Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Dugunum iptal olmus.Ben yeni instagram pesinde kosmam sahsen.Hikayeler atip takip ediyo mu diye bakmam.Bunu bile.isteye yapiyosun.Kapat gizli yap.Nasil takip edicek o zaman ? Bunu istiyosun resmen ya valla.Hala gelsin ozur dilesin diyosun.Adam donunu isteyexek nerdeyse kalkmis gelsin ozur dilesin diyosun.

Kafamı dağıtmam lazım anlıyor musun boğuluyorum babam tatile gitmeme izin vermedi BOĞULUYORUM anladın mı bir şeyler yapıp kafa dağıtmam lazım o şekilde dağıtıyorum oldu mu

Kafamı dağıtmam lazım anlıyor musun boğuluyorum babam tatile gitmeme izin vermedi BOĞULUYORUM anladın mı bir şeyler yapıp kafa dağıtmam lazım o şekilde dağıtıyorum oldu mu

kafani dagitmiyorsun ki o seni takip ediyor mu diye sen de onu takip ediyorsun.

ac film izle, dizi izle, cik kahve ic, alisveris yap. kafa boyle dagitilir. adam bu sekilde unutulur.

kapattir mesela konunu adami surekli hatirlayip durma burada kendini anlatmak icin cirpiniyorsun surekli adami hatirliyorsun. instagramdan hikaye atacaksan illa hesabini gizle o gormesin sen de onun gordugunu gorme.

yani sen adami cevrenden uzaklastir bitsin gitsin. boyle toparlayamazsin.

Cok aşık oldugun icin yapmissin onlari, en basinda ayrilsaydin masraf ta olmazdi. Ama cok dert ediyorsan verme altinlari mahkeme acarlar ugrasirsin

Ikinci el siteler var. Gitti gidiyor,zebramo,let go, sahibinden, evde.net ve binlercesi. Ayni sekilde facebookta da bu sekilde sayfalar var.
Gunesli bir gun iyi isik alan bir yerde cek fotograflarini, kapagi acilmamis sifir urun diye sat butun ceyizlerini-kivir zivirlarini. Inan ki ikinci el alan cok insan var. Ben de birsey ararken ikinci eline bakarim bazen, armut koltuk vs gibi

Maalesef aynı iş yerindeyiz ve onu görmek zorunda kalıcam bu düşünce bile unutmama engel oluyor

Sağol canım o şekilde satmaya çalışayım bir yere koydum soran olmadı inşallah satılır

Maalesef aynı iş yerindeyiz ve onu görmek zorunda kalıcam bu düşünce bile unutmama engel oluyor

nasil bir is yeri bu? baska subesi falan var mi? yoksa kamu mu?

buyuk bir sirketse sube degisikligi iste. kamuysa tayin isleri nasil oluyor bilmiyorum ama onlari kovala. cevrenden uzaklastirmak icin ne biliyorsan onu yap hem sen de yeni bir ortama girmis olursun. gerekirse is degistir.

Ah Keşke işten çıkacaktım zaten ne patronum ne ailem istemedi tek şube maalesef

Eski konularına sinirlama getirme, arayip bulacagima soz veriyorum.

Kapali yap hesabini.Ne diye takip edicek mi yok hikayeme bakti mi bunlara kafa yoruyosun?Boylesi daha yorucu.

Kapali yap hesabini.Ne diye takip edicek mi yok hikayeme bakti mi bunlara kafa yoruyosun?Boylesi daha yorucu.
Kuzenlerim açık kalsın görsün dediler de ne bileyim ben ne düşündüğümü biliyor muyum kafayı yicem dün düğünüm olacaktı bugğn balayına çıkacaktık

Altınlarla işim yok benim bugün vericem cahile laf anlatmak zor gerçekten
Isin yoksa 25bin masraf ettim diye dert yanmazsin. Etrafindakiler altinlar senin hakkin verme diyormus ya onlara cahil de bakalim yiyorsa, burada nick arkasina siginip hakaret edersin tabi karakter yoksunlugunla

Isin yoksa 25bin masraf ettim diye dert yanmazsin. Etrafindakiler altinlar senin hakkin verme diyormus ya onlara cahil de bakalim yiyorsa, burada nick arkasina siginip hakaret edersin tabi karakter yoksunlugunla
Siz kimsiniz ya yazın bakayım bana özelden bi reelde konuşalım :)

O
Eski konularına sinirlama getirme, arayip bulacagima soz veriyorum.
Aşağıdaki mevzuyu diyorsunuz kontör konusu

Alıntıdır.
Nişanlım ben sana para göndereyim dedi kabul etmedim.Allah var öyle sakınmaz dişlerim için 5000tl verdi,sonra da geri almadı
bana benden almıyorsan bari aşırı harcama yapma 150-200tl kenarda bulundur dedi
bu ay gene bitti maaşım telefon hattı paket yapamadım
bir yerleri aramam gerekti arayamadım,benden ara dedi.sabahları kalkamadı arayamadım,annenden neden aramadın dedi
ben ondan hattıma tl atmasını bekledim
en son dayanamadım dedim sen beni zor durumda bıraktın,30 tl çok mu gördün,sen beni aç da bırakırsın falan dedim.Ben sana ders vermek istedim,gereksiz harcama yapıyorsun anla istedim dedi

Sen ister altınarı ver ister üzerine yat burda hiçbirimizin bundan bir kazancı yok. Buraya böyle bir konu açıyorsun israrla beni takip ediyor,beni arıyor diyorsun,defalarca maddi konulardan sana denmicek lafları saydırdığınıda bizzat sen kendin söylüyorsun. Bizlerde sana akıl veriyoruz neden? daha fazla laf işitme ve eziklenme diye! Kalkmış agresif cevap yazmışsın birde. Ozaman konunu kapattır çünki senin hayrın için yazılan mesajlara bile tahammülün yok..!

Kuzenlerim açık kalsın görsün dediler de ne bileyim ben ne düşündüğümü biliyor muyum kafayı yicem dün düğünüm olacaktı bugğn balayına çıkacaktık

Neyini gorsun Allahaskina.Birak bu ergen ergen taktikleri.Daha da yaralar.bu seni.Gizle.gitsin.Avik biraktikca ona acik kapi birakiyosun mesaji gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…