- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
- #1.361
Evet kendi aldığım şeyleri de bırakıp gelicem bugün Allahtan bulsunlar hala beni takip ediyor yeni instagram açtım orda da takipte ya buraya kadar geldik yarı yolda bıraktım özür dilerim bile demedi hakkını helal et bile demedi
Kafamı dağıtmam lazım anlıyor musun boğuluyorum babam tatile gitmeme izin vermedi BOĞULUYORUM anladın mı bir şeyler yapıp kafa dağıtmam lazım o şekilde dağıtıyorum oldu muDugunum iptal olmus.Ben yeni instagram pesinde kosmam sahsen.Hikayeler atip takip ediyo mu diye bakmam.Bunu bile.isteye yapiyosun.Kapat gizli yap.Nasil takip edicek o zaman ? Bunu istiyosun resmen ya valla.Hala gelsin ozur dilesin diyosun.Adam donunu isteyexek nerdeyse kalkmis gelsin ozur dilesin diyosun.
Kafamı dağıtmam lazım anlıyor musun boğuluyorum babam tatile gitmeme izin vermedi BOĞULUYORUM anladın mı bir şeyler yapıp kafa dağıtmam lazım o şekilde dağıtıyorum oldu mu
Cok aşık oldugun icin yapmissin onlari, en basinda ayrilsaydin masraf ta olmazdi. Ama cok dert ediyorsan verme altinlari mahkeme acarlar ugrasirsinEvet bugün alıyoruz çok şükür babam araç ayarladı diş parasına gelince ben taksit ödemeye gitmiştim zaten taksite bağlamışım zorla geldi orda kolumu itip sen bi dur dedi ödedi parayı ama dediğim gibi kolumu iterek beni orda bi rencide etti zaten sen bu parayı ayrılsakta ödemicejsin diye söz verdirdi kaç kere para verdim almadı sen çeyiz yap biran önce evlen benimle dedi hep beni kandırdı evlilik aklımda yokken çeyiz yaparken buldum kendimi benim hayal kırıklıklarım nolcak şimdi 25 bin TL masraf ettim şimdi onları kim ödücek ben onunla beraber seçtiğim şeyleri başka bir adamla kullanmak zorunda kalıcam ona ne demeli
Ikinci el siteler var. Gitti gidiyor,zebramo,let go, sahibinden, evde.net ve binlercesi. Ayni sekilde facebookta da bu sekilde sayfalar var.evlilik aklımda yokken çeyiz yaparken buldum kendimi benim hayal kırıklıklarım nolcak şimdi 25 bin TL masraf ettim şimdi onları kim ödücek ben onunla beraber seçtiğim şeyleri başka bir adamla kullanmak zorunda kalıcam ona ne demeli
Maalesef aynı iş yerindeyiz ve onu görmek zorunda kalıcam bu düşünce bile unutmama engel oluyorkafani dagitmiyorsun ki o seni takip ediyor mu diye sen de onu takip ediyorsun.
ac film izle, dizi izle, cik kahve ic, alisveris yap. kafa boyle dagitilir. adam bu sekilde unutulur.
kapattir mesela konunu adami surekli hatirlayip durma burada kendini anlatmak icin cirpiniyorsun surekli adami hatirliyorsun. instagramdan hikaye atacaksan illa hesabini gizle o gormesin sen de onun gordugunu gorme.
yani sen adami cevrenden uzaklastir bitsin gitsin. boyle toparlayamazsin.
Altınlarla işim yok benim bugün vericem cahile laf anlatmak zor gerçektenCok aşık oldugun icin yapmissin onlari, en basinda ayrilsaydin masraf ta olmazdi. Ama cok dert ediyorsan verme altinlari mahkeme acarlar ugrasirsin
Sağol canım o şekilde satmaya çalışayım bir yere koydum soran olmadı inşallah satılırIkinci el siteler var. Gitti gidiyor,zebramo,let go, sahibinden, evde.net ve binlercesi. Ayni sekilde facebookta da bu sekilde sayfalar var.
