• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

evlenme yaşım geldi :KK70:
evlenme yaşı diye bişe yok bu bir
ikincisi evlenme yaşım geldi geçiyor deyip her önüne gelene şans verirsen ya değersizleşirsin ya da evlenmiş olmak için evlenip mutsuz olabilirsin
sen bilirsin yine de, zaten burada ne desek bildiğini okuduğun için aslında boşu boşuna elimi yoruyorum

Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
valla öyle bir alıyorlar ki umurlarında da değil kaç nişan attığım istemeye gelmek için gün bekliyor benden 2 tanesi sen kendi haline ağla ben çok mutluyum

valla öyle bir alıyorlar ki umurlarında da değil kaç nişan attığım istemeye gelmek için gün bekliyor benden 2 tanesi sen kendi haline ağla ben çok mutluyum
ya tamamen iyi niyetle soruyorum, sizi çok merak ediyorum yani kendinizce güzel biri misiniz? ya da cevreniz sizi güzel mi bulur, çok sevilen öne çıkan bir özelliğiniz var mi? yani açıkçası ne yaparsak böyle pesimizde koşulurdu merak ediyorum😂

kadın kadına ‘alınıp satılan mal’ muamelesi yaparsa erkek lafına çoktan yapar.
Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
almak-vermek kelimeleri kadın için uygun değil. Kurbanlık inek-koyun mi alıp satılıyorlar belli değil. İnsanın değeri medeni durumuyla değişmez. İnsanın değeri medeniyetiyle değişir.

ya tamamen iyi niyetle soruyorum, sizi çok merak ediyorum yani kendinizce güzel biri misiniz? ya da cevreniz sizi güzel mi bulur, çok sevilen öne çıkan bir özelliğiniz var mi? yani açıkçası ne yaparsak böyle pesimizde koşulurdu merak ediyorum😂
Bence prenses tam "evlenilecek kiz" enerjisi yayiyor.
Yani ona bakan evlilik dusunuyordur, hepimizin etrafında vardir oyle domestik insanlar. Prensesle yasitim ama bana bakanin aklına evlilik asla gelmez mesela.
Anlatabildim mi bilmiyorum, benim aklımdaki imaj o. Hani tam anama layik gelin kiz mantigi.

valla açıkçası çok güzel değilim ama ben de şeytan tüyü olduğunu söylerler bilmiyorum ki her gittiğim yer de illa birinin dikkatini çekerim ve muhakkak ya iltifat eder ya beni bulup mesaj atar bir şey olur yani
2 gün önce birisi avm de yürüyen merdiven çıkarken görmüş
ben de yer uygulaması var orada check in yapmıştım oradan bulmuş beni instagramdan mesaj atıyor acil konuşmamız lazım çok acil ben de ne acaba bu kadar acil diye mesajını kabul et kısmına tıkladım neymiş benimle buluşmak görüşmek tanışmak istiyormuş
ya böyle o kadar çok mesaj alıyorum ki anlatamam bunları saymıyorum bile internetten diye
manyak manyak mesajlar yok sana ceviz göndermek istiyorum yok peynir göndermek istiyorum yok biri diyor domates göndereyim neyim ben anlamadım ki market mi :D reddediyorum öyle mesajları artık
arkadaşlarım çekiyorsun insanları diyor
dün mesela iş için azerbeycan'dan bi misafirimiz geldi adam beni hiç görmedi normalde sadece mail ya da whatsapp aracılığı ile iş için konuşuyoruz, orda şirketin fotoğrafı var
adam fuarda beni sormuş, akşam da dışarıya gezmeye çıkardık. suyumu bile elimden aldı kendisi doldurdu, kapımı açtı falan filan
benden kat kat güzel kızlar var bazen düşünüyorum acaba onlara nasıl davranılıyor :D

Bence prenses tam "evlenilecek kiz" enerjisi yayiyor.
Yani ona bakan evlilik dusunuyordur, hepimizin etrafında vardir oyle domestik insanlar. Prensesle yasitim ama bana bakanin aklına evlilik asla gelmez mesela.
Anlatabildim mi bilmiyorum, benim aklımdaki imaj o. Hani tam anama layik gelin kiz mantigi.
evet bak bunu söyleyen çok oluyor
bunda alkol,sigara kullanmamamın etkisi var mı bilmiyorum, eleştirilmek için ya da eleştirmek için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın kullananlara da saygım sonsuz. bir de mesela iyi bir işim var, şuan kendimi geliştirmek için kurslara gidiyorum ne bileyim boş değilim yani sürekli bir şeyler araştırır ve bunu insanlarla paylaşırım, enerjimi hayatımda birisi yoksa bozmam hep enerjik bir insanımdır ama aşık olunca başkalarına karşı o enerjim kalmıyor ilişkimdeki adam sömürüyor ya da ben sadece ona enerjimi harcıyorum işte bu yönüm kötü.
normalde yanımda kimse oflayamaz mutsuz olamaz istemem ve hemen yanına gider konuşurum düzeltirim morelini

cok sey istememeissiniz ama dugun stresiyle birliktede cok gerginlikler yaşanıyor. Eger arada sevgi varsa ayrılmayın. Ama yok surekli tartistiginiz ve sevmediginiz bir ilişkinin içindeyseniz dugune 1 saat bile kalsa umursamayin ayrilin

Back