- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
- Konu Sahibi usuyenprenses
- #1.521
Yani?Yani...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani?Yani...
evlenme yaşı diye bişe yok bu birevlenme yaşım geldi
valla öyle bir alıyorlar ki umurlarında da değil kaç nişan attığım istemeye gelmek için gün bekliyor benden 2 tanesi sen kendi haline ağla ben çok mutluyumBacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
ya tamamen iyi niyetle soruyorum, sizi çok merak ediyorum yani kendinizce güzel biri misiniz? ya da cevreniz sizi güzel mi bulur, çok sevilen öne çıkan bir özelliğiniz var mi? yani açıkçası ne yaparsak böyle pesimizde koşulurdu merak ediyorumvalla öyle bir alıyorlar ki umurlarında da değil kaç nişan attığım istemeye gelmek için gün bekliyor benden 2 tanesi sen kendi haline ağla ben çok mutluyum
almak-vermek kelimeleri kadın için uygun değil. Kurbanlık inek-koyun mi alıp satılıyorlar belli değil. İnsanın değeri medeni durumuyla değişmez. İnsanın değeri medeniyetiyle değişir.Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
Bence prenses tam "evlenilecek kiz" enerjisi yayiyor.ya tamamen iyi niyetle soruyorum, sizi çok merak ediyorum yani kendinizce güzel biri misiniz? ya da cevreniz sizi güzel mi bulur, çok sevilen öne çıkan bir özelliğiniz var mi? yani açıkçası ne yaparsak böyle pesimizde koşulurdu merak ediyorum
valla açıkçası çok güzel değilim ama ben de şeytan tüyü olduğunu söylerler bilmiyorum ki her gittiğim yer de illa birinin dikkatini çekerim ve muhakkak ya iltifat eder ya beni bulup mesaj atar bir şey olur yaniya tamamen iyi niyetle soruyorum, sizi çok merak ediyorum yani kendinizce güzel biri misiniz? ya da cevreniz sizi güzel mi bulur, çok sevilen öne çıkan bir özelliğiniz var mi? yani açıkçası ne yaparsak böyle pesimizde koşulurdu merak ediyorum
evet bak bunu söyleyen çok oluyorBence prenses tam "evlenilecek kiz" enerjisi yayiyor.
Yani ona bakan evlilik dusunuyordur, hepimizin etrafında vardir oyle domestik insanlar. Prensesle yasitim ama bana bakanin aklına evlilik asla gelmez mesela.
Anlatabildim mi bilmiyorum, benim aklımdaki imaj o. Hani tam anama layik gelin kiz mantigi.