Gunesli bir gun iyi isik alan bir yerde cek fotograflarini, kapagi acilmamis sifir urun diye sat butun ceyizlerini-kivir zivirlarini. Inan ki ikinci el alan cok insan var. Ben de birsey ararken ikinci eline bakarim bazen, armut koltuk vs gibi
Maalesef aynı iş yerindeyiz ve onu görmek zorunda kalıcam bu düşünce bile unutmama engel oluyor
Ah Keşke işten çıkacaktım zaten ne patronum ne ailem istemedi tek şube maalesefnasil bir is yeri bu? baska subesi falan var mi? yoksa kamu mu?
buyuk bir sirketse sube degisikligi iste. kamuysa tayin isleri nasil oluyor bilmiyorum ama onlari kovala. cevrenden uzaklastirmak icin ne biliyorsan onu yap hem sen de yeni bir ortama girmis olursun. gerekirse is degistir.
Hayır asla telefon almıyor diye tartışmadım kontor de şöyle oldu çok zor durumdaydım param kalmadı kontorım yok ve kimseyi arayamıyorum bunu umursamadı ona kırılmıştım benim telefonum varki neden telefon almadı diye tartışayım orda bi iftira var neyse eşyaları da babam pazar günü Araç ayarlayabilecekti onlara bin kere gün verdik anlamadılar arayıp durdular
Kafamı dağıtmam lazım anlıyor musun boğuluyorum babam tatile gitmeme izin vermedi BOĞULUYORUM anladın mı bir şeyler yapıp kafa dağıtmam lazım o şekilde dağıtıyorum oldu mu
Kuzenlerim açık kalsın görsün dediler de ne bileyim ben ne düşündüğümü biliyor muyum kafayı yicem dün düğünüm olacaktı bugğn balayına çıkacaktıkKapali yap hesabini.Ne diye takip edicek mi yok hikayeme bakti mi bunlara kafa yoruyosun?Boylesi daha yorucu.
Isin yoksa 25bin masraf ettim diye dert yanmazsin. Etrafindakiler altinlar senin hakkin verme diyormus ya onlara cahil de bakalim yiyorsa, burada nick arkasina siginip hakaret edersin tabi karakter yoksunlugunlaAltınlarla işim yok benim bugün vericem cahile laf anlatmak zor gerçekten
Ben kardeşime nişanlısı telefon aldı dedim o kontor artırmayıp ders veriyor dedimEski konularına sinirlama getirme, arayip bulacagima soz veriyorum.
Siz kimsiniz ya yazın bakayım bana özelden bi reelde konuşalım :)Isin yoksa 25bin masraf ettim diye dert yanmazsin. Etrafindakiler altinlar senin hakkin verme diyormus ya onlara cahil de bakalim yiyorsa, burada nick arkasina siginip hakaret edersin tabi karakter yoksunlugunla
Aşağıdaki mevzuyu diyorsunuz kontör konusuEski konularına sinirlama getirme, arayip bulacagima soz veriyorum.
Sen ister altınarı ver ister üzerine yat burda hiçbirimizin bundan bir kazancı yok. Buraya böyle bir konu açıyorsun israrla beni takip ediyor,beni arıyor diyorsun,defalarca maddi konulardan sana denmicek lafları saydırdığınıda bizzat sen kendin söylüyorsun. Bizlerde sana akıl veriyoruz neden? daha fazla laf işitme ve eziklenme diye! Kalkmış agresif cevap yazmışsın birde. Ozaman konunu kapattır çünki senin hayrın için yazılan mesajlara bile tahammülün yok..!Ya neden anlamıyorsunuz bin kere anlatıyorum hala öyle dışarıdan konuşuyorsunuz altınları verecektim gelip almadı ayağıma getir dedi ben de ayağına götürmedim neden ayağına gmtürücem bin kere gel al dedim sonra da hemen eşyaları alalım diy3 aileme yalvardım babam pazar günü dedi durdu karşı gelemedim anladınız mı eşyaları alınca eve bırakıcam olup bitecek etrafımdaki herkes altınları verme onlar bitirdi dediği halde ben herkese karşı çıktım hayır dedim vericem ki bana hediye aldığı altın bilekliği bile koydum o hediye verme dedikleri halde benim kimsenin malına ihtiyacım yok
Kuzenlerim açık kalsın görsün dediler de ne bileyim ben ne düşündüğümü biliyor muyum kafayı yicem dün düğünüm olacaktı bugğn balayına çıkacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?