Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Kesinlikle evlenmeyin. Bunları söyleyen insan evlendikten sonra da lafını sözünü bilmeden iğrenç konuşmalarına devam edecektir. Anneniz annesini arasın anlatsın oğlunun dediklerini, ne kızım istiyor evlenmek ne de biz onaylıyoruz bu evliliği desin şahsi fikrim. Zararın neresinden dönülse kardır

O iş çoktan bitti.

Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
En son kuzenime senin gibi diyen kadının 1 kızı 4 nisan attı 50 yaşını geçti hâlâ evlenemedi 2. Kızı 48 yaşında hala bekar, yengem de ablam 30 yaşında bekarken kalmış derdi, kendi küçük kızı 43 yaşında bekar yani bence büyük konuşma kardeş var çoluk çocuk var torun olur kınamayın asla

Bacım artık seni kim alsın ıkı nişan atmış hatunu ben olsam almam o ne oyle be
En son kuzenime senin gibi diyen kadının 1 kızı 4 nisan attı 50 yaşını geçti hâlâ evlenemedi 2. Kızı 48 yaşında hala bekar, yengem de ablam 30 yaşında bekarken kalmış derdi, kendi küçük kızı 43 yaşında bekar yani bence büyük konuşma kardeş var çoluk çocuk var torun olur kınamayın asla

Tamam

7.sayfadaydim..bi baktimki taaa 13 haziran tarihine ait.. son durum noldu merak ettim? Bilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…