yaptım. Böyle şeyleri okuyunca inanılmaz mutlu oluyorum

oo arkadaşlar karadeniz turu da yaptım,pasaportta çıkardım
en büyük bi hayalim vardı onu da gerçekleştirdim
taliplerim de var
valla ne uzun zaman olmuş
harikaaa
Gerçekten ‘elalem ne der?’ diye şiddete, ihanete, hakarete, türlü eziyete ses çıkarmayan çeken kadınlara örnek olsun yaşadığınız... Gurur duyuyorum sizinle hemcinsiniz olarak Hep çok mutlu olun.

Bu tarz şeyleri fiyatına kadar konuşmak çok ayıp değil mi? Sadece bana mı gereksiz geliyor? O insanla hayatını birleştirmek için evleniyorsun sonuçta. yok 450 olmaz 300 olsun, yok şöyle böyle. Bu şekilde başlayan bir evlilik sağlıklı ilerlemez kanımca.

ohhhh maşallah içime su serptin prenses

ne yalan söyleyeyim ilk baş konularında hep sana kızar inşallah senden ayrılır gibi konuşurdum ama
adam manyağında manyağı çıktı
alttan alta merak ediyor mu seni dedikodusu geliyor mu
hiç mi hiiiç önemseme

Ne kadar güzel ❤ kendim de bir manipülatörden kurtuldum yapamadığım ne varsa yaptım. Böyle şeyleri okuyunca inanılmaz mutlu oluyorum
Valla şuanki hayatım çok çok iyi
ve ondan ayrıldığım için çook mutluyum
çok büyük dersler çıkardım kendime

Gerçekten ‘elalem ne der?’ diye şiddete, ihanete, hakarete, türlü eziyete ses çıkarmayan çeken kadınlara örnek olsun yaşadığınız... Gurur duyuyorum sizinle hemcinsiniz olarak Hep çok mutlu olun.
amin canım inşallah herkes mutlu olsun
kimse aşk her şeyi çözer diye düşünüp kapılıp gitmesin

adam 4- 5 bin maaş alıyor 400 tl nin lafı mı olur amaan boşver keşke 10 binlik isteseydim

aynı yerde çalışıyoruz her gün önüme çıkıyor görüyorum

Yeni hayatınızdan bahsedin, mesela talipleriniz..heyecan verici olmalı bahsedin ki diğer ayrılamayan bayanlara örnek olsun

Ne güzel hayatını yoluna sokmuşsun, mutlusun. Evliliği bir süre rafa kaldır bence. Hayatını yaşa sonrası istemesende gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…