- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.461
evet genelde bilerek servis beklerken benden tarafa duruyorbiliyorum aynı yerde çalıştığınızı
önüne bilerek mi çıkıyor?
valla kahkaha atılacak bir şey dalga geçer gibi gümüş set için sözleşme imzalayalım dediAilem almadı ben alacm deyip erkeklik taslamış da bende trabzon set sandım sonra su yolu deyince pırlanta sandım en son gümüş okuyunca ağzım açık kalmakla beraber kahkaha attım kusura bakma
bahsedeyim canım ondan sonra 2 kişi ile sevgili oldum ama artık en ufak yanlışa tahammülüm olmadığı için ayrılıyorum ama şuan bile 4 tane talibim var düşünüyorumYeni hayatınızdan bahsedin, mesela talipleriniz..heyecan verici olmalıbahsedin ki diğer ayrılamayan bayanlara örnek olsun
Ya özür dilerim ama ilk olarak şunu söylemek istiyorum illa o su yolu seti almasimi lazimdi setlemi mutlu olcaktiniz adam.zaten adam değilmiş ama bu taki tuku yüzünden diretmek bana garip geliyor önemli olan insanin kalbi sevgisi saygısı hoşgörüsü olmayiverseydi şu yolu setin nolcak yani düğüne 2 gün 3 gün farketmez bu iş düzelmez benceEvet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
maşallah ne kısmetlisin kız 4 talip nedir aynı anda:)bahsedeyim canım ondan sonra 2 kişi ile sevgili oldum ama artık en ufak yanlışa tahammülüm olmadığı için ayrılıyorum ama şuan bile 4 tane talibim var düşünüyorum
artık çok ince eleyip sık dokumam lazım
bahsedeyim canım ondan sonra 2 kişi ile sevgili oldum ama artık en ufak yanlışa tahammülüm olmadığı için ayrılıyorum ama şuan bile 4 tane talibim var düşünüyorum
en ufak yanlışa tahammülün olmadığı için ayrılıyorsun ama en ufacık yüz verene de kalbini kaptırıyorsunbahsedeyim canım ondan sonra 2 kişi ile sevgili oldum ama artık en ufak yanlışa tahammülüm olmadığı için ayrılıyorum ama şuan bile 4 tane talibim var düşünüyorum
bahsedeyim canım ondan sonra 2 kişi ile sevgili oldum ama artık en ufak yanlışa tahammülüm olmadığı için ayrılıyorum ama şuan bile 4 tane talibim var düşünüyorum
aynen öyleAma sadece para taki tuka yüzünden insan birbirini kirarmi?
ayrılalı 5 ay olduYa özür dilerim ama ilk olarak şunu söylemek istiyorum illa o su yolu seti almasimi lazimdi setlemi mutlu olcaktiniz adam.zaten adam değilmiş ama bu taki tuku yüzünden diretmek bana garip geliyor önemli olan insanin kalbi sevgisi saygısı hoşgörüsü olmayiverseydi şu yolu setin nolcak yani düğüne 2 gün 3 gün farketmez bu iş düzelmez bence
aman çabuk kapılıyorum galiba ne bileyimBu kadar kısa sürede iki kişi ile sevgili olup ayrılmak , sırada ki Bilmem kaç talibi değerlendirmek ; Bu kadarı hızlı değil mi , kalbi yorar.
Illa birinin olması şart mı ?. Olacaksa da her göz kirpanla da sevgili olunmaz ki ?
hm çok güzel yazmuşsun vallahiHer elimde tuz var diyene hıyar alıp koşma bence. Cidden sana değer verdiklerini mi sanıyorsun ? Biri yalan söylüyor, öbürü cinsel ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Herkese potansiyel sevgili gözüyle bakmayı bırakmalısın. İnsanlar da sana öyle bakıyor. Bu değersizleşmek. Biraz seçici ol. Biraz ağır göster kendini. Böyle deniyorum diyerek daha çok üzülürsün. İnsanlar kapına gelirken bile çekinsinler. Her önüne gelen üşüyen prenses var sizin oğlana onu alalım diyememeli.
Konunun üstünden baya geçmis dikkat etmedim canomayrılalı 5 ay oldu
hem ben diretmedim o boşanmak için evleniuorum dedi o yüzden ayrıldım ben
Ayrılmıssın ve suan mutlusun, senın adına cok sevindim. Gununu gun et keyfine bakvalla kahkaha atılacak bir şey dalga geçer gibi gümüş set için sözleşme imzalayalım dedi
hm çok güzel yazmuşsun vallahi
İyi yapıyorsun bencebahsedeyim canım ondan sonra 2 kişi ile sevgili oldum ama artık en ufak yanlışa tahammülüm olmadığı için ayrılıyorum ama şuan bile 4 tane talibim var düşünüyorum
Piremses yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?