- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Öyle demeDinlemedim dinlemedim kafamı duvarla vurasım geliyor düğün zamanı ayrıldım daha mı iyi oldu
Buda benim imtihanımmış de geç. Neresinden dönsen kar say. Yarın çoluk çocuğa karışınca inan daha beter olurdun. Sonra çocuk hatrına devam ettirilen mutsuz saygısız bir evlilik daha.. hiç üzülme ne aldılarsa çal başlarında yesyeni sayfa aç.. çalışıyormuşsunda kafanı dağıtmak daha kolay olur. Elbet senin kısmetin de seni bir yerde bekliyor ve zamanı geldiğinde bulacak.Allah razı olsun canım Rabbim bana hep gösteriyor ben görmüyorum salak kafam
Düğün iptalprenses son durum ne.. düğün bugün müydü..
Düğün iptal
Sakinleştikçe şükrediyorum ayrıldığım içinBuda benim imtihanımmış de geç. Neresinden dönsen kar say. Yarın çoluk çocuğa karışınca inan daha beter olurdun. Sonra çocuk hatrına devam ettirilen mutsuz saygısız bir evlilik daha.. hiç üzülme ne aldılarsa çal başlarında yesyeni sayfa aç.. çalışıyormuşsunda kafanı dağıtmak daha kolay olur. Elbet senin kısmetin de seni bir yerde bekliyor ve zamanı geldiğinde bulacak.
Çok kötüydüm berbattım duygum o gülüp eğleniyormuş sonra kendime geldim sonra o yazmaya başladı delircem ben babam hastalandı bilmem ne kendiniz bitirdiniz dedim Sonuçlarına katlanNasılsın peki iyi misin
Neden üzüldünüz sevinin bence ben artık seviniyorum hayatımı mafetti bu adamPrenses inşallah mutlu olursun ama ben çok üzüldüm düğünün iptal olmasına..
o mu dedi delircem babam hastalandı falan diye?Çok kötüydüm berbattım duygum o gülüp eğleniyormuş sonra kendime geldim sonra o yazmaya başladı delircem ben babam hastalandı bilmem ne kendiniz bitirdiniz dedim Sonuçlarına katlan
Yok ama ben salağım onlar bitirmese devam edecektimo mu dedi delircem babam hastalandı falan diye?
sen de ikide bir siz bitirdiniz siz bitirdiniz deyip durma. Adam o kabul ederse döneceksin sanıyor o yüzden hala sana hakaret edebiliyor.
Devam edecektin orası kesin zaten, ama bu kadar onlara dillendirme diyorum.Yok ama ben salağım onlar bitirmese devam edecektim
Onlar nasıl bitirmiş ya bilen biri anlatsın o kadar sayfa var ki hangi birini okuyamDevam edecektin orası kesin zaten, ama bu kadar onlara dillendirme diyorum.
bide niye tek cümle cevap veriyorsun anlamadim taa ilk sayfalardan beri yazanlar oldu. Bi mesaji anlayabilmek jcin 5 mesaj yazmislar agzindan anca laf cikmis. Ben de Ustte soru sormuşum gördüğün gibi, o mu dedi babam hastalandı falan?
ay ben de tam bilmiyorum ki.Onlar nasıl bitirmiş ya bilen biri anlatsın o kadar sayfa var ki hangi birini okuyam
Evet evet o dediDevam edecektin orası kesin zaten, ama bu kadar onlara dillendirme diyorum.
bide niye tek cümle cevap veriyorsun anlamadim taa ilk sayfalardan beri yazanlar oldu. Bi mesaji anlayabilmek jcin 5 mesaj yazmislar agzindan anca laf cikmis. Ben de Ustte soru sormuşum gördüğün gibi, o mu dedi babam hastalandı falan?
Şöyle oldu ben senin le boşanmak için evleniyorum dedi ben de dedim boşanmak için evlenmem babanlar gelsin konuşalım dedim yok senin ailen ayağıma gelsin dedi babam da kızdı babasını aradı babasına anlattım o da dedi sizin iş olmaz bitsin dedi babam da onlara buraya kadar geldik davetiyeler dağıtıldı bozmayalım dedi yok dediler bitti istemiyoruz eşyaları verinOnlar nasıl bitirmiş ya bilen biri anlatsın o kadar sayfa var ki hangi birini okuyam
Zararın neresinden donersen kardir Allah'ın sevdiği kuluymussun şimdiden göstermişler yüzlerini ne güzel senin adına çok sevindim evliyken hele bide çocuk olunca bitirsen daha kötü ohhh ya yat kalk şükret benceŞöyle oldu ben senin le boşanmak için evleniyorum dedi ben de dedim boşanmak için evlenmem babanlar gelsin konuşalım dedim yok senin ailen ayağıma gelsin dedi babam da kızdı babasını aradı babasına anlattım o da dedi sizin iş olmaz bitsin dedi babam da onlara buraya kadar geldik davetiyeler dağıtıldı bozmayalım dedi yok dediler bitti istemiyoruz eşyaları verin
Adam şimdiden sevdiğine sahip cikamiyorsa yandı benim eşim sonuna kadar sahip çıkmasına rağmen ailesi yüzünden bazen keşke bekar kalaydim da evlenmeseydim diyorum çünkü o bile yeri gelio yetmioay ben de tam bilmiyorum ki.
bi imitasyon takı meselesi olmuş.
sonra da galiba çocuk demiş istemiyorum ailen ayağımıza gelsin konusalim.
sonra konu sahibinin babası birini arıyor.
onlar diyor istemiyoruz kızınızı.
özetle böyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?