Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Allah razı olsun canım Rabbim bana hep gösteriyor ben görmüyorum salak kafam
Buda benim imtihanımmış de geç. Neresinden dönsen kar say. Yarın çoluk çocuğa karışınca inan daha beter olurdun. Sonra çocuk hatrına devam ettirilen mutsuz saygısız bir evlilik daha.. hiç üzülme ne aldılarsa çal başlarında yesyeni sayfa aç.. çalışıyormuşsunda kafanı dağıtmak daha kolay olur. Elbet senin kısmetin de seni bir yerde bekliyor ve zamanı geldiğinde bulacak.

Sakinleştikçe şükrediyorum ayrıldığım için

Çok kötüydüm berbattım duygum o gülüp eğleniyormuş sonra kendime geldim sonra o yazmaya başladı delircem ben babam hastalandı bilmem ne kendiniz bitirdiniz dedim Sonuçlarına katlan
o mu dedi delircem babam hastalandı falan diye?

sen de ikide bir siz bitirdiniz siz bitirdiniz deyip durma. Adam o kabul ederse döneceksin sanıyor o yüzden hala sana hakaret edebiliyor.

o mu dedi delircem babam hastalandı falan diye?

sen de ikide bir siz bitirdiniz siz bitirdiniz deyip durma. Adam o kabul ederse döneceksin sanıyor o yüzden hala sana hakaret edebiliyor.
Yok ama ben salağım onlar bitirmese devam edecektim

Yok ama ben salağım onlar bitirmese devam edecektim
Devam edecektin orası kesin zaten, ama bu kadar onlara dillendirme diyorum.

bide niye tek cümle cevap veriyorsun anlamadim taa ilk sayfalardan beri yazanlar oldu. Bi mesaji anlayabilmek jcin 5 mesaj yazmislar agzindan anca laf cikmis. Ben de Ustte soru sormuşum gördüğün gibi, o mu dedi babam hastalandı falan?

Onlar nasıl bitirmiş ya bilen biri anlatsın o kadar sayfa var ki hangi birini okuyam

Onlar nasıl bitirmiş ya bilen biri anlatsın o kadar sayfa var ki hangi birini okuyam
ay ben de tam bilmiyorum ki.
bi imitasyon takı meselesi olmuş.
sonra da galiba çocuk demiş istemiyorum ailen ayağımıza gelsin konusalim.
sonra konu sahibinin babası birini arıyor.
onlar diyor istemiyoruz kızınızı.
özetle böyle hatırlıyorum

Evet evet o dedi

Şöyle oldu ben senin le boşanmak için evleniyorum dedi ben de dedim boşanmak için evlenmem babanlar gelsin konuşalım dedim yok senin ailen ayağıma gelsin dedi babam da kızdı babasını aradı babasına anlattım o da dedi sizin iş olmaz bitsin dedi babam da onlara buraya kadar geldik davetiyeler dağıtıldı bozmayalım dedi yok dediler bitti istemiyoruz eşyaları verin

Zararın neresinden donersen kardir Allah'ın sevdiği kuluymussun şimdiden göstermişler yüzlerini ne güzel senin adına çok sevindim evliyken hele bide çocuk olunca bitirsen daha kötü ohhh ya yat kalk şükret bence

Adam şimdiden sevdiğine sahip cikamiyorsa yandı benim eşim sonuna kadar sahip çıkmasına rağmen ailesi yüzünden bazen keşke bekar kalaydim da evlenmeseydim diyorum çünkü o bile yeri gelio yetmio

usuyenprenses ben ailene hakaret ettiği konuda "bu adam bence hep böyle. her konuda sanki ilk defa böyle davranmış gibi yazıyorsun değil mi" diye sormuştum. Başka şeylere cevap verip buna net bir şey yazmamıştın.
Şimdi görüyoruz ki adam leş ağızlının tekiymiş zaten.

Konularında bu detayları yazmadığın için insanlar seni haksız buldu hep.
O kadar suçlandın, yine de sinirlenmedin, kimseye kötü bir şey söylemedin.
Sevgilini zihninde bize aklattın değil mi? Biz seni suçladıkça için rahatladı, devam etmen kolaylaştı bence.

"Aç lan telefonu" diye konuşan adamdan bir yol olmaz. Anlatmadığın neler var daha kim bilir.

Bırak ne yaparsa yapsın, sen kendi yaralarını sarmaya bak. O elemanla da ailen muhatap olsun, sen görüşme bile.
Kim ne söylerse söylesin barışma, hayatını mahvetme.

Trol mü gerçek mi acaba? İkisi de ayrı acı. Ne diye evleniyorsunuz? Yüzük taktıysa verin eline defolsun gitsin. Gururunuzu niye böyle ayak altına aldırıyorsunuz ki. Sözleşme yapacakmış da acunla mı evleniyorsunuz boşanacakmış paragöz vs. Yani ne denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…