- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.401
Ben evliyim birtanem çok teşekkür ederim 1 adet oğlum var.Ben onu çok sevdiğim için hep kötü taraflarını gizledim gizledim ki beni haksız bulun ben ayrılmayayım ondan çünkü deli gibi aşıktım görmedim görmedim çocuk haklı kurtuldu diyenler için de inşallah öyle birisi çıkar karşılarına diyorum
Bu çok iyi bir fikir. Özellikle Zebramo da çok iyi müşteri potansiyeli var. Kutusu açılmamış sıfır çeyizlik dersen çok rahat satılırIkinci el siteler var. Gitti gidiyor,zebramo,let go, sahibinden, evde.net ve binlercesi. Ayni sekilde facebookta da bu sekilde sayfalar var.
Gunesli bir gun iyi isik alan bir yerde cek fotograflarini, kapagi acilmamis sifir urun diye sat butun ceyizlerini-kivir zivirlarini. Inan ki ikinci el alan cok insan var. Ben de birsey ararken ikinci eline bakarim bazen, armut koltuk vs gibi
Evet gerçekten şuan ağlıyorum psikolojim hiç iyi değil neden bu kadar acımaszıalr anlamıyorum
Iste eski nisanlisinin hala instagramda takipte oldugunu birkac kez soylemesine kizilmasinin sebebi son cumlede sakli. Eski konulari bilmiyorsunuz.Mesela bu eski hiyar hikayelerine bakiyormus dedin diye tonca laf yiyorsun burda.
Yahu kime ne ? Ben olsam bende merak ederdim bende dillendirirdim bunu. Ne varmis bunda.
Eski konularini bilmiyorum mesela
Aileyle falan konuşma bence onlar sana cokmu deger vermiste ayaklarına kadar gidiceksin. Alinan eşyalarida bir yakininiza birak ordan alsinlar birde onlarin yuzunumj gorceksinEvet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Siz ne anlattı iseniz onu biliyor herkes. Nişanlın kimsenin umrunda değil. Onun haklı olması senin haklı olman da kimsenin umrunda değil. Eleştiriler senin sözlerine istineden yapılıyor. Ben de eşimle sorunlar yaşadım. Eşimin kıskançlığı, ağır sözleri zamanla yıprattı beni. Bir baktım bambaşka biriyim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum. Nişanlın için İyi biri olsa çizgisini bozmazdı diyenler olmuş şuna eminim böyle bir durum yaşamamışlar. Birini sevmek ona katlanmak ve sabretmek tabii ama melek değiliz. Her gün gördüğümüz muamele bizi değiştiriyor. Kıskanç, kaprisli bir kadına aşık oldu nişanlınız, krizlerinizi idare etmeye çalıştı beceremedi en sonunda size uydu. Bu yazdıklarımı sizin anlattıklarınızdan çıkardım. Nişanlınız umrumda değil o bir erkek unutur 3 güne. Siz tekrar bu hataları yapmayın kimseyi delirtmeyin böylece kendiniz mutlu olun diye yazıyorum. Ağlamayın diye yazıyorum. Umarım anlayabilirsiniz. Bir noktada hatanızı görecek bir kadınsınız. Bu da mutluluğunuzun anahtarı olacak.
+1Siz ne anlattı iseniz onu biliyor herkes. Nişanlın kimsenin umrunda değil. Onun haklı olması senin haklı olman da kimsenin umrunda değil. Eleştiriler senin sözlerine istineden yapılıyor. Ben de eşimle sorunlar yaşadım. Eşimin kıskançlığı, ağır sözleri zamanla yıprattı beni. Bir baktım bambaşka biriyim. Şimdi toparlamaya çalışıyorum. Nişanlın için İyi biri olsa çizgisini bozmazdı diyenler olmuş şuna eminim böyle bir durum yaşamamışlar. Birini sevmek ona katlanmak ve sabretmek tabii ama melek değiliz. Her gün gördüğümüz muamele bizi değiştiriyor. Kıskanç, kaprisli bir kadına aşık oldu nişanlınız, krizlerinizi idare etmeye çalıştı beceremedi en sonunda size uydu. Bu yazdıklarımı sizin anlattıklarınızdan çıkardım. Nişanlınız umrumda değil o bir erkek unutur 3 güne. Siz tekrar bu hataları yapmayın kimseyi delirtmeyin böylece kendiniz mutlu olun diye yazıyorum. Ağlamayın diye yazıyorum. Umarım anlayabilirsiniz. Bir noktada hatanızı görecek bir kadınsınız. Bu da mutluluğunuzun anahtarı olacak.
Engelle her yerdenTelefonu aç konuşalım deyip duruyor yeni instagram açtım oradan bile takipte hikayelerime bakıyor
Kesinlikle katılıyorumYine kıza hakaretvari konuştunuz ve o da artık cevap verince banlattınız tebrikler. Sırf prenses yumuşak başlı diye bu cesaret geliyor size. Nasılsa ağır konuşmuyor, dilediğim gibi show yapayım like falan alıyım. Allah sizin elinize düşürmesin.
Evet bu haftasonu düğünü olacaktı ama olmadıNe olmus dugun iptal mi?
başına gelmeyen de atıp tutuyor, başında olan daYine kıza hakaretvari konuştunuz ve o da artık cevap verince banlattınız tebrikler. Sırf prenses yumuşak başlı diye bu cesaret geliyor size. Nasılsa ağır konuşmuyor, dilediğim gibi show yapayım like falan alıyım. Allah sizin elinize düşürmesin.
+1valla çok okumak istiyorum da, 142 sayfanın özetini yapacak var mı arkadaşlar
Yeni konumda her şeyi baştan anlattımvalla çok okumak istiyorum da, 142 sayfanın özetini yapacak var mı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?