• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 hafta kala terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi uzay19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız arkadaşlar edinmem lazım derdimi anlatabileceğim derdini dinleyebileceğim sizce buradan o amacıma ulaşabilir miyim
Burda arkadasliklar kuruluyor tabi ama zamanla oluyor

Benimde sinirlerim zıpladı seviyorum evt boşanmak istemiyorum ama boşanacağım boşanmam lazım.Elbet geçecek.BENİM BURAYA YAZMAMIN AMACI SİZDEN BİR YOL GÖSTERMENİZ HEMCİN

bundan sonra öyle yapacağım kendime yeni bir yol yeni bir hayat çizeceğim.Ama evim balayı biletlerim ailemin tek tek emeğiyle hazırladıkları içim yanıyor ne zaman geçer
olan onlara olsun , tek zarar onlar görsün. İyi yanından bak biraz evlenip ortada çocukla bile kalabilirdin, o zaman da böyle aile sorunu çözülmemiş olsaydı yine yarı yolda bırakırdı. Hayatın daha da güzelleşecek bence bir pislikten kurtulmuşsun ☺️

olan onlara olsun , tek zarar onlar görsün. İyi yanından bak biraz evlenip ortada çocukla bile kalabilirdin, o zaman da böyle aile sorunu çözülmemiş olsaydı yine yarı yolda bırakırdı. Hayatın daha da güzelleşecek bence bir pislikten kurtulmuşsun ☺️
Teşekkür ederim herşey güzel olacak 🌸

Konudan bağımsız Gölbaşı memleketim duygular şelale...

Back
X