ya tamamen iyi niyetle soruyorum, sizi çok merak ediyorum yani kendinizce güzel biri misiniz? ya da cevreniz sizi güzel mi bulur, çok sevilen öne çıkan bir özelliğiniz var mi? yani açıkçası ne yaparsak böyle pesimizde koşulurdu merak ediyorum
valla açıkçası çok güzel değilim ama ben de şeytan tüyü olduğunu söylerler bilmiyorum ki her gittiğim yer de illa birinin dikkatini çekerim ve muhakkak ya iltifat eder ya beni bulup mesaj atar bir şey olur yani
2 gün önce birisi avm de yürüyen merdiven çıkarken görmüş
ben de yer uygulaması var orada check in yapmıştım oradan bulmuş beni instagramdan mesaj atıyor acil konuşmamız lazım çok acil ben de ne acaba bu kadar acil diye mesajını kabul et kısmına tıkladım neymiş benimle buluşmak görüşmek tanışmak istiyormuş
ya böyle o kadar çok mesaj alıyorum ki anlatamam bunları saymıyorum bile internetten diye
manyak manyak mesajlar yok sana ceviz göndermek istiyorum yok peynir göndermek istiyorum yok biri diyor domates göndereyim neyim ben anlamadım ki market mi
reddediyorum öyle mesajları artık
arkadaşlarım çekiyorsun insanları diyor
dün mesela iş için azerbeycan'dan bi misafirimiz geldi adam beni hiç görmedi normalde sadece mail ya da whatsapp aracılığı ile iş için konuşuyoruz, orda şirketin fotoğrafı var
adam fuarda beni sormuş, akşam da dışarıya gezmeye çıkardık. suyumu bile elimden aldı kendisi doldurdu, kapımı açtı falan filan
benden kat kat güzel kızlar var bazen düşünüyorum acaba onlara nasıl davranılıyor